- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
Sziasztok! Telefon up to date. revolut app is ( többször újratelepítettem a supportos kérésére), de nem tudok valamiért belépni. Megkapom az emailes Authenticate gombos emailt, rányomok telefonon benne és utána az app nem forwardol. Másnak van esetleg hasonló problémája?
-
kapal
tag
Nálam sincs akadozás. A tegnapi update sem okozott semmit, eddig.
-
MC Pite
veterán
Nálam is normálisan megy.
-
SirRasor
addikt
Szép lassan kezd itt-ott akadni a telefon, ahogy telnek a hónapok.
Más is észrevett ilyet?
Továbbra sincs semmi szemét a telefonon, csak a gyári alkalmazások+garmin+bankos progi. -
Kawauso
aktív tag
Jelentem, hogy az időjárás probléma is megoldódott. A modul tegnap megkérdezte a helymeghatározást, hiába volt már beállítva, és miután megerősítettem a szándékomat, működőképessé vált. Ha valami, akkor egy Google Play-es frissítés oldhatta meg.
Ugyanakkor most viszont a modul nem visz fel az időjárás appba, ha rápöccintek. Semmit nem csinál. Ez csak a részletesebb, téglalap alakú modulnál van, nem a kicsi, tükörtojás alakúnál. Ennek azt kellene sugallnia, hogy majd automatikusan frissíti magát, de vannak kétségeim efelől.
-
Múlt héten ráengedtem a januári frissítést, és csodák csodája, visszajött a Chromecast eszközök hangerő - állítása..!
Bámulatos, hol tart már a tudomány..!
-
Dawe86
csendes tag
Srácok, Android 11-nél még volt lehetőségem arra, hogy a keresőbe a billentyűzetnél, rendszernél beállított 2 nyelv alapján (magyar, angol) tudtam alkalmazásra keresni. Pl a photo -> google photo. Most csak az alapértelmezett operációs rendszer nyelvén (magyar) tudok keresni -> fotó. Nincs erre valami beállítási lehetőség? A maps hamarabb jutt eszembe, mint a térkép
(Ez kicsit jobban zavar, mint a két lépcsős wifi, és az ugyancsak macerás ébresztőóra elérése.) -
raveinT
tag
válasz
Kawauso
üzenetére
Nekem elmúlt 3-4 év stock android tapasztalataim alapján gyanús, hogy a nagyobb feature updateket leszámítva (főverzió váltás és köztük talán 1-2 alkalom) a legtöbb havi patch tényleg csak annyi, hogy a security dolgokat foltozzák, de funkció szinten semmi változás nincs.
Amennyit ezekből a végfelhasználó tapasztal, az nem sok... Ennyi erővel akár placebo is lehetne az a havi 1 alkalom amíg letölt meg pörög a kis frissítés jel, annyira nincs kézzelfogható eredménye. Csak jót tesz az ember lelkének, hogy kiírja hogy naprakész a build..
Mielőtt valaki felhúzná magát, nem azt mondom, hogy semmire nem jó a frissítés, csak azt, hogy mennyit érzékelni belőle
-
SirRasor
addikt
Felment a jan.5.i frissítés, de érdemi változást nem látok.
Mindenestül kb. fél óra alatt felmászott. -
adabra
senior tag
Tegnap "hagyományos" szöveges üzenetet küldtem a (Google) Messages alkalmazásból és RCS protokollal ment ki (nem SMS formátumban).
Viszont az üzenet nem érkezett meg! (később sem)A címzett egy OnePlus Nord CE telefont használ, amin szintén a Google Messages alkalmazás van. Visszafelé egy teszt üzenet SMS-ben érkezett (nem RCS üzenetként). Mindkét telefon a Vodafone hálózatán van.
Szerintem nyilván nem Pixel hiba, csak érdekel, hogy más is tapasztalt-e már ilyet.
-
honeker
őstag
Sokáig tartot a mulatság ...lemaradt az UP
-
válasz
fokukac
üzenetére
Amúgy szomorú vagyok, mert a chromecast-hangerőállítás még mindig rossz a kis drágán. Nem tudom, milyen "jogi" dolog lehet, mert a youtube music-nál továbbra is működik (kár, hogy nem használom), de semmilyen más programnál (Tidal, Youtube, Netflix, HBO Go) nem.
Rendkívül kényelmes belépkedni mindig a google home programba ezért...A vicc az az, hogy ha előveszem a régi pixelem, amin 10-es android van, azon simán működik. Sőt, ha előveszem a céges ájfónom, azon is megy minden faszán, hangerőgombbal, egyszerűen.
De a Googlis telefonon, a Google-kompatiblis, Chromecast-os erősítőn, a szintén a google által gyártott Chromecast-os hdmi-be dugott kütyün keresztül nem megy.
Szóval a Google valahogy folyamatosan cseszi szét ezt a Google-ös szisztémát....Ui. Meg azt sem értem, hogy milyen jogi dolog lehet. Csak nem levédette valaki a hangerő-gombot?
-
Cyborg
őstag
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
szerintem tudom a választ, de azért megkérdezem.
Valamiért meghülyült a telefon, hozzáteszem, nem csináltam soha egy frissítés után se factory resetet, és nem tudta helyreállítani magát, folyton a boot menüben kötött ki, kénytelen voltam resetelni, de az mindent törölt a telefonról, fotókat, fájlokat, koppra ürítette a memóriát.Van valami goggle trükk, amivel valahogy vissza lehetne hozni legalább a fotókat, képernyő mentéseket?
-
honeker
őstag
Boldog Békés karácsonyt mindenkinek.....
-
MC Pite
veterán
Az is egy widget, asszem google áttekintés; rakd ki újból.
Az időjárás widget az nem megy, az kéri a jogosultságot. -
Kawauso
aktív tag
Sem ez, sem a modulos nem megy jelenleg.
Értesítésként kapom meg egyedül. A Tartózkodási hely is be van állítva, az Áttekintés-ben is engedélyezve van, mégsem kapom meg a dátum mellett az időjárást, modulként pedig azt írja a modulra, hogy "Helymeghatározási jogosultság szükséges". -
honeker
őstag
Uj jelenség.. nem kapcsolja ki mindig a kijelzöt
-
kapal
tag
Van-e valakinek Telenor esim-es tapasztalata 4a-nál? Gond nélkül működik?
(Tudom, a Telenornál sincs az ajánlott gépek között a Pixel, de mindig vannak bátor úttörők.) -
Kawauso
aktív tag
Kiidegel a Google-időjárás.
Értesítésként megkapom az előrejelzést, semmi probléma. Modulként működött egy darabig a képernyőn, de újabban állandóan valamiféle helymeghatározáshoz való jogosultságért sír a szája, pedig minden létező dolog meg van neki adva hozzá, máskülönben korábban sem működött volna. És az Istennek nem tudok rájönni, hogy mit kellene állítanom, hogy kiírja nekem újra. Sokat elmond szerintem, hogy egy Alldocube iPlay 40 tablet, stock Android 10-el olyan, hogy rögtön, amint Wi-Fi-re megy az ember, már írja is ki az időjárást, nem kell neki semmi extra. -
SirRasor
addikt
Ezt mondjuk konkrétan elszúrták. Android 11 alatt használtam és ott nincs zavaró pötty, hanem a virtuális billentyűzet jobb alsó sarkában volt, ahol úgyse lehetett mást tenni.
Modult csinálni? Ezek inkább elvesznek. A wifi és mobil adat ki/be kapcsolgatásnak a több lépcsője engem sokkal jobban zavar és arra még alternatíva sincs
-
válasz
MC Pite
üzenetére
Ez a kefe ügy nem túl jó ötlet. Vízálló telefon hangszóróvédőjének garantáltan reszeltek ilyenkor, más finom alkatrészbe pedig jól beletolod a port úgy, ahogy magától sose ment volna. Nehéz ügy; ultrahangos tisztítás, finom utogetés és óvatos porszívózás esetleg. Pl. sűrített levegő semmi esetre.
-
SirRasor
addikt
válasz
TaylorPro
üzenetére
Erre mi szükség? Gyárilag támogatja a rendszer, csak tedd ki az accessibility pöttyét; alapból van benne képernyő lezárás. Azt használtam egészen a Nova launcherre váltásig és sose volt vele gond.
-1 fölösleges program.Ja ha már fölösleges program: akit érdekel hogy lehet letiltani bármilyen programot Android alatt ROOT NÉLKÜL, annak itt ez a csoda (lehet már ajánlottam régebben):
ADB App Control
Huawei telefonról a Huawei fő akármilyen servicest is eltüntettem vele
fokukac mitől ragadt be? Mármint...koszos, kajás kézzel is hozzá szoktál nyúlni? Tok van rajta, ami védi a gombot?EZT KIEMELEM, HÁTHA MÁST IS ÉRDEKEL
Fogkefével lehet marhajól pucolni a telefont. Például a nagyon beeső hangszórókat, vagy a kijelző és keret közötti rést.
Próbálj meg benedvesíteni egy fogkefét és körbesikálni a bekapcsoló gombot. Most néztem és beférnek mellette a sörték. -
amúgy új bajom van a telefonommal, beragad a bekapcsoló-gomb...

hétfőn háromszor hívtam fel véletlenül a segélyhívót, és nem is értettem, hogy miért visít...
aztán tegnap már ki kellett kapcsolnom a kétklikkes kamera-indítást, mert ahányszor le akartam zárni a képernyőt, bejött a kamera, pedig nem is azt akartam.Hol lehet egy ilyet javítani?
Ez olyan apró. de idegesítő hiba, szomorú vagyok... -
válasz
fokukac
üzenetére
na, hát nekem olyan volt, hogy ahányszor elment aludni (lezárt a képernyő), annyiszor mintha abbahagyta volna a frissítést.... komolyan elindítottam este 9-kor, majd elmentem sorozatot nézni, és 11-kor még sehol nem járt, aztán éjjel 1-re lett vége, úgy, hogy beállítottam, hoy ne kapcsoljon ki a képernyő....
-
Kawauso
aktív tag
Tetszik a Now Playing. Nem tökéletes, de sok mindent megtalál.
-
MC Pite
veterán
Tegnaptól nem elérhető státuszban van a 4a a Storeban

-
calamites
őstag
Sziasztok!
Bármilyen megoldás létezik arra Android 12 alatt, hogy egyetlen érintéssel ki és be tudjm kapcsolni a wifit, adatforgalmat?
Nova launcher van fent, hátha az tudja, de nem találom. -
TaylorPro
addikt
Unalmasak ezek a pixelek...
-
MC Pite
veterán
Na, ez a másik amit szeretek a Pixelemben.
Ha ez egy *** vagy **** vagy **** topik lenne, ilyen olyan hibákról, akadásokról, hw hibákról menne a diskurzus.
Itt meg hogy miért települ lassan egy frissítés.
Helyes, helyes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Apple AirPods Max 2 USB-C Bontatlan Fekete & Csillagfény / 27% áfás ár
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Ez kicsit jobban zavar, mint a két lépcsős wifi, és az ugyancsak macerás ébresztőóra elérése.)
)
pixel 6a valami ?