- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Bár már kedden (villámgyorsan) megérkezett a készülék, ma volt időm ki is próbálni. Első körben csak egyszerűbb ételekkel próbálkoztam: rántott mindenféle. Miután a család a frissen panírozott ételek mellett tette le a voksát az előpanírozott fagyasztott cuccok helyett, gomba, karfiol és csirke alsócomb lett a kiválasztott. A gombát a szokásos liszt- tojás - morzsa kombóval paníroztam, a karfiolt előfőztem / pároltam kissé. A combok sózás után lettek panírozva. Első körben a gombák mentek be 15 percre, 180 fokon. utána gomba és karfiol vegyesen, szintén 15 percre, de 200 fokon. Utóbbiak szebben megpirultak, nem ártott meg a +20 fok. Végül a combok kerültek be, 30 percre, 180 fokon úgy, hogy kb félidőben megfordítottam őket. Minden esetben sütés előtt átkentem a sütnivalókat olajjal (Ollie javaslata szerint), egy ecset segítségével (felírtam, hogy kell egy olajpermetező)
Az eredmény elsőre meglehetősen kielégítő - roppanós külső, lédús belső minden tételnél. A combtól tartottam, de remekül átsült, csak úgy jött le a csontról a husi, miközben finom, omlós maradt, roppanós bundában. A második tételnél (gomba + karfiol, 200 fok, 15 perc) itt ott mintha kissé túlsült volna (de a belseje nem száradt ki!), így azon még majd kell kicsit kísérletezni. Két dolgot kell kiemelnem: 1, amíg betoltam a kajcsit, és sült, nyugodtan csinálhattam bármi mást, nem kellett felette állni, kavargatni, stb, 2, Semmi kellemetlen szag nem lengte be a lakást. Minimális ételszag jött, nyilván (szép is lenne a főzés, ha nem éreznénk az illatokat), de a rántott ételekre jellemző olajszag egyáltalán nem volt (van) jelen.
Mindent összevetve a bemutatkozó jól sikerült, eddig tetszik. Ha leváltani nem is fogja a hagyományos tűzhely - sütő kombót (imádok főzni, mindenféle módon), remek kiegészítő lesz a konyhában, főleg, ha vendégeket várunk.
A rácsot már tuti beszerzem - szupi lett volna, ha két szinten tudom sütni a cuccokat - ez mindenképpen kell majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest