- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bajonett
üzenetére
Bizony ám!
Amióta nekem ez az OMOTON védőüveg patentul bevált a Nexuson, mindig ilyet keresek rá. Most német Amazonról rendeltem volna pár napja, csak az van, hogy a Pixel 4a 5G-re nem volt fent ettől a gyártótól, így aztán kénytelen voltam másmilyent rendelni.(#2173) szabi__memo Korábban én is nézegettem a OnePlus 8-at, de olyan csapnivaló a kamerája, hogy aztán teljesen el is vetettem. Képernyőarányban meg már ugyanazt nyújtja a Pixel olcsóbban, ráadásul ha kapok mellé még ugye füldugó jacket is, akkor meg nem is kérdés, hogy melyiket választom.
A OnePlus 8 Pro-t már elfogadnám, de az meg annyival drágább, hogy annyit nem adok érte. -
TaylorPro
addikt
-
Krend
tag
-
sub71
senior tag
-
*RLaci*
addikt
A 4a-ból kiindulva gondoltam, hogy az 5 is rendben lesz [link] Első töltés után, kényszeritett 90hz, autofényerő, wifi-+lte vegyes.
-
Noukoum
veterán
Aki már használja a készüléket és vagy picit jártasabb a témában. Mekkora erőlepés lenne egy iphone8-ról a sima 4a kamerája? Egyáltalán észrevenném? Gyengébb fénynél gondolom igen, de nappal?
-
xhege
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
Akkor nem a Pixel a te irányod.
-
TaylorPro
addikt
válasz
szabi__memo
üzenetére
Ha fülessel együtt meglehet csípni akkor szuper ajánlat. Ma éjfélig tart a promóció a storen kívül, storeban tovább.
-
xhege
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
Fotóban meglehetősen gyenge....
ghiottone: és van?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
szabi__memo
üzenetére
Ha pedig van normális gcam port akkor már nincs akkora előnye a Pixelnek sem a kamerát tekintve.
-
dnl91
tag
Jó ár bizony, 144 190-ért le is csaptam egyre. Remélem hamar meghozzák.
-
TaylorPro
addikt
Azóta történt:
Turbado: 144,120 HUF
Amazon UK: £348.80
-
*RLaci*
addikt
Pár Pixel 5 kép, ha esetleg valakit érdekel. [link]
TaylorPro Nem nagyon volt még időm tesztelni a kamerát, de teszek majd fel a szélessel is képeket.
-
*RLaci*
addikt
Tervben volt a hétvégén de sajnos nem jött össze. Amúgy minimális a különbség, az 5 talán egy kicsivel jobban kezeli a sötét részeket mint a 4a, kevésbé zajos. Teszek fel a fotósba pár teszt fotót nem soká, tipikus Pixel, igazából a 3-4 óta nincs változás.
Nagyon bejön az ötös de 100 ezerrel többet semmiképpen nem ér a 4a-nál(egymás mellett kézben tartva azért érezni azt a félosztály különbséget az 5 javára). A reális felár az úgy kb. pont az az 50-60e forint amennyivel nekem is többe van mint a 4a volt.
-
bajonett
tag
Azoknak akik eddig vedo uvegekkel kinlodnak, asszem megtalaltam a tokeleteset [link]
Eddig probaltam vagy 4-5 kulombozo markat Olixar-tol kezdve mindenfelet, mind gyatra volt.
Ez pont fittel, lekerekitett elek, install keret stb, raadasul 4 van egy pakkban. En Uk amazonrol vettem de sztem mashol is talalni -
TaylorPro
addikt
Slágertermék lesz a 4a, de szerintem mind három pixel.
-
*RLaci*
addikt
válasz
Drakmusz
üzenetére
Ez pont az az ár amennyit sztem még meg ér a 4a, ennél többet már nem adnék érte.
Az 5-ös ára Turbado 250, Alza 270 körül lesz.
Közben az enyém már úton van calamites kollégához, nekem marad az 5, bejövős. Rengetegen írtak rám az aprón, hogy vinnék ha neki mégsem kéne. A 4a minden bizonnyal az eddigi legnépszerűbb Pixel telefon.
ghiottone Jó a vidi, ment a like

-
Putya
csendes tag
Ez az alzás ár veszélyes, netto 293 EUR volt a német mm-ből. Plusz világbajnok magyar tréfával már 372 EUR plusz 4788Ft artisjus díj, ez kb 140E JMF. Ami azt jelenti, hogy 30E JMF-tal magasabb lehet az árrése a német mm-nél. Drágább náluk, mint a SE 2020 és majdnem annyi mint egy S10 Lite ami a német MM-ben 120 EUR-ral drágább a 4A-nál. Szóval valószínűleg még az alza nem tervezi komolyan árulni, csak amolyan drága hivatkozási alapnak van a többihez képest.

-
mario1988
csendes tag
Szerintem Ti is megtudjatok venni francia online áruházakból, pl. Fnac.fr vagy a boulanger.fr , sfr.fr , orange. fr, bouygues.fr. Esetleg a francia Google storeból. Igaz nem tudom hogy ezeknél az értékesítő helyekné szállítanak e Magyarországra
-
BiP
nagyúr
válasz
mario1988
üzenetére
Nem, nem azért.
Azért, mert butaságot beszéltél. Franciao.-ban is euró van. És előfizuval persze, hogy olcsóbban meg tudtad venni.
Itthon sajnos mások a viszonyok.És az átszámolt eurós ár +20e sajnos már jónak számít itthon.Ettől függetlenül örülünk, hogy neked sikerült olcsóbban megvenni, ez nem támadási alap.
(inkább az lenne, ha -mivel te olcsóbban meg tudtad venni - azt hiszed, hogy ez a lehetőség mindenki másnak adott, és ebből indulsz ki. Na, az már lenne "támadási alap." De hát ez nem is támadás, rossz a szó.) -
-
mario1988
csendes tag
Azért támadtok be mert olcsóbban megtudtam venni a telefont? 😀Bocs hogy kint élek🤦🏻
-
xhege
veterán
válasz
mario1988
üzenetére
A "haldokló nyugat" már csak ilyen, de nálunk dübörög a gazdaság és megengedhetjük magunknak 150-ért is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Komolyra fordítva a szót előfizetői konstrukcióban más a helyzet, illetve úgy is, hogy ott hivatalosan forgalmazzák.Nyugi srácok, nem kell elharapni a torkát azért!

-
TaylorPro
addikt
válasz
mario1988
üzenetére
Szerintem maradj hű a csendes tagságodhoz.
Viktor0610: Csak nem. Semmi bajom velük, én is támogatom őket.
-
-
mario1988
csendes tag
Én a francia árhoz viszonyítok bocs srácok, én a 3 euros előfizetéssel 230 euróért vettem egy pixel 4a-t
-
mario1988
csendes tag
Jogos, véletlenül dollárban váltottam át , de 25 ezer Ft is szerintem túlzás pluszba.
-
japunk
aktív tag
Na én rendeltem is egyet a Turbado-ról, remélem nem lesz vele semmi gond.

-
arcsin
senior tag
válasz
mario1988
üzenetére
Akkor vedd meg az alzától
350 euro barátok közt is több -
ghiottone
nagyúr
ÁFÁ-s számlát még nem láttam tőlük. 1 éve cégre kellett volna, de úgy rögtön megugrott az ár + 27százalákkal - ahogy TaylorPro is írja. + az utóbbi pár hónapban kerülöm őket. Túl sok hibás készülékbe futottam bele már náluk.
Amúgy mintha talán már tudnának áfás számlát is adni a feltüntetett áron, de ebben nem vagyok biztos. -
TaylorPro
addikt
Most így már a 4a a Turbadóról éri meg, vagy amazonról. A 4a 5G meg az 5 amíg tart a füles promóció még ma google store, amazon uk. Amazonon kapkodják az 5-öt. Néha van egy darab de azonnal viszik is. Storeban csak fekete van. Én most valahogy elengedtem az 5-öt a kijelző leválás miatt. És hát nem is olcsó valjuk be, főleg füles nélkül. Akárhogy matekolok marad fülessel a 4a 5G, ár-értékben az a legjobb így. Persze Turbadóról most csábító a 4a, és teljesen korrekt ez az ár.
-
xhege
veterán
Időközben a Turbadon is elérhetővé vált a telefon. Sokkal ésszerűbb áron, mint az Alzán (148.360Ft)
-
adabra
senior tag
Én csütörtökön rendeltem az angol amazon-ról.
Egyszerre rendeltem egy tokkal, amit ma kézbesítenek. A telefont még fel sem adták.
Rendelt mostanában valaki ugyanonnan? Mennyi időn belül szokták feladni?
-
gilfoyle
őstag
Honnan érdemes/lehet beszerzni 4a-t vagy 5-öt? Amazonról?
-
Hatii
tag
válasz
bajonett
üzenetére
Jó, hogy működik, de ahogy eltaláltad, itthoni szolgáltató érdekelne, ami ugye a Telekom (jelenleg egyedül ugye). De azért köszi.
Kicsit bosszantó, hogy előző szériában működött, de valaki írta korábban, hogy neki 4a-val nem ment, és tényleg ez lenne nekem is a legjobb méret telefonban, és végre számomra szép az eleje is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- G.Skill Ripjaws DDR4 16GB 3200Mhz ram /Számlával!/
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amióta nekem ez az OMOTON védőüveg patentul bevált a Nexuson, mindig ilyet keresek rá. Most német Amazonról rendeltem volna pár napja, csak az van, hogy a Pixel 4a 5G-re nem volt fent ettől a gyártótól, így aztán kénytelen voltam másmilyent rendelni.
Elküldöd Bognak és fel vagy véve!
Én is csak a német ebayen keresztül tudom most beszerezni a 4a-kat.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)