- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
r00r1
aktív tag
En legutobb innen vettem egy Thinkpad T440s-t kokemeny 99000-ert. Annyit koltottem ra, hogy vettem egy +6 cellas gyari akksit, illetve egy jogtiszta win10-et. Munkara van bevetve, miutan a ceges Lenovo V310(??) besz@rt, nem kertem ujat. Amit tud, hogy vegigkiseri a napom, toltes nelkul, outlook, bongeszo + excel + kiviteli alaprajzok pdf-ben olvasgatása (5-10 mega), szoval az EN igenyem kielegiti, mas nem kell...
Amugy az elso laptopom meg mindig hasznalhato, az egy 2014-5-6 Fuji Esprimo mobile U9200, edesanyam hasznalja, receptek, kotes yt videok es fb.
Ugy erzem kicsit tul van ez az egesz tema lihegve, nem veletlen a mondas, hogy ahany haz annyi szokas. -
válasz
turbulencia8 #891 üzenetére
-
(#892) ubyegon2: Hasznalj Cubuntut (Mint)!
-
Azokat az időket sajnos már nem tudjuk visszahozni Nagy kár!
Ez a Gnome3 vs Cinnamon......nehéz ügy, kb egy hete felraktam a 18.04-et és elkezdtem a netes leírások alapján gatyába rázni, de bő fél óra múlva azt vettem észre, hogy teljesen Cinnamonos formát adtam neki, alsó panel, Windowsos kinézetű Menü....de rájöttem, túl sok idő lenne teljesen Cinnamonná transzformálnom, így abbahagytam.
-
turbulencia8
őstag
Xfce disztrokra lehet regi gog-os (linux verzios) jatekokat varazsolni? Guglin nem talalok ra megoldast. Minden mas kivaloan mukodik, orulok, hogy nem dobtam ki a regi notimat.
-
Somatom
veterán
válasz
ubyegon2 #882 üzenetére
A laptop/desktop vitára nem emlékszem. Valószínűleg nem hagyott mély nyomokat bennem. Mit lehet azon vitázni? Aki nincs tisztában a különbséggel, az akasszon a nyakába egy monitort, tekerjen a dereka köré egy invertert, tegyen hátizsákba egy akkumulátort, kapja egyik kezébe a PC -t, másikba az egeret, meg a billentyűzetet és sétáljon így pár kilómétert. Sztem hamar képbe kerül.
-
Nekem is volt ilyen érzésem reggel már.....szerinted ha óránként linkelném a Sorozatos topikot, képesek lennének átnézni oda flémer kollégáink?
Nekem már az is sok volt, mikor csak a laptop/desktop vita ment......annak a témának is van jó pár topikja.
Sorozatok topik - szevasztok!
-
Somatom
veterán
Nem maradhatnánk a Linux vs. Windows -nál? Ez a sorozetszál sztem nagyon gáz itt.
-
Syl
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #878 üzenetére
Én mindig kivárom az évad végét és egybe darálom le. Szór szerint - egész nap/éjjel azt nézem
Az évadok közötti időben el kellene kezdenem a könyveket olvasni.
Nekem az elmúlt évtized legjobb sci-fi sorozata (rögtön a BSG után), a mindent lefikázó hipszterek véleményére meg nem adok
-
turbulencia8
őstag
Bena kerdes, de Linux Mint 19 xfce-re hogy kell gog.com-os repository-t hegeszteni?
-
-
Ha már ismeretlen sorozatokról van szó......mi a manó történt az avataroddal???? Ez mi a manó lenne? (jó azt látom, hogy eb, nem manó)
Ha már a Milyen gépet vegyek topikot nem ajánlottam....úgy látom a Sorozatok topikot célszerű lesz, mielőtt még.....
Menjetek szidni a a magyar Maffiózók 3. évadát.
joysefke
SitCom-okat semmilyen formában nem nézekEzt Winesekről nehéz is lenne feltételezni.
(#871) hcl
(#869) bambano
Állítólag már nem is kék.
Talán ehhez hasonló színe van...... -
válasz
Donki Hóte #857 üzenetére
Google.com . Csak vigyázz, nehogy túl sokba kerüljön
-
joysefke
veterán
válasz
CPT.Pirk #866 üzenetére
Én is keresek jó SciFi sorozatot. A Stranger Thingsből két évadot láttam, az első kifejezetten jó volt, a második is elment, így összességében pozitív érzésekkel távoztam (többet nem fogok nézni felőle, hogy ez így is maradjon).
Az Expanse-ből három évadot láttam, már az eleje sem volt nagy szám (a SciFi díszletek miatt türelmes voltam) de onnantól egy borzalmas lejtmenet volt az egész értékelhetetlen sztorivezetéssel, szerethetetlen karakterekkel és fokozatosan egyre nagyobb SJW agymosással. Az egész totális blődségbe ment át.
Tehát ha van valami Expanse-nál jobb tipped azt megköszönném.
SitCom-okat semmilyen formában nem nézek.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Csak hogy kettőt említsek, a The Expanse [https://www.youtube.com/watch?v=vlBTbmKPwKc] és a Stranger Things [https://www.youtube.com/watch?v=b9EkMc79ZSU].
Ugye nem állsz neki mindent leszólni?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Donki Hóte #863 üzenetére
Az kár, sok jó van manapság.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Donki Hóte #859 üzenetére
TV sorozat, de mi se a TV-ben nézzük.
Amúgy ha néztél bármi scifi filmet vagy sorozatot, akkor érdemes belenézned legalább az első évadba.
-
-
válasz
Donki Hóte #859 üzenetére
Nincs idod a sok guglizas miatt?
-
-
válasz
Donki Hóte #857 üzenetére
Mi az a "mi az"?
-
-
Chaser
legenda
válasz
CPT.Pirk #853 üzenetére
lehet irónia is éppen, de akár cinizmus is, nem kell szmájli' hozzá ( : annyira jót válaszolt, h kicsit elmosódnak a határok, igazából mindhárom kategóriába beraknám az előzmények tekintetében ((( :
szerk:
pár éve egy csaj azt mondta olyan vagyok mint sheldon, kérdem hö? azóta néztem pár részt, van bennünk is egyezés :d -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Donki Hóte #854 üzenetére
Kezd el nézni a The Big Bang Theory sorozatot, megérted majd miért említettem őt meg.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Donki Hóte #852 üzenetére
De a szarkazmus az nem vicc.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Donki Hóte #850 üzenetére
Amit írt, az szarkazmus. Kérdezd Sheldon Cooper-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest