- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VirsLee
őstag
A 0%-os hitel teljesen más, ott mindig van egy kereskedő vagy állami támogatás a túloldalon, ami lehetővé teszi a 0%-os hitelt. Az egy tiszta konstrukció.
Az, hogy közgazdászként nem értem hogyan lehetséges eladni egy 9%-os hitelt, amikor USD-ben kapsz hitelt 5%-on az szomorú.
Az, hogy azt sem értem, hogy miből fedezik a 10-20 vagy akár 75%-os kamatot szintén szomorú.
Biztos vagyok benne, hogy van értelme 75%-os kamatot ajánlani és abban is biztos vagyok, hogy aki ilyet ajánl, az nem játszik tisztességesen.Több, mint 10 évvel ezelőtt lefolytattam ugyanilyen beszélgetéseket Il Ferro témában. Ugyanígy néztek ki, mint most néhány crypto-s beszélgetés.
Mondtam, hogy nincs hirdetője a cégnek, amiből bevétele lenne.
A hívők mondták hogy az nem baj, majd beindul.
Mondtam, hogy többet fizet (magas hozam ígérete) egy keveset futó Dacia után, mint amit egy egész nap a fővárosban közlekedő BKV busz után kell fizetni (piaci viszonyok között elérhető bevétel).
Aztán mondták, hogy nem értem.
Erre megmutattam a BKV hirdetési ajánlatát, hogy mennyivel olcsóbb. Szerinted érdekelt valakit?Nem. A hívők nem olyanok. Az ingyen pénz ígérete jobban szétcsapja az agyát az embereknek, mint a drog vagy az alkohol.
Az, hogy ha nem érted, hogy egy pénzügyi konstrukció hogyan működik, az egy elég komoly érv arra, hogy nagy ívben elkerüld azt.
-
dabadab
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Túra és kirándulás topic
- Nintendo Switch 2
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest