Új hozzászólás Aktív témák

• PistiSan

addikt

Sziasztok!

Telekom területen az iskolai téli szünet óta esténként eléggé szakadozik a netem, főleg az esti időszakban veszem észre, mert olyankor vagyok itthon.
    A bix.hu-t pingelve random elvesznek csomagok, 20 jó, 1 nem, 30 jó, 3 nem, random váltakozva.
    Tracerttel egyébként a router után már az első ip címre eldobja a csomagot egyszrere a bixel.
    (közvetlen modemmel, és csere modemmel is ugyan ez a helyzet)

Csatoltam a szokásos képeket.

Amikor ide költöztem májusba, akkor is volt gondom a nettel, akkor sebességgel volt gond, itt vannak képek az akkori állapotról is.
    [hsz_3377]

Ami nekem feltűnt, hogy az SNR 12,4 ről 6,8-ra esett vissza, a többi szám nem igazán változott.

Mi kell még esetleg ide? SNR monitorozás-t is végeztem, de történt egy kis baleset, és 2 óra futtatás után újraindult a gépem, ezért azok az adatok most elvesztek, a képen a sárga csík egyébként szépen egyenletesen nőtt, 2 kockát ment a sáv, ha szükséges ez a mérés, akkor elvégzem, de meddig futtassam akkor majd? 3 kockányit? (kb 3 óra)

A téli szünet miatt megnőtt net használat okozhat ilyen problémát? Tehát a szünet után talán csillapodik a dolog? Vagy ez nem számít semmit?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés