Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
whiz
aktív tag
De be van, sőt őszintén megmondom, hogy pl. azt se tudom melyik chip az.

Olyan BIOS forma tokozású (na ezekhez tényleg nem értek, de gondolom akkor más tokozása van, mint amit eddig láttam) chip nincs a lapon, a leírásban meg nem szerepel melyik az. De leszedhető chip mindenesetre biztos nincs rajta, szóval úgyis mellékes, mert nyilván aki ért hozzá, az le tudná operálni, de én nem.
lorenzen: megnézném én, de az asus honlapján, meg a kézikönyvben sem találtam erről infót, csak annyit, hogy elméletileg a telepítőlemezzel kéne bootolnia, és helyreráznia magát. Meg is piszkálja a CD-t bekapcs után, szóval elvileg igen, ez így lenne oks, de mégsem csinál végül semmit...
fekeandras: használtban nem bízok, de most nézelődtem, valszeg épp olyan lapot fogok beszerezni (11K körül van), ha nem jutok előrébb ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi