- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
piltom83
csendes tag
Nekem már múlt héten letelt a 18 munkanap, ezért tegnap rákérdeztem és ezt a választ kaptam:
Megértjük, hogy még nem kapta meg a visszatérítés összegét, és elnézését kérjük az esetleges kellemetlenségekért.
A kérések nagy száma miatt a visszatérítés feldolgozása a vártnál tovább tart. Dolgozunk rajta, és hamarosan megkaphatja a visszatérítést.
Köszönjük türelmedet és megértésedet! -
raveinT
tag
Persze, ironikusan mondtam én is.
Custom romokba nem vagyok otthon, csak vagy ebbe vagy másik P4a topicba volt 1-2 tag aki viszont úgy rémlik azzal nyomta.Nekem lekopogom mióta megvan a teló, most a legjobb, végre az időjárás widget is magától, folyamat frissül, nem tűnik el stb.
Újraindulást se tapasztaltam már régóta (korábban viszont nekem is volt 1-2 olyan eset).
Legrosszabb esetben egy factory reset segíthet.
-
raveinT
tag
Lehet play rendszer frissítés volt. Nekem már nagyon rég nem volt ilyen, de úgy rémlik legutóbb mikor "magától", figyelmeztetés nélkül indult újra, akkor utána sim pint nem is kért, azaz az újraindulást követően ugyanúgy elérhető volt mintha újra se indult volna. Szóval max 1-2 perc kiesést jelentett.
-
-
sub71
aktív tag
-
ghiottone
nagyúr
ÁFÁ-s számlát még nem láttam tőlük. 1 éve cégre kellett volna, de úgy rögtön megugrott az ár + 27százalákkal - ahogy TaylorPro is írja. + az utóbbi pár hónapban kerülöm őket. Túl sok hibás készülékbe futottam bele már náluk.
Amúgy mintha talán már tudnának áfás számlát is adni a feltüntetett áron, de ebben nem vagyok biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged