Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Milyen forró levegős készüléket ajánlotok 1-2 főre ?
Nem tudom milyen szempontok vannak/lehetnek ezeknél az Air fryer-eknél, így többet nem is tudok írni . ~20k körül mozognék, ha van jól bevált, ajánlható ilyen árban. Köszönöm! -
Talala
senior tag
Sziasztok,
Szerintetek eMag-on van jobb vétel a Tefal Easy Fry-nél 30k körül?
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb készülék? Akik használnak már iylen készülékeket, hátha jobban látják előnyét - hátrányát bizonyos dolgoknak.
[TEFAL EASY FRY XXL EY701D15]
[Xiaomi Mi Smart Air Fryer] -
Talala
senior tag
Megérkezett a TEFAL EASY FRY XXL EY701D15. Eredeti áron automatikus visszaküldés lett volna, gagyi müanyagos érzetet kel. Egy ilyen készülék sem ér 40-50 ezret, osztom a véleményt miszerint a legolcsóbb legnagyobbat kell venni (igény szerint persze).
A mérete miatt 27et nekem megért (eddig így gondolom ), Végzi a dolgát, nem túl hangos. Jó a külön beállítható jelzés fordítás/rázás miatt. Az előre beállított programokat kétlem, hogy sokat fogom használni.[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
Nem úgy gagyi, inkább csak nem erre számítottam, full műanyag az egész. A műanyag minőségére egyszeri használat utan nem tudok mit mondani. Nem tűnik merevnek/törékenynek. Viszont a sütő edény bevonata jónak tűnik. Sajttal töltött csirke, sajt kifolyt (természetesen), de egy törléssel tiszta minden.
-
Talala
senior tag
Fagyasztott zöldséggel próbálkozott már valaki? Miylen sütési metódussal érdemes próbálkozni ?
-
Talala
senior tag
Sziasztok, bar másik topikba kérdeztek véleményt, bemásolom ide is talán valakinek hasznos lesz.
30 körül sikerült vennem egy TEFAL EASY FRY XXL EY701D15-öt. Főként a mérete miatt választottam. Az előre programozott opciókat nem használtam még, valószínűleg nem is fogom. Jelez , ha kész és lehet beállítani plusz jelzést, pl mikor meg kell forgatni amit sütünk.
Szeretem, amiket eddig sütöttem benne mind igen gyorsan és jól elkészült. Csirke, burgonyakrokett, bundás kenyér, rántott sajt (fagyasztott), melegszendvics, sütőtök stb. Sokan negatívumként említik, hogy nincs plusz kivehető kosár aminek az oldala kivágott. Én külön örülök neki, hogy nincs. A levegő így is jól kering, ha olyat süt az ember rázni/forgatni úgy is kell. Viszont szerintem ezt könnyebb takarítani mint aminek az oldala rácsos. Sütés után 1x áttörlöd nedvessel, 1x szárazzal és kész. Mosogatógépben papírja szerint nem mosható, ha ez számít. A bevonat eddig hibátlanul ellátja a feladatát, semmi nem égett/ tapadt oda amit kapargatni kellett volna. Az alsó rács kicsit vékony, kisebb erővel hajlítható. Gondot nem okoz, eltőrni nem fog. Nekem enyhén deformáltan érkezett, könnyen ki tudtam egyengetni.
Ennyi pénzért nekem nagyon bevált.[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
Az, hogy kinek mi éri meg, az egyéni preferencia. Én akkor 30-ba maximalizáltam a keretem, épp szerencsém volt ezzel. Ha nem akciós, veszek mást ami megfelel az elvárásaimnak.
Ha nincsenek extra igények azt szokták itt javasolni, hogy a legnagyobbat vegyük a pénzünkért[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
Nekem a tefal van. Én nem venném még egyszer. Utóbbi években úgy általában a tefal és a minőség nálam valahogy elkerülik egymást. 2 éves, már elkezdett kopni a bevonat róla, deformálódik a rács az alján, nem mindig megy elsőre rendesen a helyére a kosár és már a venti is zörög néha. Sütni süt és nagy.
Én még 28-ért vettem. Ennyit talán megért, ha másért nem, a mérete miatt.A philipset vettem a napokban rokonnak. Azzal még nincs tapasztalat. A topikot olvasgatva elég új gép a piacon, de ebben az árban ezt szokták itt ajánlani
[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
válasz balage25 #4540 üzenetére
A LIDL-ben vettem ilyen Olívaolaj spray-t. Nekem nem volt vele gondom, permetez rendesen. Csavaros, szóval ha kifogy minden gond nélkül tehetsz bele bármilyen olajat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Autós topik
- ASUS ROG Ally
- Revolut
- PlayStation 5
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bestbuy játékok
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826