- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokszi75
csendes tag
A németeknél például ezért (és még sok más dolog miatt) árnyékolt a telefonvezeték. Nálunk is árnyékoltak a külső-belső vezetékek,persze nem egy kivétel van és az árnyékszálak belső vége sehova sincs bekötve.
A konnektorok védőföldjéről csak annyit említenék,hogy szabályos a nullával való közösítés,amennyiben a mérőnél van.Mérőig nullával egyesített földelő hálózat(NEFH)van,mérő után válik szét a nulla és a védőföld.Máshol nem lehet a lakásban védelmet levenni a nulláról.Bocs tudom ,hogy nem vill.szer topic--csak megemlítettem.
Amúgy megint igazat adok neked dchard az sm50b-vel kapcsolatban.Saját környezetemben rajtam kívűl egy-két szerelőről tudok aki használja ezt a progit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest