- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
Új hozzászólás Aktív témák
-
VirsLee
őstag
A 0%-os hitel teljesen más, ott mindig van egy kereskedő vagy állami támogatás a túloldalon, ami lehetővé teszi a 0%-os hitelt. Az egy tiszta konstrukció.
Az, hogy közgazdászként nem értem hogyan lehetséges eladni egy 9%-os hitelt, amikor USD-ben kapsz hitelt 5%-on az szomorú.
Az, hogy azt sem értem, hogy miből fedezik a 10-20 vagy akár 75%-os kamatot szintén szomorú.
Biztos vagyok benne, hogy van értelme 75%-os kamatot ajánlani és abban is biztos vagyok, hogy aki ilyet ajánl, az nem játszik tisztességesen.Több, mint 10 évvel ezelőtt lefolytattam ugyanilyen beszélgetéseket Il Ferro témában. Ugyanígy néztek ki, mint most néhány crypto-s beszélgetés.
Mondtam, hogy nincs hirdetője a cégnek, amiből bevétele lenne.
A hívők mondták hogy az nem baj, majd beindul.
Mondtam, hogy többet fizet (magas hozam ígérete) egy keveset futó Dacia után, mint amit egy egész nap a fővárosban közlekedő BKV busz után kell fizetni (piaci viszonyok között elérhető bevétel).
Aztán mondták, hogy nem értem.
Erre megmutattam a BKV hirdetési ajánlatát, hogy mennyivel olcsóbb. Szerinted érdekelt valakit?Nem. A hívők nem olyanok. Az ingyen pénz ígérete jobban szétcsapja az agyát az embereknek, mint a drog vagy az alkohol.
Az, hogy ha nem érted, hogy egy pénzügyi konstrukció hogyan működik, az egy elég komoly érv arra, hogy nagy ívben elkerüld azt.
-
dabadab
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ASUS routerek
- BestBuy topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Huawei Watch Fit 4 Pro 3 év garancia, Huawe Freebuds 2
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest