- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
ghiottone #4458 üzenetére
Valóban, pedig reménykedtem.
Android 14-et próbált már valaki feltenni egyéb módszerrel?
Xda-n még nem láttam olyan custom romot, ami 14-es alapú.Pixel 5-öt eladtam, maradok a 4a-nál amíg tönkre nem megy. Viszont az 5-ön nekem tetszett az Android 14 és semmi bajt se tapasztaltam, úgyhogy most már feltenném a 4a-ra.
Magisk systemless roottal meg lehetne bugázni valahogy, hogy pixel 4a 5g/5-nek gondolja magát? -
raveinT
tag
válasz
ghiottone #4394 üzenetére
Egyelőre kivárok, hátha bekerül hivatalosan is még valamelyik updattel. Aztán ha megszűnt a támogatás és nem, akkor majd elgondolkodom rajta, de mivel erről fizetek/bankolok/google appokat használok, nem igazán szeretnék custom rommal vesződni (nincs vele tapasztalatom, de olvastam már róla legalább annyi rosszat mint jót).
+Lehet addigra már megtanulok együtt élni a 2g hangminőséggel
-
raveinT
tag
válasz
ghiottone #4392 üzenetére
Én még csak nem is sajnálom különösebben, hogy nem kap több főverziót, nagyon penge mostanra az a13-al.
Mondjuk ha még egy évig a havi biztonsági frissítéseket azért kapná, azt aláírnám
Egyedül a volte hiánya fáj így mióta nincs 3g hálózat, de azt ha venné a fáradságot a google, bármikor benyomhatná egy security patch vagy hasonló formában... Még titkon reménykedem hogy az a13 qpr nyári frissítésben búcsú ajándékként megkapja
-
Postas99
senior tag
válasz
ghiottone #4157 üzenetére
Legyünk reálisak.. itthoni 5g támogatott? Képernyőbe épített ujjlenyomat olvasó frankón működik már?
Csak költői a kérdés... váltottam volna 6-ra ha ezek mind jól működnének, esetleg 6Pro-ra is... de annyi nyűgöt látok és olvasok, nem hiszem hogy a kistestvér ezt mind kiküszöbölte volna. -
raveinT
tag
válasz
ghiottone #4145 üzenetére
Én szerencsére nem bántam meg, hogy anno megvettem. Remélem még jópár évig használható is marad, mert nekem méretre/teljesítményre is telitalálat.
Egyedül az akksival nem vagyok kibékülve - az azért jó lenne, ha az átlag napi 1-1,5 órás SOT-om mellett 2 napot kibírna töltés nélkül, de ez van, semmi se tökéletes
-
forumpista
aktív tag
válasz
ghiottone #4143 üzenetére
A 4a 5g valami 229 ezer volt az Alzan par napja, tavaly meg az is ilyen 170e korul ment. Szerintem a 4a is siman eladhato hasznaltkent 120-130e korul.
Pixelbol keves van, raadasul ha valaki kicsit is kompaktabb de jo kameras telefont akar akkor Androidos fronton nagyjabol nincs is mas szoba joheto telefon.
-
SirRasor
addikt
válasz
ghiottone #3680 üzenetére
+Kawauso ott van a hirdetésben, hogy eddig is bajom volt a tiszta androiddal MIUI és TouchWiz után.
Csak hogy világos legyen: nagyon keveset használom a telefont. De tényleg. Amúgy nem 3-4 naponta tölteném. De amikor használom, akkor legyen minden ott és úgy, ahogy nekem jó.
A TouchWiz úgy volt tökéletes, ahogy volt. MIUI-ban már volt 1-2 zavaró dolog, de a nagy része azért rendben van. Ez? Hehe...amikor a kezdőképernyőről a gugli keresősávot se lehet kitörölni? Egyáltalán nem elhamarkodott, csak reálisan átgondoltam.Nem hiszem, hogy a többi nagyobb gyártó is átveszi a lufikat, mert mindenki a saját felületét tolja.
-
-
-
morgo.papra
újonc
válasz
ghiottone #3324 üzenetére
Szia! Segítséget, infót kérnék. Van tapasztalatod német Pixel garanciális ügyintézésről? Németországi MM-ben vásárolt Pixel 4a 5G szoftvere megadta magát, bootloader-ből sem lehet újraindítani. Itthoni MM-ban leadtam a telefont, de 4 hét alatt addig sem jutottak el, hogy kiküldjék javításra. Nem tudják hova kell, állítólag nem válaszolnak a német kollégák. Német MM-nek is írtam, de Google szervízközpont címet nem adtak, csak azt tanácsolták hogy adjam le itthoni MM áruházban. Mondanám, hogy bosszantó ez a töketlenkedés, de annál sokkal több már ez a bénázás, nem egy ötezer forintos kínai vízforralót akarok garanciában javíttatni.
Előre is köszönöm. -
SirRasor
addikt
válasz
ghiottone #3300 üzenetére
Köszi, már raktam is fel párat
Kawauso szerintem az egyik legjobban sikerült telefon volt akkoriban és szép képeket lőtt.
monstrmprz több Xiaomi telefon után (MIUI 7-11) annyit tudok mondani, hogy a megfelelő beállítás után semmilyen általad írd gondom nem volt. Tény, hogy nem 1 mp alatt ér oda az értesítés, de 1 percen belül mindig jelez, ami szerintem teljesen elfogadható, ha az energiahatékonyságát nézzük.
Amúgy az álom telefonom Samsung, amin MIUI futNa egyébként ma éjszaka csak 2%-ot merült, mert nem kapcsoltam repülőgép üzemmódba
Ez így már teljesen elfogadható.
-
gkozak
tag
válasz
ghiottone #3130 üzenetére
Engem személy szerint az zavar, hogy ezzel a lementett és kirakott cseteléssel a hirdetésedben azt sugallod, hogy a garanciális ügyintézés gond nélkül intézhető itthonról, mialatt ez egyáltalán nincs így.
A Mediamarkt-os ügyintézést meg nem magyarázom el, mert akkor holnaptól onnan hozod a telefont kreatív módon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged