Új hozzászólás Aktív témák

• runner 125

nagyúr

válasz RI/OS #7630 üzenetére

Eddig én is úgy voltam vele, h Attilát most "kinyuvasztják" párbajok alatt, aztán egy 2. hellyel lezárják a történetét.

De, nézzük már meg, h ki vitte az egész VV-t a vállán, kiről szólt a legtöbb anyag, ki tudott összeszedetten beszélni, kin tudtunk szórakozni, kinek volt szinte minden esetben igaza, stb.

Már fentebb is írtam pár hete, h én az abszolút töketlensége, lúzersége miatt nem adnám Csabinak a fődíjat. Komolyan mondom, ha lenne benne valami plusz, ..mittomén' jó humor, egy normálisabb beszélőke, vagy szimplán valamiféle jellmével több szimpátiát váltana ki belőlem, tudnám indokolni magamnak, h miért ő vigye el.
    De így?!

Evett-edzett-szart-néha nyökögött valamit, és eljátszotta párszor az áldozati bárány szerepét, (illetve olyanokat vitt ki párbajozni, akiknek a szülei most is bánják, h nem védekeztek annó.)
    Ennyi.

Ezen kívül mit tudunk mellette megemlíteni? Azt, h ő a "jó oldal"? (bájfecóka), na nevetessük ki magunkat. :D

Szívem szerint benyomnám a 3. helyre egy 22%-kal, Sehikét 28-cal a másodikra, s Attilát 50-nel az elsőre.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés