Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
rover45
őstag
Én a szüleim, a feleségem szülei, a nagyszüleim és a gyermekeim ügyfélkapuit használom/nám egy gépről és eret tudnék vágni ettől a netto baromságtól ...
szerk:
Válasz az ügyfélszolgálattól:
Köszönjük, hogy megkeresésével kapcsolatban a 1818-hoz fordult!
Amennyiben bejelentkezik egy Központi Azonosítási Ügynököt használó szolgáltatásba (pl. Hiteles Elektronikus Postafiók, Tárhely adminisztráció, Webes ügysegéd Rendelkezési Nyilvántartás, Elektronikus Beszámoló.), abban az esetben, ugyanabban a böngészőben egy másik felhasználó azonosítójával történő belépéskor a rendszer hibaüzenetet küld (Hiba történt! Sikertelen bejelentkezés zárja be a böngészőt).Másik felhasználó biztonsági okokból kifolyólag kizárólag a böngésző bezárását követően tud bejelentkezni. Kérjük, zárja be a böngészőt és kísérelje meg ismét a belépést.
Amennyiben a böngésző bezárását követően is hibaüzenet jelentkezik, javasoljuk, - Chrome vagy Opera böngészők esetében - hogy a hibaüzenet megjelenését követően a böngésző címsorának elején található lakatra kattintva válassza a „Sütik" vagy „Cookies" lehetőséget, majd a megjelenő panelen törölje a mentett sütiket. A sütik törlését követően kísérelje meg ismételten a belépést a szolgáltatás főoldalán keresztül. -
asdf_
veterán
Elolvastam meg egyszer, sztornó.
-
dugo_
veterán
Minden gov.hu-s, Ügyfélkapus azonosítással működő oldal csak privát ablakban működik nálam évek óta. Se cookie, se cache törlés nem elég.
-
rover45
őstag
Egyszerűen csak hülyék dolgoznak ott ...
-
-
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Köszi, de ezen túl vagyok. 2 PC + telefonon próbáltam, és nem oldotta meg a gondot.
-
Szia , hasonló problémám volt. Annyit kellett tennem , hogy a böngésző előzményeket és jelszóhoz tartozó tartalom kezelőt törölni kellett , mert a régi dolgokra emlékezet . Hátha
Új hozzászólás Aktív témák
lo Történt, hogy nem tudok belépni az ügyfélkapuba. Nem tudtam mi van, mert csak egy semmitmondó hiba ID-t kaptam...
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- GTA VI
- NBA és kosárlabda topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest