Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1819) szaszlaci


szaszlaci
addikt

A sok halláskárosult mind csak minősíteni tud bennünket, tekintélyes, prominens személyeket, akik sosem hivalkodnak színvonalas tudásukkal. Hiszen minél többet tud valaki, annál többet tud.
Mi mértéktartóan visszafogott, megbecsülten kompetens szakértelmünket önzetlenül adományozzuk a köz javára.

Csupán némi renoméért sóvárgunk naphosszat, utalván a görög mitológiára, Jupiterre és a kisökör példázatára, amit a mindenki által ismert középkori latin mondás találóan kifejez: Quod licet Jovi, non licet bovi.
Audio kultúrában, és egyéb téren kevéssé tájékozottak kedvéért, azt jelenti, amit szabad Jupiternek, nem szabad az ökörnek. Jelen vonatkozásban a tudás és tapasztalat Jupitere, valamint a tudatlanság kicsi ökröcskéje.

Ami a vaktesztet illeti, magától értetődően bármikor el tudnánk végezni, akár épp hifi szakmagazin olvasás közepette, a legjobb mp3-tömörítvényre vonatkoztatva, és így nézne ki.

Csupán meglehetősen elfoglalt emberek lévén, kik magas önbecsülés közepette éljük kiteljesedett életünket, nem óhajtunk századszor is ilyesmivel bíbelődni, néhány akadékoskodó és elmaradott egyén kedvéért, amilyen a cikkíró és "szellemi" holdudvara is.

[ Szerkesztve ]

■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.