Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Interceptor #99 üzenetére
Szerintem annak nem sok értelme lenne, hogy copy-paste ugyanezt a repülést megismételjék. Ráadásul az egy dolog, hogy megkapták az endegélyt az FAA-tól, de egyrészt ki tudja, pontosan mire is kapták meg, másrészt meg elég rugalmasan áll a SpaceX ezekhez az engedély dolgokhoz
-
válasz
Interceptor #93 üzenetére
Szerintem most az utolsó alátétig szétkapják a boostert, és mindent megvizsgálnak, majd módosítják amit kell. Utána lesz indítás.
-
Vannak érveim, csak valamiért ignoráltad őket. Például, hogy 39-ből 39 végig hibátlanul tette a dolgát. Te ezt megbízhatatlannak nevezed valamiért (csak te tudod, miért, mert amúgy logikus magyarázat nem nagyon van rá...)
Amúgy tudom, hogy Merlinnek hívják a Falconok hajtóműveit, de azért némi tapasztalatot csak összeszedtek velük a Raptorokhoz is...
-
A világon semmiben nem adok neked igazat, ne nagyon nyugodj meg, a Starship puszta léte megcáfolt eddig mindent, amit az évek alatt összevészmadárkodtál
A sorozat, amit leírtál is elég jól mutatja, hogy mennyit nőtt a megbízhatóság. (megjegyzem 39/39 volt az utolsó...)
Ja meg a Falcon 9-ek is valamiféle raptort használnak, azok is folyton tönkremennek. Ja várjál, nem is...
-
válasz
Interceptor #84 üzenetére
Igen, miután a kolléga ilyen kulturált és egyértelmű módon közölte, már én is láttam, hogy a 11 az a booster számozása volt, tehát nem 11,5 cm, hanem csak fél cm.
A fél centi tényleg nehezen hihető, majdnem olyan nehezen, mint a visszaszálló és többször felhasználható falcon első fokozatok, vagy hogy el lehet kapni egy ekkora monstrumot, mint a booster egy toronnyal, vagy hogy lehet üzemanyagot utántölteni az űrben. Mondhatni teljesen kizárt... -
Hát elég rosszul öregedett a szuper pesszimizmusod...
Ez elképesztő volt, simán megcsinálták, le a kalappal!
-
És ezt te így tudod, hogy a 11,5 cm hülyeség.
Láttál egy rossz minőségű felvételt, amiből biztosra tudod, hogy nem annyi volt. Miközben a leghalványabb segédfogalmad sincs arról, hogy hol is kellett vizet érnie, és ahhoz képest hol ért vizet, szemben a SpaceX-el akik meg de. Értem. Jár a pacsi... -
Én midig csak hülyeségeket írok
Szemben veled, aki folyton alázod a mérnöki tudásoddal a komplett SpaceX-et, és még azt is pontosan megjósoltad, hogy tuti, hogy nem kapnak engedélyt hévégén
(mondjuk esetleg azért idézhetnéd, hogy mi volt a hülyeség, sokat dobna ahitelességeden....) -
Kb. az összes hozászólásodról beszélek.
Amúgy meg:
Bill Gerstenmaier, a SpaceX gyártási és repülési megbízhatóságért felelős alelnöke egy szerdai bizottsági értekezleten elmondta, hogy a legutóbbi Flight 4 során a Booster 11 fél centiméteres pontossággal szállt vízre a Mexikói-öbölben!
De az engedélyes rész is rosszul öregedett azért... -
válasz
Interceptor #62 üzenetére
Hát nem nagyon pörög a topic, pedig most lenne miről írkálni.
Kíváncsi vagyok, hogy mit találnak ki a hővédelem megerősítésére, mert attól függetlenül, hogy még így is működött, eléggé ijesztő volt ahogy átégette a plazma...
-
Ez szép volt!
Ha ez nem teljes siker, akkor nem tudom, hogy mi lenne az.De mindjárt jön vincze, és elmondja, hogy miért volt teljes kudarc
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha most sok időd van, de nem követted pontosan, hogy mi történik az űrhajózásban, viszont érdekel, hogy mi történt :)
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest