- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thom!
veterán
válasz
szabi__memo #198 üzenetére
Nord se rossz, sőt...de inkább 4a!
-
PistiSan
addikt
Van már valami hivatalos infó arról, hogy magyarországon akárhol meg lehet majd venni hivatalosan? Sufni gsm boltokkal nem állok szóba.
-
Yany
addikt
válasz
Dare2Live #194 üzenetére
Valójában tök igazad van, csak ez a másfélszeres ár és a hivatalos support elég komoly ellenérv. Ez a baj. A OnePlus K7-től speciel meg azért fázom, mert szoftveresen mindig valahol kibukik valami. Persze sokan erre ráugorhatnának, hogy "de nekem semmi gondom nem volt vele", de aki sokmindenre használja a készüléket, mindig belefut valami piszlicsáré, de annál zavaróbb bakiba, de akár nagyobbakba is. Ez a robusztusság abszolút a Pixelek mellett szól. Persze a hardvernél bőven tud a gugli is hibázni (ld. pl. LG kijelzők). Ilyen ez a popszakma, nincs tökéletes, csak máshogy sz@r. Illetve bocsánat, van, úgy hívják, hogy Samsung Galaxy S7. Ha kell, a blahára kiállok és beleordítom a közepébe, hogy a világ legjobb készüléke és pont, ha valaki csak így hiszi el.
-
Dare2Live
félisten
Ha tudod akkor mért írod be?
Amúgy a kis méret csak egy komoly előny. Nálunk egy Samsung S7et fog vszeg cserélni. A 3 év főverzió gondolom egyértelmű miért nagy előny. A google kamerasw detto komoly előny. Feleségemé lesz nem megoldás a gcam. Jack detto nagy előny. És akkor ott a xioami/huawei féle memo kezelés ami amit kell kidob a memoból, a szaros soha el nem indított bloatwarek meg kilőhetetlenül ott ülnek a memoban. Nem vicces amikor nem jönnek az emailek, nem csörög a webex/slack, nem frissül a calendar pedig lakatolom én azt... és nem nem fogom rootolni meg custom rommal szórakozni amiben vmi más lesz bugos de rakjam fel az újat...
Van akinek a fenti fontos. Aki a specekre hajt mert ez csak "UFS 2.1" és csak pl 1300MB/sec és nincs benne a 2mps macrocamera az vegyen mást. Aki egy jól használható kisebb féle telót az meg ezt.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Ajánlom figyelmedbe az utolsó mondatom ... "
Jogos, kicsit elhamarkodottan ragadtam klaviatúrát. Elkövettem azt a hibát, amit - itt is - sokan elszoktak, hogy nem olvassák el végig / rendesen a másik hozzászólását.
Egyébként nekem van egy Mi2s a fiókban, szóval tudom milyen volt az, amikor a Xioami még tudott kompakt telefont készíteni, ill. elsődlegesen volt Mi (Miui) és csak utána Xiaomi. Ez a cég már - rég - nem az a cég ... sajnos. -
törölt tag
UFS 2.1-nek írja a GSM Arena a háttértárat. Örülönk vagy ez gagyi?
-
Yany
addikt
válasz
<Adamsky> #185 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe az utolsó mondatom vs. "Neked is, meg annak, aki OnePlus Nord-al hasonlítgatja, meg kellene értenie,..."
Segítek: igen, látom a problémát, nem véletlenül írtam oda. A K7 sem oldja ezt meg, de legalább még jobb áron adja mindezt 5G-vel tepsi méretben.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... Xiaomi Note 10 Lite-tal szemben nem tűnik versenyképesnek ... "
... leszámítva azt az apróságot, hogy az nagyobb és nehezebb készülék.
Neked is, meg annak, aki OnePlus Nord-al hasonlítgatja, meg kellene értenie, hogy sokaknak azért (is) tetszik, mert végre újra egy kis méretű (!) telefonnal bővült az egyébként igen egysíkú Android-os telefonok piaca. Az ár - számomra - másodlagos.(#183) Thom!
+1 -
Dare2Live
félisten
válasz
ghiottone #175 üzenetére
Amúgy mik az 5G azon előnyei ami miatt ebben az elég árérzékeny 300-500euros kategóriában vki kiad 340 eur helyett 480 eurt?
Feleségemnek kell majd telefon használja hotspotnak, mail, teams, meetingek tehát elég heavy user de az 5G 140+euros árdifijét nem tudom indokolni. Ha az 5G árdifije esetleg 50eur lenne max kb annyit.
-
Yany
addikt
A Xiaomi Note 10 Lite-tal szemben nem tűnik versenyképesnek. A Xiaomi szinte minden tekintetben jobb nála. Kár, hogy ilyen kompakt méretű Xiaomi nincs ezekkel a paraméterekkel.
-
arcsin
senior tag
válasz
ghiottone #178 üzenetére
Mondjuk nekem benne van a melóhely a lefedettségi térképben( az 5G-t külön be kell jelölni hogy csak azt mutassa) , de nem kifejezetten elterjedt egyelőre.
-
ghiottone
nagyúr
Nem tudom volt-e, de a Pixel 4a 5G valószínűleg 486 euró lesz.
-
-
elfelejtette
veterán
A Honor 7A-m úgy tudott 7 óra SOT-ot, hogy másfél nap, vagyis 34-35 óra készenléti idő alatt. Mikor 3 éjszaka, és 2 napra kimaxoltam az üzemidőt, abban volt 4 és fél óra. Ha meg egész nap nyomogattam otthon wifin, úgy sikerült 10 óra alatt lemeríteni 9 óra SOT-mal. Na ennél rosszabbat nem szeretnék, de inkább jobbat. Lecseréltem a Q6-ra, mert nekem nagy volt. Azóra várok egy új Redmi 4X jellegű modellre bármelyik gyártótól.
-
BiP
nagyúr
Azóta várok egy korrekt Nexus 5x utódra, és talán végre ez jó lesz.
Kíváncsi vagyok, hogy a 730-as proci mire lesz elég (képalkotás terén).Az akksit nem tudom, mit kicsizitek. Az én Samsung S9-em is 3000-es akksival van, és a Pixelben kevesebbet fogyasztó cucc van, nekem többet bírna.
6.5óra SOT. Ha valakinek ez 1 nap alatt lemerül, azaz napi 6.5 órát nyomkodja a telót, akkor ott más bajok vannak inkább, le kéne cuppanni a telóról(vagy választani nagyobb akksis cuccot, de azt nem kapja meg 144mm-es méretben).
-
Voiceless
csendes tag
Én azt nem értem a nagy gyártóknál, hogy miért ragaszkodnak a csak 18w-os töltéshez? 2017-ben már 24w-os volt a telefonom 4000es akksival, 5.5 inchel. 50 ezerért. A Realme és az Oppo 60 ezres telefonokba belepattintja a 30w töltést.... Persze most a G8s-em is 2+ óra alatt tölt fel. 18w.... Komolyan mondom ez egy rossz vicc.
-
PistiSan
addikt
válasz
#16820480 #162 üzenetére
Igen, számottevően jobb a SOT, ha 1 napon belül meríted le a telefonod, nekem 2 nap alatt szokott 3-4 óra SOT lenni, 4 éves az akku, meg keveset nyomkodom a telefont, a készenlét alatti merülés, illetve mondjuk a podcast hallgatás sokat leszív az akkuból SOT nélkül is.
-
natë
nagyúr
válasz
#16820480 #162 üzenetére
Persze, pont erre akartam célozni. Ahány teszt, annyiféle felhasználás.
Egyébként bármennyire is takarékos a 730-as, egy 3000-es akkuval 6 órás sot-okat nehéz vegyes használattal összehozni. Persze ha letiltod még a jóeget is háttérfolyamatként és nonstop wifin böngészel, akkor lehet. Azért remélhetőleg nem ez a normális felhasználási mód. -
törölt tag
-
Szóval akkor annyi a OnePlus Nordnak? Ki venné azt e helyett? Mármint ha lehetne nálunk hivatalosan kapni Google telefont...
-
rep3at
őstag
válasz
<Adamsky> #128 üzenetére
Nekem erről ez jutott eszembe. Még mindig nem értem hogy minek ilyen kicsinységeken problémázni, a noccsal is ez volt anno.Nekem sem túlzottan tetszik, viszont akár lehet egy olyan üzenet is a háttérben hogy az az egy kamera többet ér mint sok más kamerahalmozó telónál 3-4..
-
<Adamsky>
nagyúr
Bocsi, pontosítok! Nem kilóg, hanem látszik. A sziget magassága egy dolog (szomorú, de ma már csak ilyen rusnya kitüremkedéssel ellátott készülékek vannak) a kinézete egy másik. És ez utóbbin semmit sem változtat egy tok.
(#153) janeszgol
"Ezen routerek ara 2021-ben merseklodhet, megjelenhetnek a 10-20 ezres kategoriaban is."
Nem kell már olyan sokat aludni addigpl1, pl2, pl3
Aki nem 6 hónapra vesz telefont, az igenis elgondolkozik (ha nem is dealbreaker számára) az 5G-n és a Wifi6-on .... -
janeszgol
félisten
válasz
#16820480 #101 üzenetére
Jelenleg igen. Nyilvan kell hozza ertelmes netelofizu, hogy legyen ertelme a wifi 6-nak. Ezen routerek ara 2021-ben merseklodhet, megjelenhetnek a 10-20 ezres kategoriaban is. Es egy tobb felhasznalos csaladban nem mindegy, ugyanis a wifi5 csak downloadnal tud mu-mimo-t, mig a wifi6 uploadban is.
Es a Pixelek 3 evig tamogatottak.
-
sagit
veterán
Ha a német store-t nézem, ott 340 eurós árat látok nem 389-et. elég jó deal
-
gabro0
őstag
válasz
#16820480 #101 üzenetére
Igen, ha elérhető miért ne? A chipset támogatja. Ez nem olyan, mint az 5G, amihez olyan szolgáltató, SIM, meg ügyintézés kell. Csak veszel egy kompatibilis routert/AP-t és már megy is.
De igazad van, ha választanom kellene a vízállóság, Active Edge, 5G és WiFi 6 közt, akkor a vízállóságot választanám
Az minden egyes percben jól jöhet, a többi csak kényelmi funkció.
-
gigaherz
tag
P4 tulajként 350$-ért a 128GB tárhely bosszant csak. 800$-ért van 64GB nekem
-
válasz
elfelejtette #144 üzenetére
plusz a legdrágább előfizetés kell hozza legalábbis a vodafonnál csak Red csomaggal lehet 5g
nekem per pill a 3000,- Go csomag is elég egy hónapig -
judas13
addikt
Nem rossz, nem rossz.
-
Polllen
nagyúr
válasz
moleculez #134 üzenetére
Nem, ugyanazon a gépen, ugyanazzal a szerszámmal fröccsöntik, "csak" kicserélik a színt adó mesterkeveréket.
Az összeszerelésnél megint csak ugyanott ugyanaz az az operátor/robot rápattintja a telefonra, pont mit a feketét.
Van plusz költsége, ez tény (arányosítva elég kicsi), de plusz gyártósorok ehhez nem kellenek.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
PistiSan #136 üzenetére
Az ugye megvan, hogy a tokból kilóg ez az ordenáré kamerasziget? Vagyis nem a hátlappal van a gond, hanem azzal, amit a bal felső sarokban képesek voltak elkövetni.
P10-em van. Szép kék hátlappal. Tokot sosem látott. Tudok a dolgaimra vigyázni, és nem bányában dolgozom.
-
válasz
elfelejtette #125 üzenetére
"Egy-egy zsúfoltabb, felkapottabb környéken, ahol már van 5G, és sokan kapcsolódnának egyszerre a hálózatra..."
Ha ellenőrzöd a saját feltételeidet, akkor ez továbbra sem valódi dolog – inkább csak a haveroknak lehet mutogatni.
-
SamiCsillag
senior tag
Az 1 sim miatt bukta nálam.
-
Dare2Live
félisten
válasz
elfelejtette #94 üzenetére
Azt írja 6.5h SOTot tud átlagban.
Az sztem elég jó. -
PistiSan
addikt
Utoljára a Oneplus3 telefonomnál néztem, hogy milyen szép a telefon hátlapja, aztán bele raktam egy teljesen takaró flip tokba, számomra lényegtelen a kinézete, úgysem fog látszódni a toktól semmi belőle.
-
janeszgol
félisten
válasz
ez_meg_emaz #120 üzenetére
Hoppá, azt nem is néztem. Sorry. Akkor viszont tényleg nem hozható ki ekkora méretből több.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
moleculez #42 üzenetére
" ... sziget egy db kamerának?!?!
Csakhogy 3-nak látszódjon, vagy miért?! "
Tetszik, ill. tetszene ez a telefon (de csak, mert Android vonalon NINCS alternatívája), de ezt a hátlapot szoknom kéne. Egy rossz vicc ez a design. Az autókban lévő vakkapcsolók jutnak eszembe róla. Talán direkt csinálták? Úgy értem, hogy ne legyen teljes az öröm, kicsit az orrod alá akarták dörgölni, hogy ez nem Pixel 4, hanem Pixel 4 Pronyó Edition. -
WhiteWalker
nagyúr
Egy tök jó készülék lenne számomra , ha nem azzal a csecsemő méretű akkumulátorral jönne.
Ha jól láttam az egyik képen 4.5 óra SOT jött ki... Ez elég lepkefing. -
agressor12
senior tag
Pixel 3a-ban 3000mAh-es telep van ami nálam 2 napot kibír, ebben 3140mAh, jó lesz ez,nem kell foglalkozni ezekkel a kezdetleges tesztekkel,mennyi idejük volt rá?!
Szerintem felületes,clickbait cikkek ezek még csak. -
Isual
veterán
Számunkra, Magyarországon honnan lehet majd ezt beszerezni? Érdekelhet az év vége felé, jövő év elején. Korrekt lett, főleg árban!
-
youngboy
senior tag
Nekem a hátlapival is meggyűlik a bajom időnként. Volt, hogy újra kellett regisztrálnom az újlenyomatomat egy építkezési munka után pl. Majd később megint. gondolom visszaállt az eredetibe a bőröm.
-
RoBos
senior tag
Kíváncsian várom a Xiaomi mikor rukkol elő a kint egyre jobban hangoztatott Mi 9SE utóddal, mert az biztos, h ezt a hullámot is megfogja lovagolni, és kijön ő is egy kompakt méretű telefonnal, már csak azért is, mert korábban (talán 1 hónapja) lenyilatkozták, h nem zárkóznak el ettől a "gondolattól"!
Szal várható egy új Xiaomi SE is hamarosan... -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
janeszgol #98 üzenetére
Pixel 4a is Li-PO a gsmarena szerint, vagy nem arról a telorol beszéltél?
Illetve a 2 nap lazán megy az én Xiaomi Redmi Note 7 telomnak is így másfél évesen... új korában 3 napot bírt. Nem egy nagy csoda ez, csak kicsit az az érzésem, hogy nemigen foglalkoznak ezzel a gyártók.
-
istnag
addikt
Mostanában nem volt, olyan telefon, amire azt mondtam volna egyértelműen, hogy ezt megvenném. Eddig.
Szerintetek várható mondjuk a Telekomnál? -
-
csipuka
senior tag
válasz
janeszgol #110 üzenetére
Csak azert vettem meg, mert kollega ferje az apple-nel dolgozik es kaptunk 15% kedvezmenyt. Egyelore marad.
A regisztracio oppo volt, mert nincs apple a csaladban, es a gyerek az 13 alatti, igy kellett egy felnott user is. Az apple-t felhivtam es elmagyaraztak, hogy csinaljak egy acc-ot, majd utana a gyereknek egyet, es reset es bejelentkezni a gyerekkel. Kicsit fott a fejem , de megcsinaltam.
Androidos vagyok, ezert jobb lett volna ez a kornyezet, de a karanten nem tudott szocializalodni, mert a gyerek osztalytarsai/ismerosei facetime-ot hasznalnak. Egy whatsapp telepitese is gondott jelentett nekik. WTF. -
törölt tag
válasz
elfelejtette #108 üzenetére
Ráadásul ott is csak előfizetés mellé adják, ha jól emlékszem, kártyás csomaghoz nem.
-
Marc864
tag
A fene essen bele, hát miért kell tetszenie ennek. Pont váltás előtt állok és eddig SE-t néztem ki, mert kellene kis telefon meg meguntam az androidod...
De ez... design szerintem teljesen rendben van (a zöld gomb és a felesleges kamerasziget nem teszik de vállalható), fasza kijelző, értelmes méret és ha leejtem nem megy rá a gatyám. Az akksi iphone-nál sem érdekel, mert van töltőm midenhol, ha kell ott egy powerbank párezeré'.
Noice.... -
Ádám16
addikt
válasz
Hopkins95 #107 üzenetére
A Nord-tól kisebb telót akarok. S, ha már választhatok, akkor Pixel vagy iPhone-t szeretnék következőnek.
SE 2016-om volt 2 évig, minden téren imádtam, de meguntam a céges telefont és azt egyszerre hordani mindenhova, figyelni a töltöttségükre, etc. Kellett a DS, és a legjobb ajánlat a Mate 20 Pro volt tavaly számomra, így a méretet beáldoztam a "minden más jóért". Viszont ismét megfogadtam, hogy következőnek nem kell ekkora telefon, és ezt tartani is fogom. Lehet, hogy átlépek csak emiatt a Telekomhoz jövőre (ott van e-SIM). -
Prowler
senior tag
Mindkettőt! Még úgy is olcsóbbak mint bármelyik flagship.
Más: szerintem nem lesz gond az akkuidővel, optimalizáltságon múlik minden, nem a kapacitáson. Az 5000 mAh-s Moto G8 Powerem ugyanannyit bírt mint a 3100-as iPhone 11. Pixelek általában jobban optimalizáltak mint az átlag Android telefonok. -
janeszgol
félisten
Nekem mindkettő tetszik (a SE is a kinézetével, szeretem a megszokottságot). Ha viszont kötelező lenne választanom a kettő között, akkor a Pixel 4a lenne... még a körülményesebb beszerzés ellenére is.
csipuka, iPadekből van LTE verzió is. (Meg a tabletek kb feléből van.) Mondjuk nem tudom melyik SE-ről van szó, de az ideit minimális bukóval el tudod adni, mivel az ellátottság ha jól olvastam még nem állt helyre. Több az igény, mint a termék.
-
csipuka
senior tag
válasz
7Heads Drago #103 üzenetére
A gyerek kapott egy SE-t az elveimmel szemben, de olyan kicsit a kijelzoje, es olyan lassan scrolloz, hogy sirni tudnek. Nem lagol, de ilyen lassan anyam is tud gorgetni.Mar banom.
Inkabb vettem volna egy ipad-et, a gyerek meg megorokli az OP6T, ha valtok.
De azt gondoltam SIM-es kutyu kene. Ezert lett telo a tablet helyett. -
Mi az a DS?
Dual Speaker? Mert azt mondják az van benne.
Amúgy remélem hogy igazad lesz és lesz majd fehérben is, bár ezesetben valahogy kételkedem benne. Ezzel a színnel ilyen gyászhuszáros az egész.
Szerk: Jaj értem, akkor a Oneplus Nord lenne neked való talán, ha minden áron dual Simest akarsz.
-
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #103 üzenetére
Az AA szerint ez jobban bírja akkuidővel, mint a SE 2020. Hiába takarékos az A13B (mondjuk az SD730G is az), annyira nem tud az lenni, plusz az iOS sem tud annyit hozzátenni, hogy a majdnem dupla akku kapacitást kiegyenlítse (nem hogy még túl is tegyen a Pixelen).
-
Ádám16
addikt
válasz
janeszgol #95 üzenetére
Én megszoktam a két napost üzemidőt a M20P-val, de simán visszaállnék arra, hogy naponta töltsem a méretért, és a pure droidért cserébe.
Viszont a DS hiánya nálam dealbreaker, rendesen rosszul esik, hogy emiatt nem lesz ilyen -ismét- kompakt telóm (a céges és magánszámom is a Telenornál van)
Még a Samsung-Sony-Xiaomi trióból várnék egy kompakt ajánlatot jövő év végéig DS-mel, hasonló paraméterekkel, mint a Pixel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmgyűjtés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest