Hirdetés
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiz
aktív tag
De be van, sőt őszintén megmondom, hogy pl. azt se tudom melyik chip az.

Olyan BIOS forma tokozású (na ezekhez tényleg nem értek, de gondolom akkor más tokozása van, mint amit eddig láttam) chip nincs a lapon, a leírásban meg nem szerepel melyik az. De leszedhető chip mindenesetre biztos nincs rajta, szóval úgyis mellékes, mert nyilván aki ért hozzá, az le tudná operálni, de én nem.
lorenzen: megnézném én, de az asus honlapján, meg a kézikönyvben sem találtam erről infót, csak annyit, hogy elméletileg a telepítőlemezzel kéne bootolnia, és helyreráznia magát. Meg is piszkálja a CD-t bekapcs után, szóval elvileg igen, ez így lenne oks, de mégsem csinál végül semmit...
fekeandras: használtban nem bízok, de most nézelődtem, valszeg épp olyan lapot fogok beszerezni (11K körül van), ha nem jutok előrébb ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Pánik a memóriapiacon
- OLED TV topic
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- LG LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- További aktív témák...
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest