- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
antikomcsi #7599 üzenetére
már háttal nézem...és már nem is idegesít.
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
David93Pecs #7594 üzenetére
ma még lesz egy kis Feco fasság...után 1 nap csend
-
David93Pecs
tag
Na,hogy eltünt mindenki!?!? Azt hiszitek vége
D
Szerintetek mutatnak ma állást?
-
David93Pecs
tag
-
bok92
addikt
Holnap véget ér a vv5...... mi lesz velem...
Legalább több agysejtem marad épen...
-
ERPY
őstag
válasz
David93Pecs #7585 üzenetére
Meg is érdemlik, ha igaz a hír.
-
kukinyo
addikt
válasz
Állítólag kenyérből nem esznek eleget de milliók vannak sms-re.
Most akkor melyik az igaz? -
radi8tor
MODERÁTOR
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
el ne hidd már...valoszínű SMSre kurnak el milliokat, amikor millios tartozásai vannak...
-
David93Pecs
tag
Milliókat bukott VV fecó családja:
"Több millió forintot költöttünk sms-re, és nem lett látszatja."
[link]Ha tényleg több milliót elszavaztak akkor mennyien szavazhattak Attilára...tejóisten.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
runner 125 #7576 üzenetére
Látom a retek megint jól megfejte a birka népet. Azt kell mondjam jól csinálják, ha ennyi ostoba ember van, fizessen csak
-
ERPY
őstag
Erre még emlékeztek? Ezen mindig elkap a röhögőgörcs.
-
sdavic01
tag
Ezaz Atti ennek így kellett lenni
-
David93Pecs
tag
válasz
runner 125 #7576 üzenetére
Hja,tényleg elég durván tolták tegnap a face-es Ati rajongók.
10komment/s -
DJ WOKKY
addikt
válasz
David93Pecs #7569 üzenetére
na még ez sem kizárt
-
runner 125
nagyúr
"Hiszi vagy nem a kedves olvasó, de szóról szóra ez történt. Tömegek mozdultak meg és a fórumokon olvasható is, hogy voltak olyanok, akik 10.000 azaz tízezer forint értékben szavaztak ezután a veszélyben lévő kedvencükre. Tisztelet és megbecsülés az ilyen elszánt társaságnak."
Jéjjzus.
-
UFO1
senior tag
Túlpörögtek a VV-rajongó naiv művészek Facebookon
Megvannak a Való Világ 5 finalistái! Attila fölényes győzelmet aratott Fecó ellen!
VV Csaba lerészegedett a párbaj alatt
VV Kinga VV Csabának adna a fődíjat
Angéla: Sokkolt Dya vallomása
Minden Való Világ-os titokra fény derült – Videóval!
Alekosz millióira pályázik Jerzy
Az ismét hosszú élő!David93Pecs: ezzel (képátméretezés) kicsit csökkenthetnéd a képek méretét (max. 350-re) hogy ne foglaljon el egy egész oldalt 1db.
Attika jelenlegi lakása … kell neki a főnyeremény?
-
kukinyo
addikt
válasz
David93Pecs #7572 üzenetére
Balázsnak a műsor után kiutalják a két böhöm néger testőrt.
ERPY: "Szal ha én különmegyek az asszonytól, onnantól az ő problémája már nem az enyém"
Ott van két közös pulya is. -
ERPY
őstag
Dya szerelmes a kiesett Fecóba, Angéla őrjöng
Érdekes cikk, érdemes elolvasni. Egyébként ez van ma címlapon mindenhol.Hirtelen milyen fontos lett Ándzsinak Fecc, így hogy ismert lett meg még hozhat egy kis zsét is a házhoz, amúgy meg le se xarta a VV előtt. Most meg hogy Dyabetes is feni a fogát Feccre, gondolom félti nehogy más arassa le a népszerűségből adódó hasznot, ő meg csórózzon tovább.
De azon sem lepődnék meg, ha pár hónapon belül arról cikkeznének, hogy különmentek ezen és azon okok miatt.
Tudtommal ha nem laknak együtt, mert ugyebár már a villa előtt külön voltak a megcsalás miatt, akkor most nem kis érdek fűződik az együttléthez, hiszen Ándzsi számláit valakinek ki kell fizetni, amihez Feccnek vajmi kevés köze lehet. Szal ha én különmegyek az asszonytól, onnantól az ő problémája már nem az enyém, az együttlét alatt felhalmozódott dolgokat pedig lelehet rendezni egy lakás eladásával, stb. -
ERPY
őstag
válasz
Mr. Elliot #7564 üzenetére
A linkről idézve:
"A bicska kinyílt a zsebünkben, amikor meghallottuk, hogy ez a némber mit meg nem enged magának!"
Ez normál esetben egy szólás jellegű mondat, de náluk lehet szó szerint értendő.
Tényleg, Fecc apósát miért késelték meg? Arról lehet valamit tudni?
-
kukinyo
addikt
válasz
Ha Dya ezért szemkikaparást érdemel, akkor mik a tervek Attilával?
Felnégyelés? -
David93Pecs
tag
-
válasz
Szóval Te is nézted!
Tipikus c mentalitás, kikaparjuk a szemét.
-
Mr. Elliot
senior tag
A család beígérte a szemkikaparást VV Dyának
"VV Fecó mielőtt a villába költözött a Velvetnek elmondta, imádja a latin-amerikai sorozatokat, A homok titkaiban Tonho volt a kedvence."
Nem tudom emlékszik-e egyáltalán itt valaki erre a sorozat szereplőre de az egy gyagyást volt. Ismét igazolja magát.
-
Vakegérke
félisten
Végig gyanakodtam, és lám, igazam lett.
Az egy dolog, hogy marékszám van kifizetetlen számla, de élni is kellett, valamint továbbra sem hiszem el, hogy ingyen műtötték Angéla melleit.
Szerintem egy vödör adósság várja Fecót."Az anyagi összeomláson túl az asszony elmondása szerint a gyerekek is egyre kevésbé viselik Fecó hiányát. Kisebbik gyermeke, Kevin egyre zárkózottabban viselkedik – tájékoztatták az anyukát a bölcsiből."
Ócska duma. Fecó nem is lakott otthon, Angéla kirúgta. Érdekes, pont most kezdett hiányozni apu a pujáknak.Angéla januári nyilatkozatából.
"- Nincs munkám, szeptember óta itthon vagyok, rendkívül megvisel a munkanélküliség..."
"- Ráadásul hiteleink is vannak, nem is egy, sőt svájci frank alapú is, aminek egyre magasabb összegű a törlesztő-részlete. Vettünk fel személyi kölcsönt, és többfelé tartozunk, nagyságrendileg kétmillió forint az adósságunk. Előfordult már többször, hogy nem tudtuk határidőre fizetni a részletet "
"- Havonta körülbelül 30 ezer forintot kell törlesztenünk, de ez mindig változik az árfolyam-ingadozással. Sokszor jut eszembe a végrehajtó ebben a nehéz helyzetben, rettegek tőle. Minden egyre nehezebb lesz"
ForrásValahol azt nyilatkozta Angéla, hogy 45 ezer a segély, a két gyerekre 30 ezer családi pótlékot kap. Mire elég?
Mellműtétre tuti...Tartom, Angéla hatalmas adósságot halmozott fel, akár uzsorakamatra.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
runner 125 #7557 üzenetére
Igen ez tény, de mint írta darál0w is Attila is ilyen dolgokkal küszködött végig. Nem volt ő sem biztos a győzelmében.
És szerintem akkor csak az esett le neki, hogy kikapott, az nem igen, hogy mennyire. De lehet csak én gondolom így. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
runner 125 #7557 üzenetére
Attila is be volt fosva végig...százalékok előtt és után is...ki volt fehéredve...bár ez a szokása
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
runner 125 #7555 üzenetére
Szerintem nem fogta fel a lényegét, csak azon huhogott, hogy ő esett ki Attila ellen. Szerintem ő nem így gondolta a végkimenetelt kettőjük párbajával kapcsolatosan.
Gyorsan hozzá is teszem, ezzel a gondolattal szerintem egyedül volt -
DJ WOKKY
addikt
válasz
David93Pecs #7551 üzenetére
gyönyörűek így ketten.
-
ERPY
őstag
Azért is lett ez a végeredmény.
-
runner 125
nagyúr
-
David93Pecs
tag
Most akadtam rá erre a kis gyöngyszemre,nem tudom volt-e már.
-
ERPY
őstag
válasz
David93Pecs #7549 üzenetére
Szerintem nem magával a hovatartozás miatt volt, hogy ne nyerjen, vagy ne nyerhessen egyáltalán. Hanem a stílussal, amit képviselt. A hazugságot, mellébeszélést, butaságot nemigen szeretik az emberek.
-
David93Pecs
tag
Már akkor látszott ánzselán az álszentség mikor ez az erőltetett esküvő meglett "rendezve"...
Ennek bizony csak a pénz kellett,most h nem fecó nyerte huzhat a francba.
Azért kicsit sajnálom fecót,de ő ezt a párbajt nem nyerhette meg. Az egészet pedig azért nem mert sokszor volt sunyi és képmutató,idiótaságokat beszélt,az értelemtől csaknem világított és persze nem utolsó sorban az is,hogy a tömegbe benne volt :" nehogymá egy roma nyerje meg a játékot magyarországon"DE szerintem igyis kapnak pénzt,ha nem is 12millát,de biztos kapnak vmennyit.
darál0w : Igen,és minnél több a fogyatékos gyerek annál még több a támogatás. Ezért már nem egyszer hallottam,hogy amikor terhesek akkor gumibottal ütik a hasukat h a gyerek nyomorékon szülessen meg,így több lesz a segííly.... ez undorító
-
ERPY
őstag
Szalagcím: Fecó kikészülhet Angéla döntése miatt!
VV Fecónak pedig nagy szüksége lenne a fődíjra, hiszen (ahogy immáron) felesége, Angéla egy hetilapnak elmondta, mára halmokban állnak otthon a kifizetetlen számlák. Efölötti elkeseredésében Angéla eldöntötte, hiába férje, Fecó vágya, nem akar harmadik gyermeket.
Az anyagi összeomláson túl...Tipikus hozzáállás ezeknél. Eltartani nem tudjuk, de legyen harmadik, sőt negyedig, 32-ig meg se állunk. Minél több a gyerek, annál nagyobb a sírás, hogy jaj, mi lesz, a segély is kevés, stb. és sorolhatnám.
-
darál0w
Jómunkásember
én még nem örültem annak, hogy az RTL mókolt az SMS-ekkel...ez az első
-
David93Pecs
tag
"De manapság már min lehet meglepődni? Semmin."
Nekem azért még néha sikerül egy-két dolgon,de egyre kevésbé már...vv blogos szavazáson :
1. Attila 59% 760szavazat
2.Csaba 28% 362szavazat
3.Seherezádé 13% 172szavazatHát,ez egyenlőre nem túl szoros,bár ez nem a hivatalos.
De Atti fbján nagyon megy a kampány.
-
ERPY
őstag
válasz
David93Pecs #7540 üzenetére
Aki ezt és hasonló cikkeket írta, jól fejbe kellene baxni a saját lábával.
A retek hibája, hogy még egy redvás ip szűrést is képtelen volt megcsinálni a szavazásra. Ahhoz meg óriási kódernek kell lenni, hogy valaki vagy egy scriptet írjon, vagy csak egyszerűen újra szavazzon, akár több százszor. Persze általában akik a cikkeket írják, halvány lila Fingájuk sincs, mi hogy működik, mi a valóság, néha még azzal sincsenek tisztában mivel kapcsolatban írnak. Ma már bármi megjelenhet, fröcsöghet mindenki szabadon, a népet pedig lehet butítani mindennel. Az emberek 70%-a pedig ezen cikkeket elolvasva már összeesküvés elméleteket gyártanak, és ugyanezt a történetet más alapokra is átültetik.
De manapság már min lehet meglepődni? Semmin. -
David93Pecs
tag
"ValóVilág: hackerek támadják a szavazást 2012.01.09. 06:15
Olvasónk szerint a ValóVilág 5 napi online szavazásainak eredményeit hackerek manipulálják Attila javára. A Bors által megkérdezett szakember elmondta, valóban léteznek ilyen programok. Az RTL Klubnál meg sem lepődtek azon, hogy egyesek manipulálni pró...bálják az internetes szavazások eredményeit.
Tény és való, az eddigi életét a virtuális világban élő Attila több informatikust és egyéb számítógépes szakembert tudhat az ismerősei között. Így nem kizárt, hogy az ő kezük van a szavazási ügy hátterében.
Amekkora manipulátor Attila, még az is lehet, hogy a villába vonulása előtt szervezte meg a hackercsapatot
Ez nem NYEREMÉNY ez egy szegénységi bizonyítvány az Attila számára "Persze... nyílvánvalóan
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
kukinyo #7537 üzenetére
Igen ezt sejtettem én is, hogy akkor húznak bele az emberek.
De ugye te sem gondolod komolyan, hogy csupán a véletlen műve, hogy Fecó állt elöl a fényképes megmutatás pillanatában, még hozzá ilyen különbséggel.
Mert én egy kicsit sem gondolom így.
Szerintem a rötölö kicsit segített még a dolognak.Vakegérke: Részemről örvendtem a szerencsének, hogy a topik által megismerhettelek téged, és egy pár másik felhasználót, akik színpatikussá váltak számomra.
Így hát én köszönöm, hogy itt lehettem -
Vakegérke
félisten
Győzött az igazság, jól van ez így.
Nos, Csaba nem kimondottan boldog, hogy Attila ment vissza. Fecót várta, és szerintem ez már nem a barátságról szól. Erős ellenfelet kapott a fináléra, pedig remélte, hogy lazán megnyeri a játékot. Fecó nem lett volna probléma számára, de túl nagy lett a falat, amely remélhetőleg megakad a torkán.
Attila nagyon okos volt a párbajon. Fecó belement volna egy adok-kapokba, Attila nem vette fel a kesztyűt.
Nos, elérkezettnek látom az időt, hogy mindenkinek megköszönjem a higgadtságot, normális hangvételt.
Ha lesz még NyalóVilág, indítom az új sorozatot. A játékszabályokat tudjátok. Aki elfogadja, azt szívesen látom majd. -
DJ WOKKY
addikt
Nem olvasom most még el az éjszaka született több száz hsz.-t.
Viszont örülök neki, hogy Attila tért vissza ilyen szép fölénnyel.
De egy dolgot nem tudok nem leírni.
Érdekes volt az a 63-37-es állás, amikor is Fecó vezetett a műsor elején.
Nem tudom írta-e a valaki, de azonnal a tavalyi Gigi - Éva párbaj jutott eszembe, mivel ott is ugyan az a volt a szitu, amikor fényképpel mutatták meg az állást, akkor még Gigi vezetett (ha jól emlékszem ennél a párbajnál volt ez).
Aztán a műsor végére bár nem ekkora fölénnyel de megnyerte Éva. -
David93Pecs
tag
Bocsi a dupláért,de már nem tudtam szerkeszteni. :S
Most olvastam fbn: az nem olyan biztos lehet h Sehi nyeri meg mert a Sehi párbaján az anyukája fél millió forintot koltott el sms-ekre
sajnos !!!!! Azért hajrá Attila
Az szép teljesítmény.
Egy szatyor pénzzel szavanzni.... valós ellenfél a csaj,elég valós.
-
nicu71
addikt
válasz
Mr. Elliot #7531 üzenetére
hát elég kínos volt az eset!Anikó meg még kajánul eröltette a dolgot.Megjegyzem,ilyen szépnek még sosem láttam/Anikót/érdemes ha másért nem is,utólag megnézni aki lemaradt esetleg!
-
ERPY
őstag
válasz
Mr. Elliot #7531 üzenetére
Még a kezét se fogta meg. 5 hónap után bakker én élő adásba esnék neki az asszonynak, ezek meg.......
-
Mr. Elliot
senior tag
Fecó észre sem vette az új labdáit.
-
UFO1
senior tag
A párbaj eredménye tehát meglett ill. ez lett.
-
RI/OS
addikt
Lehet ledarálja csabit is simán?
Lehet csak azért nyert csabi eleinte, mert atival nem került össze?
Egyébként ennyit a fecóról.
Ati csak jót mond róla bent, fecó meg szidja a belevalóban.Itt kezdődik az intelligencia.
Na mindegy, majd fecóka pár biciklitől megvígasztalódik.remélem a 77-23-al fog álmodni
-
-
David93Pecs
tag
Már most látszik az általam és többek által gondolt rangsor felállása.
1. Ati 2. Csaba 3.Seri
persze ez még sokat változhat,de azért 20perc alatt 200 szavazat.
[link] -
Vakegérke
félisten
-
kukinyo
addikt
Tudtok dobni egy online CoolTV linket?
-
RI/OS
addikt
a 2 nagy arc.
Égő lenne kikapni Attilátol.
Úgyis kiraklak, mert én pozitív karakter vagyok, te meg negatív.
Én csak jó voltam veled, te meg a családomat bántottad.blablablablabla....
Most ott bőg mindkettő a sarkon
-
wrox
őstag
válasz
deniro2 #7502 üzenetére
Hagyd már. honnan veszed hogy nem fog nyerni? Nem azért szavazták vissza. hogy utána meg veszni hagyni. Sose értettem ezt a fajata felfogást, hogy most volt párbajon, ezért már nem fognak rá szavazni. Verát is legyalázta, Fecót is és a többieket is le fogja.
Simán kapja majd a szavazatokat, majd figyeld meg -
-
RI/OS
addikt
mi történt a fecóval gyerekek? mi lett a vége?
Kis okfejtés:
Azt vágjátok, hogy ez valójában 100-0 lett?
Mert azt a huszonvalahány százalékot is az én, meg a többi Magyar ember adójából szedték össze?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Silent77 #7507 üzenetére
Szerintem Angéla csinált már akkora adósságot, hogy kifizetni művészet.
Kétlem, hogy sok "fellépése" lesz. Ki kíváncsi egy (anyagilag) csóró romára? Még a kisebbség sem. Ott nagy lóvé kell ahhoz, hogy valakinek nézzenek.Abban egyetértünk, hogy nem fogja fel, fogalma sincs, miért is esett ki, amikor ő szívből, meg igazán, meg izé...
Mr X: De én bármikor megtehetem, bibibi...
-
ERPY
őstag
00:30-kor belevaló Anikóval.
-
Vakegérke
félisten
Fecó végre tudja, hogy mennyit ért egyáltalán.
Holnapra biztos felocsúdik, és televernyákolja a világot bánatával.Picit sajnálom a csávót. Lóvé nyista, Angéla hamarosan kiteszi a szűrét.
-
deniro2
senior tag
Jól beszopatott bennünket a retek, Atti nyerni már nem fog, de azért örülök...
-
RI/OS
addikt
Az a helyzet, hogy Csabától sem sajnálom.
Lényeg, hogy még a döntő előtt Ati szétgyalázta a 2 mártír idióta barmot.
Mert ekkora különbség az alázás. Pont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Microsoft Excel topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest