- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Ok,köszi, én is wd tv live-ban gondolkodom, ha végül médialejátszót veszek gép helyet
De ha csak 1usb csatlakozó van rajta, ami a külső vinyónak van, hova csatlakozom a wifi dongle-t?
Vagy lehet arra az egy usb-re egy usb hub-ot kötni?
Tök mindegy milyen márkájú usb-s wifi-t veszek hozzá?Aztán van ám még pár technikai kérdésem is
Tehát a 30-50mbites blu-ray filmeket is viszi rendesen?
Menüt is megjeleníti?
Mkv-kat csak simán át kell rakni rá, nem kell velük semmit szöszmötölni?
24p megy rendesen, és nem csak a hd anyagokra korlátozódik, tehát ha mondjuk a 350mb-s avi sorozatrészemet akarom 24hz-vel nézni, az is megoldható?
Amennyiben a tv-ben nincs kifejezetten 24p mód, de képes 24hz-n megjeleníteni a filmeket (htpc-vel ezt úgy csinálom, hogy az mpc-hc teljes kijelzős beállításainál minden fps értékhez megvan adva milyen hz-n menjen a film, a tv meg mindig átvált)?
Spdif-en keresztül képes kiadni változatlanul a hangsávokat (az erősítőmben a következő dekóderek vannak: Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, Dolby Digital Plus, DTS-HD High-Resolution Audio), illetve az ac3 5.1 hangsávokat rendesen kezeli az erősítő felé?
A sima sztereó hangsávokat le tudja keverni 5.1re? (vagy ezt az erősítő végzi?) -
csuccso
tag
1.01.70 a gyári ahogy vettem.B-rad féle fw-t akartam feltenni (WDTV_HD_Gen_2_1.01.75_HUN_0.2.zip) innen szedtem, de nem látta és azért akadtam meg.Utánna a gyári fw-t másoltam és azt egyből restart után látta és bedobta a frissítést.Gondoltam jó lenne magyarul de nem jött össze.Ha valaki esetleg tudna az zsír lenne
-
Zag
csendes tag
A kimenetet "Auto" beállításon hagytam. A szaggatás annyit jelent, hogy elindul a film, 3-4 perc után amikor épp jön egy nagyobb kameramozgás, akkor elkezd szaggatni, nincs hang, a kép szinte kockánként látszik. Kicsit beletekerek egy szolídabb jelenethez, rendesen megy, majd egy következő nagyobb kameramozgásnál megismétlődik.
Még annyi ötletem van, hogy a TV-m beállításait megnézem, hátha ott is lehet/kell valamit állítani a HDMI bemenettel kapcsolatban.
-
Zag
csendes tag
Panasonic TX-L37U10E 94 cm full HD LCD TV. A lejátszóval HDMI-vel van összekötve. A winyó NTFS, nincs töredezve.
Sajnos a PC-s megoldás nem mérvadó, ugyanis a PC-m 7 éves konstrukció, nem képes HD filmeket lejátszani, pont ezért vettem céleszközt.
Plusz info: a film, ami teljesen akadásmentesen ment a WD TV HD-n, 10910 Kbps bitrate-es volt, a többi, ami akadt 17-18.000 Kbps. Ez lehet gond?
-
mitred
újonc
Ok, köszi. Azt még szeretném hozzátenni, hogy a zavarsáv és a HD kamera képének nem tökéletes visszaadása nem függenek össze. A zavarsáv által nem fedett részeken ugyanez a helyzet. Amikor kamerával játszom le kompozit csatlakozón keresztül ugyanezen a tévén, akkor viszont tökéletes a HD (m2ts) felvétel visszaadása.
-
csuccso
tag
Helyszíni vásárlás nem fog létre jönni mert Netről rendelném meg az Ipon-ból.Gyulai vok és a közelben nincs olyan bolt ahol kapni lehetne..sajna
Sample? Jó lenne de hirtelen nemtudok linket, ha kitudnák vágni belőle 1 percet akkor elküldeném csak nemtom melyik progi darabolja..Hmm?
-
csuccso
tag
Köszi a gyors választ de még kicsit kérdeznék
Pont az olyan oldalakról származó filmekre gondoltam
Pl:13Gb-os film ami elég nagy bitrátás ?Mondjuk a WD TV LIVE-cikknél olvastam róla h akadnak sőt van h elsem indul
Idézem: " Sajnos a legújabb, 1.11-es firmware-rel több tesztvideónk is szaggatott. HDMI csatlakozón keresztül folyó vizsgálódásunk közben elsőként az 1080p felbontású digitális HD TV adásnál tapasztaltunk akadozást az oldalazó kameramozgásoknál. Szinte az összes ilyen jelenettel jól láthatóan gond volt. Minimális akadásokat tapasztaltunk az MKV-be csomagolt, 3,8 Mbps-os x264 kódolású anyaggal, a 9,7 Mbps-osat pedig nem támogatott formátumra hivatkozva le sem játszotta "
Most is komoly választ kérnékköszi
-
FefeeX
veterán
Jahh, 7ezerért nálam is erősen gondolkodós, hogy a csajomhoz veszek egyet, nála az SD tévén amúgy is csak RCAval volt eddig is kötve a HD-m, és sosem néztem ott HD-t, mert ugye értelme sem lett volna
A lejátszóján nincs USB, nekem meg nincs kedvem semmit kiírogatni... 7ezret megér -
vchrismw
csendes tag
Igen, azt tervezem. Viszont el sem hiszem ami ma este történt. Hazajöttem, és megint megpróbáltam a gyárit visszarakni, és elfogadta. Átírtam 1.78-ra és ment. Eddig mindig az 1-est kezdet átírni, ezek szerint nem mindegy neki. Viszont olvastam, hogy a WD-sek készülnek egy FW-vel, állítólag hamarosan kijön. Ezt kb 1 hónapja írta a support a WD fórumon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged