Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napkollektor - csak úgy
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
Mint az általad linkelt Philips XXL használó: kissé csalóka értékek, amit linkeltél. Az eszközöm például 7,3 literes. Euronics oldalt nyitva látod. Kosár méret 1,4 l. Szóval ahol nem kosár méretet látsz, az csalóka, és nem fog beleférni fél disznó. Kosár belépő 23 cm széles. Most rendeltem 9"-os papírt bele. Csak hogy jobban lásd a dolgokat
Még ennyi segítség, hogy a Tefal keverős változtattal szemeztem. Oka: üveg kémlelő nyílás, 2 emelet külön hőfok, oldalsó befúvás. Főleg ez utóbbit látom hasznosnak, mert a pára felfelé száll és nem az izzó vason és ventilátoron csapódik le a zsíros pára. Könnyebb lehet tisztán tartani. Viszont a keverő rész elakadhat, és bár hasább. nem kell rázni, mert megoldja, de egy plusz meghibásodási lehetőség, mert kikapcsolni nem lehet, legfeljebb a keverő tárcsát levenni. A két emeletes különböző hőmérsékletű sütés megint mellette szólt. (Volna, de a Philipshez volt kuponom.) Sajnos kipróbálni nem akartam, mármint rendelés, vissza, másik, vissza, döntés. Pedig az áruk indokolta volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest