- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Ha esetleg nem jutnál dűlőre a szervízzel akkor keresd meg őt. (az aláírása...)
-
válasz
Thunderzolee #10 üzenetére
Mé', hát nem működött benne a Crashfree Bios, ami végülis nem az én hibám.
-
-
Ilyennel amúgy az a gáz, hogy szerintem elfelejtett neki elindulni a Crashfree BIOS. Mert az nyom ki a képernyőre dolgokat. Nálam is anno egyszer elfelejtett elindulni a P5K-nál. És elég ennek egyszer megtörténnie.
Vihettem vissza gariba és ráfizettem 2500 forintot egy P5K-PRO lapra...
-
lorenzen
aktív tag
How to Use CrashFree BIOS
#
Step 1Download the utility from the ASUS website. Use the program to make a bootable image that will be transferred to the flash drive.
#
Step 2Write the image to the thumb drive.
#
Step 3Place the flash drive into an ASUS computer whose BIOS has been corrupted.
#
Step 4Let the software load a copy of the BIOS. Essentially, the program loads a backup copy of the ASUS BIOS into memory that replaces the corrupted firmware.
#
Step 5After A: DOS prompt appears, type aflash.exe. (The drive letter may be different, depending on the computer's model.) This program flashes the BIOS, and replaces the data.
#
Step 6Remove the flash drive, and reboot the computer.
#
Step 7Enter the computer's setup before the operating system boots. This can be done by pressing the F2 key on many systems. Make sure the hardware configuration is correct, and adjust the boot order as necessary.
#
Step 8Exit system setup, and let the operating system load
-
whiz
aktív tag
De be van, sőt őszintén megmondom, hogy pl. azt se tudom melyik chip az.
Olyan BIOS forma tokozású (na ezekhez tényleg nem értek, de gondolom akkor más tokozása van, mint amit eddig láttam) chip nincs a lapon, a leírásban meg nem szerepel melyik az. De leszedhető chip mindenesetre biztos nincs rajta, szóval úgyis mellékes, mert nyilván aki ért hozzá, az le tudná operálni, de én nem.
lorenzen: megnézném én, de az asus honlapján, meg a kézikönyvben sem találtam erről infót, csak annyit, hogy elméletileg a telepítőlemezzel kéne bootolnia, és helyreráznia magát. Meg is piszkálja a CD-t bekapcs után, szóval elvileg igen, ez így lenne oks, de mégsem csinál végül semmit...
fekeandras: használtban nem bízok, de most nézelődtem, valszeg épp olyan lapot fogok beszerezni (11K körül van), ha nem jutok előrébb ezzel. -
Ha nincs beleheggesztve a BIOS chip a lapba, akkor szerintem nem drága újraírni. Legalábbis anno, amikor néztem olyan 1-2000 forintba fájt.
-
fekeandras
őstag
Tuningban nem tudom mit tud de láttam már neten 6k -ért is 3hónapos P5B Pro lapot.Elméletileg (és gyakorlatilag is) ez egy ASUS P5B.Annyit meg simán megér.
-
lorenzen
aktív tag
CrashFree BIOS 3
Van benne. Nem halhat bele egy hibás frissítésbe.
Nézd meg, hogyan kell előkészíteni a pendrive-ot, hogy beégesse magának a jót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 2080 , 32GB DDR4 , 960GB NVME
- Rack bontás vagy egyben eladó HomeLab
- HP Compaq Elite 8300 USDT - 16GB DDR3 - i7-3770
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest