- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #8499 üzenetére
Ha koreografált is a játékmenet, vannak igazi érzelmek is benne, és a jellemek adottak. Nem véletlen például, hogy Kinguci unszimpi volt.
Vagy itt van ez a kubai izéke. Bent is az a suvernyák volt, ami most.Az ősszel induló sorozatnak már megnyitottam a topicját: link.
Ha úgy látod jónak, majd gyere, ha itt lesz az ideje, és oszd meg velünk a véleményed. -
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #8497 üzenetére
Játék ez az egész. Ha filmet nézek, elhiszem, hogy rendőrt, rablót, hősszerelmest látok, holott színész.
Készséggel elhiszem, hogy a NyalóVilág játékosai önmagukat adják, mert hinni akarom. Sokkal élvezetesebb, mintha állandóan azon agyalnék, hogy kitalált a szituáció.A játék már befejeződött, ha akarnád se tudnád felhigítani a topicot. Már csak lötyögünk, az exjátékosok utóéletét tárgyaljuk ki, ha van miért.
-
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke #8496 üzenetére
A topic elején azt kérdezted, arra vagy kíváncsi, miként lesz a szürke kisegérből " hős".
Szerintem úgy, hogy azzá teszik. Tudod kik ? A rendezők. Akik megmondják a szereplőknek, hogy pl.aznap kibe legyenek " szerelmesek ", milyen intrikát kavarjanak, kit utáljanak, stb.
Minél nagyobb a kvázi botrány, annál többen beszélnek róla, magyarán : CSAK ez számít.
A nézettség. A profit. A " kisegér ",vagy a " hős " pedig bármit megtesz.
Mindez engem nem zavarna, ha nyíltan vállalnák ezt. De nem ! Ők " önmagukat " adják !
Ami egy jó nagy hazugság. Csak az lep meg, hogy te, Vakegérke, te is elhiszed. Dehogy nézem én le azokat, akiknek ez szórakozás. Én sem a Mindentudás egyetemét nézem minden nap. Pár éve olvastam az egyik ( VV vagy BB ,már nem emlékszem ) valóságshow kreátorának könyvét, amiben elárulja a titkokat, nyíltan bevallja, ez egy hatalmas átverés.Tudom, felhígítottam a topicot, határozott kérésed ellenére, elnézést érte, de ez kikívánkozott.
-
Vakegérke
félisten
Cristofelnek szivattyú.
„A zeneipar felé veszem az irányt. Júniusban már van is egy lekötött bulim Szlovákiában. Be fogok futni, ez biztos!”
Na ja. Már csak az a kérdés, hogy a jogi gépezet mikor lép működésbe.
Egyrészt a rötölö per, másrészt, és ez a durvább, Veronika nem túl szelíd megfenyítése kapcsán.Taknyos kölyök. Csókoltatom a szüleit, akik ilyenné nevelték.
-
Vakegérke
félisten
"Ráadásul ma már arra is rájöttem, hogy mire ment ki ez az egész lánykérősdi ... most már tudom, hogy csak a feljelentést szerette volna ezzel megúszni."
Veronika jól látja.Nem akarom Márkot védeni, de Veronika nagyon kuszálja az életét.
Volt ugye egy Alkeszkoszosz, előtte-utána a franc se tudja kik, és hányan, aztán a kubai pöcs, aztán Péter, aztán megint a kubai pöcs, de Péternél is aludt közben.
Márk biztos eltöltött vele pár kellemes éjszakát. Megvolt neki, passz. Csoda, hogy nem ragaszkodik hozzá?Ami meg azt illeti, a kubai pöcs belekóstolhat Veronika érzelmeinek rejtelmeibe, ha letöltendőt kap. Bent majd szájba veregetik, és megtudja, hogy milyen fincsi, ha nem ő dug, hanem őt dugják.
Ha pedig nem kerül be a sittre, akkor is emberére fog akadni előbb, vagy utóbb. -
ERPY
őstag
Cristofel tönkreteszi Veronika életét
Ettől a Márk gyerektől azért többet vártam. Igazi lúzer pöcs, megcsapdostam volna a kubai lecsót a helyébe úgy, hogy csöveken etették volna élete végéig.
-
ERPY
őstag
Egy kis olló a FaceBook-ról:
-
ERPY
őstag
Nem tudom mennyire friss a hír, vagy csak én vagyok lemaradva, de:
Amióta Attila és Kinga szakítottak egymással, a ValóVilág5 győztese nem találja az igazit, egészen pontosan az igazi nem találja őt.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Vakegérke #8473 üzenetére
Nem hiszem, hogy a szerződésben előre konkrét összeg szerepelne.
Szerintem az alakítástól függően alakítják ki az összeget. Ez csak a saját véleményem. Én biztos nem fizetnék ki olyan embernek több pénzt mint ami jár.
A kötelezettség, szerintem minimum 2 év, mert ez alatt még biztosan keresik őket, már csak a következő széria miatt is. De félek, hogy keveset mondtam ezzel a két évvel. -
ERPY
őstag
válasz
Vakegérke #8462 üzenetére
Valamit valamiért. Ha belegondolsz jogos, ha a szerződésben ez benne foglaltatik és valaki ennyire birka, hogy ezt elfelejti vagy nem foglalkozik vele, akkor az 5 milla az 5 milla, és meg is érdemli.
dúHaj meg kihasznál minden lehetőséget, hogy az ócska kis műsorának nézettségét feljebb vigye, még ha ezek a lúzerek buknak is rajta. Lasd Balfaxox Alkeszoszt, vagy ezt a kubai lecsót.
Persze az RTL ezekkel a senkiházikkal nem foglalkozik, miért is tenné, hisz ezek körül csak botrány és szégyen van, ebből a részből ők kimaradnak, de ha szükséges behajtják a szerződésszegés díjjait. -
Vakegérke
félisten
Egyszerűen nehéz elhinni, hogy létezik ekkora suvernyák. Ennek tényleg nincs meg a nyolc általánosa?
Kedves szülők! Mire neveltétek ezt az inkább nem mondom ki, hogy mit? Neveltétek egyáltalán? Szégyen, nagy szégyen rátok nézve.Öt milkót követel tőle a rötölö. Biztos van rá ok, ha valaki tudja, mondja már el.
Egyébként itt megtekinthető a Frizbi témában érintett adása.
-
ERPY
őstag
Ezen bexartam. Ekkora egy kretént, mint ez a birka:
Egy kis idézet az alábbi linkből:
"Felhívjuk a figyelmet Cristofel írására, amelynek rendezettségének értelmezéséhez nem kell grafológusnak lenni és azt látva bárki tényként fogadja el a nemrégen nyilvánossá vált adatot, hogy az IQ-király egyelőre még az általános iskoláit sem tudta befejezni." -
Vakegérke
félisten
Amit csak tud? Szerintem mindent, hiszen szerződést szegett. Ráadásul kiszedik belőle a lakás felújításának költségét, az autó is amortizálódott ugyebár, az is lóvé, meg persze az eddig felvett havi egy milkó. Feltételezhetően megtetézik az adósságát, hiszen a szerződésszegés nem játék, no meg a perköltség, meg még a fene tudja.
Szívni fog a csávó.
Ha fel is veszik valahova biztonsági őrnek, amolyan "kiállítási majom" szerepe lesz, hiszen özönleni fognak oda a vásárlók, hogy láthassák a lecsúszott bolondot. Aztán ugye minden csoda három napig tart.
Mikor elmúlik a tömegek rohama, szerintem kirúgják. Feltételezhetően ott is sütkérezni fog a népszerűségben, így nem fogja teljes emberként végezni a munkáját. Szóval lesz rá ok.Egyszerűen bolond ez az ember.
Rengeteg ember drukkolt neki, örült a sikerének. Fejébe szállt a dicsőség, többet akart. Nem volt senki, aki figyelmeztette volna a következményekre? Még az a balga Vájú asszony is bement vele a mittudomén hova szerencsétlenkedni. Még azt is el tudom képzelni, hogy pont ő beszélte rá fiacskáját az újabb próbálkozásra.Magasról lehet nagyot esni. Tudja, hogy zuhan, és most kapaszkodik akár hazugságokba is. Még álmodik, de előbb utóbb fel kell ébredjen.
Nem témához vág, csak kérdem. Ez nem érdekel senkit?
-
ERPY
őstag
Ha nincs szerencséje (remélem), akkor az RTL visszavesz tőle mindent amit csak tud, plusz beperli úgy hogy amit a TV2-től talán nyerne, azt is elveszíti, és mehet vissza biztonságiőrnek. Az életben többet egy TV sem alkalmazza sztem, szerződést sem köt vele a kutya se, mivel már nem kíváncsi rá az ország. Mehet az anyjával lakodalmast nyomatni, meg alkoholizálni. Még bevehetik Bunkó Évát is harmadiknak.
Ez a tipikus példája annak, amikor valaki nem tudja megbecsülni azt amije van, vagy sikeresen megszerzett. Ide vezet a kapzsiság. Meg is érdemli a görög kötsög. Most pedig már hazudozik is, hogy legalább egy kicsit foglalkozzanak vele, de ez is csak negatív megítélés lesz számára. -
Vakegérke
félisten
Most szúrtam ki, Cristofel "okoskodik".
"Újabb megdöbbentő kijelentéssel sokkolta a nézőket és ügyvédjét VV Cristofel. Az egykori VV-szereplő nem csak nőverésért, hanem jogosítvány nélküli vezetésért is megütheti a bokáját. Persze, ez utóbbira nincs bizonyíték, lehet, jópofa poénnak szánta."
Kizárt dolog, hogy jópofizik. Inkább szidolozza magát.
"Ügyvédjével, Berényi Andrással érkezett VV Cristofel a Frisbi felvételére."
Kár, hogy az ügyvéd úr se tudta rávenni, hogy ne csillogtassa butaságát.
"A kubai macsó, aki csajozási szokásairól is mesélt, elmondta, egyelőre nincs jogosítványa ... Hajdú Péter kinevette a fiút, megjegyezte, biztos örülnek a nők, hogy buszon kell haza zötykölődniük a randi után. A műsorvezető hozzátette, ő pedig már látta Cristofelt autót vezetni, aki nem is tagadta, bizony előfordult, hogy egy haverja kocsijában jogosítvány nélkül ült a volán mögé."
Először is hogy a csudába lehet "jogosítványtalan" egy qbai macsó? Nem szégyenli magát? Még egy sz*ros jogsihoz sem volt elég esze?
Pénze lett volna. Nézzük csak..."Berényi (ügyvéd úr) is megdöbbent, majd viccesen megjegyezte: "Megélek belőled, Cristofel.""
Szóval mennyibe is kerülhet a Berényi ügyvéd úr által biztosított védelem? Bizonyára zsíros summa. Miből telik ennek a nőt verő, nagypofájú suhancnak rá?
Szerk: Ahány rendőr van az országban, szerintem kivétel nélkül mind lekapcsolja ezt a suhancot, ha vezetésen kapja. Remélhetőleg lesz rá alkalom.
-
Vakegérke
félisten
válasz
DJ WOKKY #8442 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a "Plázacica" kategóriában indult. Ez már eleve gyanús.
"Kedvenc étel(ek): Hamburger, hot-dog, pizza"
Érthető, hogy nem tud emberhez méltó módon enni. Az viszont érdekes, hogy nem hízott el."Amire a legbüszkébb vagyok: A külsőm, amit eddig elértem. (szakdoga, Playboy címlap)"
Erre büszke? Ahogy mondják, még a botot is eldobnám, amivel megbökdöstem, pedig ki vagyok éhezve."Miért akar részt venni a műsorban: A főnyeremény miatt, és hogy megmutassam magam."
Fele részben sikerült. Jobban is, mint kellene. Amit láttunk belőle, az bizonyítja, hogy ebből a szerencsétlenből lehet bármi, csak boldog feleség, nagymama nem. -
Vakegérke
félisten
VV Fecó eltartási szerződést kötne
Na ja."...azt találtam ki, hogy keresek egy idős nénit vagy bácsit, akivel eltartási szerződést kötök. Ha beindulnak a dolgaim, akkor biztosan el tudok tartani még egy embert, ő pedig cserébe majd a gyerekeimre íratja azt, amije van – mondta el Fecó, aki várja a jelentkezőket."
Minél idősebb legyen, pár év alatt lehessen tulajdonba venni ingatlanát.
"...az énekesi pálya sem jelent folyamatos, biztos megélhetést. Főleg nem egy valóságshow-ban feltűnt embernek."
Aztán ha fuccs, akkor mi lesz? Megvonja a falatot a gyermekeitől, hogy az idős ember ehessen? Vagy megeszik az idős embert?
"Mindenre nyitottak vagyunk. Angéla nagyon jól főz, és el tud látni egy idős embert is. Ha úgy adódna, hogy az illetőhöz kell költöznünk, akkor szívesen a hátunkra veszünk mindent, és megyünk, ahová kell!"
Kíváncsi lennék, hogy mondjuk Bivalybuzurnyákpusztán túl úgy 27 kilométerre lévő tanyára beköltöznének-e.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Motion_Blur #8433 üzenetére
A valós élet is rendez fura jeleneteket. Én hihetőnek tartom.
-
ERPY
őstag
Tegnap volt a Frizbiben vendég Krisztofóró, nem semmi produkciót adott elő. Az tuti, hogy nem 100-as.
A Márk gyerekből meg többet nézek ki, minthogy lealacsonyodjon ehez a kubai kreténhez. De azt nem értem hogy tudott kacsával összeállni, találhatna magának normálisabb csajt is. -
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
Márk nagyobb darab, mint Cristofel. Nem csoda, ha a kubai "macsó" kisfiúcska a következőképp reagált.
"- Nem tudok mit tenni, kívánom, legyen nagyon boldog. Én még mindig szeretem őt, nagyon fáj, hogy ő már nem így érez, de el kell fogadnom ezt a helyzetet - mondta szomorúan Cristofel."
Na ja.
Ő, a hős, a legyőzhetetlen macsó lemond "tulajdonáról". Kamu. Egyszerűen betojt, és ezt két okból tehette.
1., Nyista botrány, hiszen a dutyi dohos lehelete fenyegeti, nem akar több balhét.
2., Betojt. Márk szép darab csávó, Cristofelt a legvastagabb részén törné ketté.Pápá, te önfényező, csak ordibálni tudó, végtelenül buta emberszabású. Remélhetőleg megkapod azt, amit megérdemelsz. Egy sukár csávót a dutyiban, és nem lesz kérdés, hogy melyiktek a csicska, k*csög.
-
Vakegérke
félisten
Egy nagyra nőtt buta kölyök. Felvetődik a szülők felelőssége is. Hogy a picsorgóba lehet ennyire buta egy ekkora vadbarom? Egyáltalán létezhet, hogy elvégezte a nyolc általánost? Ennyi ésszel képtelenségnek tartom.
Vagy biflázott, amit nem hiszek, annál többre tartja magát, hogy megerőltesse agysejtjeit.
Nem marad más, minthogy kajáért, pénzért megvette osztálytársai segítségét, és súgtak neki minden alkalommal.
Hacsak a szülők meg nem vették a tanárokat...Nem fontossági sorrend.
DJ WOKKY: A butaságnak is van határa. Ez a felfuvalkodott senki még arra sem képes, hogy felfogja, nyilatkozataival önmaga juttatja magát dutyiba. Legyen meg az akarata, ámen.
ERPY: Valami olyasmit mondott valahol máshol, hogy a rötölö le se sz*rja. No most ha ötvenes nagyságrendben készült vele riport, akkor miről beszél? Egyáltalán milyen alapon várja őpökhendisége, hogy a média a mennybe repítse?
David93Pecs: Neked is felfordult a gyomrod? Szerintem minden normális ember így van ezzel.
Szeretném, ha egyszer még mutatnák. Elővezetik a rendőrök, bevonul a dutyiba úgy két évre. -
ERPY
őstag
válasz
Vakegérke #8416 üzenetére
Gyakorlatilag neki ez a műsor meghozta a hírnevet. Amennyire csak lehet lejáratta magát. Ritka ócska egy ember, remélem bevarják. Majd ír egy könyvet (remélem), ami miatt megint beperlik, és mégnagyobbat bukik. Az ilyen nem érdemel semmi jót, ha állat lenne elhullana.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Vakegérke #8415 üzenetére
Cristofel egy jó nagy hülye.
Az egy dolog, hogy agresszív barom, de hogy maga ellen szolgáltat bizonyítékot, mindennek a teteje. Esze nincs egy deka se.
Mit is mond 04:25-nél?
Ő bizony ki nem megy a lakásból, ha elküldik. Na ja, ő már csak ilyen. Szerintem Guantánamo megfelelő övezetében a helye. Kuba, és onnan nem kéne kijönnie. -
Vakegérke
félisten
válasz
DJ WOKKY #8414 üzenetére
Nem lennék meglepve, ha a "NyalóVilág: a hatodik csapás" fődíja lenne a lakás. Külön vonzerő, hogy központban van, és hogy Alkeszkoszosztól lehet elbirtokolni.
A kocsi más kérdés. Talán eladják, elárverezik, aztán az árkülönbözet veszteséget behajtják Alkeszkoszoszon, mint ahogy a lakás felújításának, újra bútorozásának költségeit, valamint a már folyósított havi egy milkót, na meg a szerződésszegés miatti nem anyagi (vagy mégis anyagi) kártérítést.
Úgy gondolom, lesz még görögtűz ez ügyben. Vája asszony pedig elgondolkodhat, hogy szégyellnie kéne magát, hiszen támogatta kisfiacskáját döntésében, sőt, ő is bement vele a mittudomén hova játszani, nagyot kaszálni.
-
Vakegérke
félisten
válasz
David93Pecs #8411 üzenetére
A játék lezárult, Alkeszkoszosz vitathatatlanul megnyerte. Jerzy örök második marad.
A rötölö meg nem olyan balga, hogy lemondjon a lakásról, egyebekről csak úgy. Majd fődíj lesz egy másik játékban.Attila helyében lehet, hogy kérném azt a lakást. Központi helyen van, nem úgy, mint az ő nyereménye.
-
Vakegérke
félisten
Nem lesz az övé.
A játéknak vége, és vitathatatlanul Alkeszkoszosz volt a nyerő. Az egy dolog, hogy szerződés szegés miatt elvesznek tőle mindent, mi több, még kártérítést is kell fizetnie, de nem sportversenyről van szó, ahol az első helyezett kiesésével automatikusan a második (és a többi) előre lép. -
ERPY
őstag
Valahol érthető persze, azért nem kicsi a tét, ez a sportban is így van. Ha kiderül az elsőről hogy csalt vagy doppingolt, az érem megy a második helyezettnek.
Balfaxosz Alekosz Sosetoszt, ahogy a fiam hívja, az RTL helyében fullra tönkretenném. Égetném a hírekben, műsorokban, amennyire csak tudnám darabokra szedném, xarrá perelném, stb. -
wrox
őstag
-
Vakegérke
félisten
Helyes!
A lakás, és az autó használtsága vita tárgya lehet.
Ugyanis mindkettőt újan vette át Alekosz. Vajon mennyire lakta le a lakást, mennyire strapálta le az autót?Érdekes lesz.
Feltételezésem szerint Alekosz veszít. Akkor pedig újabb kártérítési igényre számíthat, ezt fentebb megemlítettem.Buta görög, szilvavacsora?
-
ERPY
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged