- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Hát a lodzsitek hangkeltőm 10k felett meglengeti a fehér zászlót, hallani egy pukkanást, aztán hang sehol, szerencsére ki tudom venni még 16k-nál is, hogy mikor van vége a hangnak, bár olyan halk, hogy lehet, hogy csak beképzelem... Mindenesetre ez a hangfal szar ehhez, bár most csak ezért nem fogok jobbat venni, a hallásom jó, az a lényeg.
Igazából régen nem így volt, elég rosszul hallottam, sokszor nem is értettem mit mondanak, és mindig fárasztottam az embereket azzal, hogy háromszor kellett elismételniük néha, de aztán két-három éve zenerajongó lettem, és minden nap átlagban egy-másfél órát hallgatok zenét (főleg rock), és egy idő után teljesen kifinomult lett a hallásom, annyira, hogy néha már az is idegesít, ha csiripel kint egy madár. Nem volt rossz a hallásom, csak be kellett hangolni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Találtam egy progit , amivel a fülünk érzékenységét vizsgálhatjuk.100Hz-től 20000 Hz-ig állíthatjuk a hangmagasságot....
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Futás, futópályák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest