Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sonarr és Radarr
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Szerintem inkább az van, hogy a számítástechnika régen a szemüveges kövér geekek játszótere volt, ma meg a 65 éves keresztanyám aliexpressról rendelgeti a barbiebaba klónokat, meg babaruhákat. Szóval kinyílt a világ, elkerülhetetlenül felhígult a felhasználóbázis, csak éppen a tudás hiányzik hozzá, ezért is lehet ennyi elektromos szemetet eladni manapság.
Egyébként én sosem zárkóztam el a linuxtól, csak még sosem éreztem késztetést, hogy megnézzem, az idő haladtával pedig már attól is rosszul vagyok, ha winbe kell valamit babrálni, menjen, azt kész.
Hozzáteszem, hogy 10-zel én meg vagyok elégedve, a megjelenés óta ezt használom programozásra, napi 8-10 órában, sosem volt olyan érzésem, hogy elegem van belőle, hol egy linux, igaz egy 98 vagy vista után tényleg csak felfelé vezet az út, de szerintem a microsoft pont manapság érdemli meg a legkevésbé az ekézést, de aki nem így gondolja, az használjon inkább windows milleniumot, azt megtudja a titkot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber/Magnesium
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 2/2
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 1/2
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest