Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Köszönöm a gyors választ!
Ezek szerint nyugodtan áthúzhatom a vezetéket a modem csatlakozójáig és nem szólnak a szolgáltató emberei...
Igaz rosszat nem teszek vele.
Földeléssel kapcsolatban azt nem tudom, hogy van-e leverve földelőszonda, vagy a lakáselosztó előtt van csak közösítve a nullavezetővel, de úgy is egy Fi relét szeretnék majd beköttetni a villanyóra szekrénybe, így olyan szakembert hívok, akinek van jogosultsága blombát levenni (lehet eonos alvállalkozót fognak küldeni), így legalább megállapítható, hogy van-e földelőszonda vagy sem... 50 éve épült ház, villanyóráig áthúzva rézzel, viszont a szerelő elköltözött a környékről, így nem tudom megmondani, hogy megfelelő-e. Digitális órákat tettek fel a környéken mindenhova kb egy éve csak szóltak volna, ha nem megfelelő.. bár ki tudja.
Megpróbálok szerezni kábelt és ha jobb idő lesz megejtem a javítást.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest