Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ohgee
csendes tag
Sziasztok!
Jajajaj, nagy az én bajom!
Most léptem igazán az Android világába, és a szolgáltatótól kapott számon már valaki regisztrálva van a a VIBER-n.
Hogyan tudom őt kiiktatni és magam kezelni tovább a saját, már az én birtokomban lévő számmal a VIBER fiókot?
Sajnos pont nem ismerem az illetőt és hiába írtam rá, nem igazán segítőkész.
Köszi előre is,j9öhet privát üzenet is mailben.
-
-
Feri1977
senior tag
Na most lett elegem!! Ma reggel nézem frissített, és mi ez a szar?! Alul hatalmas vastag fehér üres terület ahol írsz, alatta meg a sok szar ikon fénykép stb. változott a kinézet, minek?!?! Idáig teljesen jó volt, hogy néz már ki most de komolyan??!! MIért kell mindent elcseszni?! Az egyetlen alkalmazás amit imádtam, mert a messengert, skypeot, facebook appot, whats app meg a társait utálom, a vibert imádjuk párommal, de ma reggel mindketten totál kiakadtunk mert frissített, hogy mi ez a szar?! Borzalmas ahogy kinéz, alul vastag fehér mező, sok idióta ikont kitették alá, idáig nagyon jó volt ezt minek kellett?! Csinálják vissza a régire, vagy töröljük a fenébe a vibert!! Elrontani azt tudják, de az égető problémával bezzeg nem foglalkoznak, hogy amikor a másik lejön netről, ne írja még legalább 12 percig, hogy elérhető az illető, amikor már nincs is interneten!
-
Bferibörs
addikt
válasz
KamuMazsola #4093 üzenetére
telón nekem olyan nincs -android- Viber Out hívás, Üzenetek szerkesztése, Csevegés információk- csak ezek vannak.
ui: oké meg van, köszii, blokkolni és törölni is lehet
-
Feri1977
senior tag
válasz
KamuMazsola #4087 üzenetére
Én értelek, de neki olyan a stílusa, hogy elköszönünk, és utána még vagy nem tud aludni mert későn fekszik vagy valami, azt ír még pár sort, én meg közben lefeküdtem aludni, de negyed óra múlva eszembe jutott még valami és kimegyek mondjuk vízért vagy bármi, és látom írt, naválaszolok neki, de már nem kapja meg, mert közben azelőtt pár perce meg már kilépett, de elérhetőt ir a viber...és reggel idióta vicces olvasni az előző napi véleményem vagy írásom. Meg sokszor van az, hogy ismerősnél írja elérhető, én írok neki vagy kérdezek tőle valamit, erre 2 perc múlva közli a viber, hogy nem elérhető, azaz azelőtt 2 perccel jött le a netről a hülye viber meg elérhetőt ír, és mire újra fent lesz neten az 1-2 nap az ismerősöm, és akkor olvassa el, mikor már rég nem aktuális, vagy hülyén veszi ki magát. +Oké írok nekik, köszönöm.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Feri1977 #4086 üzenetére
Ha egyszer elköszönsz tőle, mit irogatsz neki? Ezen veszekedni? Hidd el nálunk ebből nem volt konfliktus, igaz 7/24-ben online a telefonunk, ha viber nem megy ott a gsm, ha nem fontos jó az holnap is. Nekem mindegy, ha téged ez ilyen érzékenyen érint, írj a fejlesztőknek! A playen biztos van egy link, vagy e-mail elérhetőség.
-
Feri1977
senior tag
válasz
KamuMazsola #4085 üzenetére
Igen van, mert én mután elköszönök a páromtól este, vagy bármikor, vagy napközben, és azt hiszem utána is sokszor még fél órával hogy elérhető, holott akkor jött le netről pont mondjuk elötte pár perccel, akkor a soraim amit írok reggel kapja csak meg, amikor már nem aktuális, vagy idióta érzés akkor olvasni, szar ez hidd el, sokszor volt, hogy hívtam mikor írta elérhető, és reggel kérdezte miért hívtam, már megvolt a konfliktus forrása, hogy vita legyen. Ha egyszer már a másik lejött netről, akkor ne írja még kb. 12 percig és kész a viber, hogy elérhető, más appok is megtudják oldani akkor ez is.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Feri1977 #4084 üzenetére
Én értem, hogy ez hibás működés, de miért van ennek ekkora jelentőssége? Ha megbeszéltem valakivel amit akartam, akár szóban, akár írásban, utána ki a fenét érdekli, hogy kilépett, lelépett, vagy mit csinál? Van hogy a nem elérhetőnek jelzett kontakt a második csörgésre felveszi. És? Ha nem veszi fel, nem beszélek vele, írok neki, hogy kerestem azt majd hív, ha elolvasta.
-
Feri1977
senior tag
Nem tudom fejlesztők olvassák e ezt a fórumot, de valaki már csinálhatna valamit ezzel az égető problémával, ami elég idegesítő. Amikor valaki lejön a netről, akkor a vibernek vagy 12 perc kell még, mire ki óhajtja írni, hogy már nem elérhető, mindíg számolom akivel beszélek, hogy amikor elköszönünk, ő ezer százalékra lejön a nertről mert mondja és tudom is, meg ki is próbáltam egy másik ismerősömmel is ott helyszínen, és félre értésekre ad ez okot, hogy azt látod az illető elérhető, holott nem és írsz neki vagy hívod, aztán nem jelenik meg a kézbesítés mert nem is elérhető. A facebook miért tudja ezt, meg más appok, hogy ha lejösz róla, akkor onnantól ennyi és írja, hogy 1 perce elérhető stb. a vibernek 12 perc kell kb. mire észhez tér, jó lenne ezt orvosolni!
-
g.gergo
senior tag
Üdv! Azt szeretném megtudni, h mitől van az, hogy a van egy kontaktom, aki eltűnik a listámból. Gondolom deaktiválja magát. Majd úgy jelenik meg ismét, h nem kapok értesítést, h új kontaktom csatlakozott a viberhez. Mitől függ az, h mikor kapok értesítést, meg mikor nem. Mert másnál kapok értesítést. Köszi
-
jozsi252
veterán
Sziasztok,
i7 10.0.2 alatt valamiért nem jönnek meg a viber üzenetek, csak több órás késésekkel. Mi a fene lehet vele? De ahogy látom nem vagyok vele egyedül. Lehet írni kellene a supportnak.
-
Edi77
őstag
Párom próbált videóhívással hívni, de csak félig-meddig sikerült, ugyanis amíg nekem a hívás rendesen működött, addig neki a kép mintha lefagyott volna, megdermedt, de beszélni tudtunk. Ez mitől lehet? Azóta újratelepítette már a vibert, de ugyanúgy nem működik a videóhívásos rész, míg pl a messengeren igen. (Neki Galaxy S5 Mini van lollival)
-
repvez
addikt
válasz
KamuMazsola #4075 üzenetére
mindkét esetben, de mobilneten szinte egyáltalán nem, de ahogy wifire csatlakozik ugy néha jönnek az uzenetek.
ezt az adatszinkronizációt nem találom.
más, a vibernél mikor jelöli elérhetőnek és mikor vált át az utolsó elérhetés ota eltelt idő mutatására a kijelzés?
ugy értem, hogy az elérhető , az akkor van ha ténylegesen használja is az alkalmazást, vagy csak fut a háttérben
és a idő kijelzése ameg akkor amikor kikapcsolta az alkalmazást? -
repvez
addikt
válasz
KamuMazsola #4072 üzenetére
nincs energiatakarékosra állitva és nem tudom hol lehetne beállitani, hogy autómatikusan indzljanak az apook, de igy igy avn pár olyan amit soha nem inditok el mégis benn van a folyamatok között.
DE a felsorolt alkalmazások benn van a védett alkalmazások között ami azt jelenti , hogy a kijelző kikapcsolása után is tovább futhatnak, ezért nem értem, miért nem jön semmi értesités.
-
repvez
addikt
az mitől van, hogy be van kapcsolva az összes értesitéshez kapcsolódó opció,de mégsem jön értesités a telefonra akkor abban a pillanatban amikor üzennek nekem? csak is akkor amikor megnyitom az appot ,de van, hogy csak akkor amikor annak a bizonyos személkynek a csevegését is meg kell hozzá nyitnom aki küldött üzenetet és csak akkor jelzi ki, hogy kaptam uj üzenetet tőle, ez igy elég rossz, mert van, hogy csak fél nap mulva nézek rá a telefonra és ugy már okafogyottá válik az üzenet témája.
DE ugyan ez a helyzet a massenger és a facebokkal is
huawei p7 ha ez számit
-
modd3r
őstag
Erre valaki?
-
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610 #4067 üzenetére
erre sok panasz van,sok helyen nem tud vissza váltani mert 4G van 3G nincs, szinte mindegyik szolgáltatónál gond attól függ hol tarózkodik a teló lefedettség terén
-
-
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610 #4065 üzenetére
ha vissza tud váltani 3G-re nem ?
-
-
Newyorker
addikt
válasz
Viktor0610 #4061 üzenetére
-
-
Newyorker
addikt
Eddig iphone 6-osom volt, melyen ha beléptem a viberre a partnerem látta, hogy elérhető vagyok egészen addig amíg én be nem zártam az alkalmazást! Nos most az iphone 7-en nem így van, akkor is előjön az elérhető voltam, ha nem zárom be az alkalmazást, hanem pl a készülék átmegy készenléti módba. Ez valami energiatakarékosság mizéria, de ezt nem lehet kikapcsolni? Azaz szeretnék mindig elérhető lenni
-
kp78
addikt
válasz
Viktor0610 #4058 üzenetére
-
kp78
addikt
Le lehet vajon tölteni vhonnan az egyel korábbi Viber verziót? Mi volt annak a verziószáma? 6.2.?
-
HoTaZo
addikt
-
válasz
bigdady #4053 üzenetére
beállítások/értesítéseken belül minden engedélyezve van. Most leteszteltük és ha vonalban van a készülék majd én írok neki viberen, akkor feldobja szallaghírdetés formájában ez tok jó, de ugye ha beszél az ember, akkor ez kb halottnak a csók, mert nem látja. Valahogy nem lehet megcsinálni, hogy adjon ki hangot is ?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest