Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doggy dog
senior tag
Elég hektikusan működik a viber out: van,hogy kristálytiszta,utána eltűnik a másik fél a vonalból vagy 15mp-re.Utána ismét hallom.Amikor tudunk beszélni akkor is a másik fél mondja,hogy rosszul hall.
Telenor 4G-n, netem van,nincs korlátozás.
Igaz nem Tasmániába telefonáltam.[ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
őstag
Nekem nem.
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
hiába mondom mindezt, csak nézi a telóját és mondja, hogy: "aha"
jujj,de ismerős...
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Zssom
tag
Ha a telefonod tudja a "Dual messenger" funkciót, akkor abban engedélyezheted a második viber fiókot. Ha ez megvan, a második fiókot simán létrehozhatod másik telefonszámmal. Ha volt a behalt telefonodon beállítva a biztonsági mentés, akkor visszahozhatod a beszélgetéseidet is, he nem, akkor sajna nem, hacsak nem tudod még működésre bírni annyi időre, hogy csináljon egy biztonsági mentést. Lényeg, hogy a biztonsági mentést az előtt kell megtenni, hogy az új helyén aktiválod a fiókodat.
-
Zssom
tag
Igen, ez csak így működik. A régin nem is kell törölni, amikor az újon aktiválódik, akkor a régin kiürül, azaz nem fog működni. Amikor biztosan működik az újon, akkor a dual messenger funkciót kikapcsolod és újra csak egy viber lesz rajta. Ha minden csevegés fontos, akkor az új aktiválása előtt csinálj biztonsági mentést, ha kellenek a képek, videók is, akkor pipáld be azt is, utána ellenőrizd, hogy megcsinálta -e valóban a mentést. Ha videókat, képeket is mentettél, akkor hosszú lehet a visszaállítás és nem biztos, hogy elsőre sikerül, de ha így adódik, ne add fel, fog sikerülni, csak türelem kell hozzá, nekem volt úgy, hogy csak negyedik kísérletre sikerült, de sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tudományos Pandémia Klub
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- DIGI internet
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest