Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
ugye nem azt akarod mondani, hogy maszatoljam össze a laptopom képernyőjét mert szerinted az jó?

megismétlem mégegyszer, nem az a baj, hogy te vagy más ezt szereti csinálni, hanem az, hogy mindenki aki ezt rühelli, annak azt mondták, komám bekaphatod, ez van. én meg azt mondtam nekik, hogy ti meg leszophattok kedves ms, mert nem veszem meg. és úgy tűnik jó sokan vagyunk, akik megmondták, hogy leszophatja őket..
én tapperoláls helyett ultranav-ot használok, majd ha lesz képernyő amin semmilyen maszat, zsír meg egyéb nem fog látszani és nem kell állandóan takarítani, akkor szóba jöhet. aki meg az asztalnál ül és maga előtt kinyújtott karral tapperolja a monitort, mert ez az igazi experiensz.. meg is érdemli, hogy hülye legyen..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest