- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manéni
csendes tag
Szia, most ott tartok, hogy átcuccoltam tegnap a nagy PC-hez, azon van a kék jack hang bemenet, érzékeli is.
A honestech nem működik a W10-el. a telepítő CD-jén nincs is olyan fájl, csak xp ás w7, így nem jön elő az OEM.
Az OBS-t próbáltam, az alapján, ami a yutubos videón megy, az sem látja az OEM-et, tegnap a laptopról tudtam hang nélkül.
Még itt a PC-nél van megpróbálom az AMCAP-ot, amiről szintén ment a kép, de akkor nem volt még az átalakító kábel.
Ha nem megy itt sem, akkor még ezt a lehetőséget megpróbálom a laptopról, mert van a TV-n az IN (a kamerák letöltésére),akkor az easycapra hogy dugjam, csak a sárgát? Eddig a lejátszó kék scartjából vittem scart IN-el a TV-be, hogy legyen kép, lássam, hol tartok, a lejátszó RCA-jait meg az esycap szineivel.
Ebben a variációban, amit írtál, mi legyen a kör?
Aztán az a gyanúm, hogy gikszer van a kütyüvel és jó messzire elhajítom.Köszönöm, hogy ennyire megpróbálsz mindent és a türelmedet. Várom még ezt a kört.
Üdv:
Mnéni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Eme írás szóljon egy kis bevezésképpen a témában járatlanoknak, és az érdeklődőknek.
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest