Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
rover45
őstag
Én a szüleim, a feleségem szülei, a nagyszüleim és a gyermekeim ügyfélkapuit használom/nám egy gépről és eret tudnék vágni ettől a netto baromságtól ...
szerk:
Válasz az ügyfélszolgálattól:
Köszönjük, hogy megkeresésével kapcsolatban a 1818-hoz fordult!
Amennyiben bejelentkezik egy Központi Azonosítási Ügynököt használó szolgáltatásba (pl. Hiteles Elektronikus Postafiók, Tárhely adminisztráció, Webes ügysegéd Rendelkezési Nyilvántartás, Elektronikus Beszámoló.), abban az esetben, ugyanabban a böngészőben egy másik felhasználó azonosítójával történő belépéskor a rendszer hibaüzenetet küld (Hiba történt! Sikertelen bejelentkezés zárja be a böngészőt).Másik felhasználó biztonsági okokból kifolyólag kizárólag a böngésző bezárását követően tud bejelentkezni. Kérjük, zárja be a böngészőt és kísérelje meg ismét a belépést.
Amennyiben a böngésző bezárását követően is hibaüzenet jelentkezik, javasoljuk, - Chrome vagy Opera böngészők esetében - hogy a hibaüzenet megjelenését követően a böngésző címsorának elején található lakatra kattintva válassza a „Sütik" vagy „Cookies" lehetőséget, majd a megjelenő panelen törölje a mentett sütiket. A sütik törlését követően kísérelje meg ismételten a belépést a szolgáltatás főoldalán keresztül. -
asdf_
veterán
Elolvastam meg egyszer, sztornó.
-
dugo_
veterán
Minden gov.hu-s, Ügyfélkapus azonosítással működő oldal csak privát ablakban működik nálam évek óta. Se cookie, se cache törlés nem elég.
-
rover45
őstag
Egyszerűen csak hülyék dolgoznak ott ...
-
-
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Köszi, de ezen túl vagyok. 2 PC + telefonon próbáltam, és nem oldotta meg a gondot.
-
Szia , hasonló problémám volt. Annyit kellett tennem , hogy a böngésző előzményeket és jelszóhoz tartozó tartalom kezelőt törölni kellett , mert a régi dolgokra emlékezet . Hátha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Android játékok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest