Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
maximilien88 #39 üzenetére
elvileg SIM + eSIM mehet együtt. Így dual sim-es. igen tudom.. tudom.. a szolgáltatók erre nincsenek felkészülve
-
maximilien88
tag
szinte minden klapollna végre és akkor nem dual sim.. mondjuk ha az okos órám sim-es lesz akkor elég lesz a telefonba egy sim is...
-
agressor12
senior tag
Állandó sírás megy,se SD (2020 van!),se infra(Wtf ,nem adtak távírányítót a TV-hez!?,se IP védelem(340euróért?!
).
Nekem tetszik,amint van lehetőség lecserélem a 3a-t, én meg voltam azzal is elégedve. -
batai15
félisten
Az a baj hogy ennek a készüléknek minimum fél évvel hamarabb kellett volna megjelenni.
-
Ganzer
aktív tag
Jó cucc lett, alig bírom megállni hogy ne cseréljem le a Pixel 3a xl-t. Még ez is jól teszi a dolgát, innen már inkább Pixel 5-re váltanék ha számomra szimpatikus lesz a teló.
-
szubrutin
aktív tag
Ip vedelem van benne? Akkor erdekelne, ha nem akkor sajna nem.
-
thomas92
aktív tag
Én örülök, hogy nem került képernyő alá az ujjlenyomat-olvasó. Nagyon "menőnek "tűnik a dolog, de egy egy rendes szenzort szerintem kellemesebb használni. S10+-on működik, de szerintem finnyásabb. Érzésre is kellemesebb egy olyat tapizni, aminek van "rendes" kialakítása a készüléken (értsd hátlap, oldalsó él).
-
MittuDomain_
őstag
Nekem SE 2020 lett a céges teló.
Hát mit ne mondjak, ez is csak egy telefon. Én kértem, és közel sem vagyok elájulva, de e mellé a saját P20 helyett gondolkodás nélkül elfogadnám ezt a Pixelt.
Pont ott van amire én vágyom: pure google mindenféle bloatware felület nélkül, elégséges hardver, normális méret és zsebbarát tömeg, jó támogatás, korrekt kamera és elfogadható ár.Ahogy felettem is megfogalmazták, az év egyik készüléke a Nord és az SE 2020 mellett.
-
TechMagneTic
tag
Én csak azt a fene nagy kamera"üveget" nem értem, ha már egy szenzor, meg egy vaku minek akkora sziget? jah tudom, előbb karcolódik, meg azt töröd be elsőnek
-
törölt tag
Gondolom teszt nem lesz
-
A 2 SIM hiányán már nem lepődtem meg, a 3140 mAhs-s akkumulátoron annál inkább... kár érte.
-
gegsite
tag
Se 2 sim, se SD kártya, se infra.
Majdnem vettem volna. Mondjuk a selfie lyuk se tetszik. Azt a kávába tessék rakni.(Jack-et sose vedd el
)
-
Ádám16
addikt
Egy darab nanoSIM
Egyébként valóban, az SE mellé jó kis versenytárs. Viszont az SE hatalmas előnye, hogy sokkal hamarabb jött. -
vakablak93
őstag
Na végre egy kicsi , jack-es és natúr droidos teló, hátlapi ujjlenyomatolvasóval , és jó áron.... engem megvettek, ezzel váltóm le az N7P-t!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ésszerű és kifejezetten jó felszereltségű, kompakt modellként mutatkozott be a Pixel 4a, ami sokat fejlődött az elődmodellhez képest.
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- iPhone 11 128GB - fekete, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest