Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Szerintem inkább az van, hogy a számítástechnika régen a szemüveges kövér geekek játszótere volt, ma meg a 65 éves keresztanyám aliexpressról rendelgeti a barbiebaba klónokat, meg babaruhákat. Szóval kinyílt a világ, elkerülhetetlenül felhígult a felhasználóbázis, csak éppen a tudás hiányzik hozzá, ezért is lehet ennyi elektromos szemetet eladni manapság.
Egyébként én sosem zárkóztam el a linuxtól, csak még sosem éreztem késztetést, hogy megnézzem, az idő haladtával pedig már attól is rosszul vagyok, ha winbe kell valamit babrálni, menjen, azt kész.
Hozzáteszem, hogy 10-zel én meg vagyok elégedve, a megjelenés óta ezt használom programozásra, napi 8-10 órában, sosem volt olyan érzésem, hogy elegem van belőle, hol egy linux, igaz egy 98 vagy vista után tényleg csak felfelé vezet az út, de szerintem a microsoft pont manapság érdemli meg a legkevésbé az ekézést, de aki nem így gondolja, az használjon inkább windows milleniumot, azt megtudja a titkot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Macska topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest