- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
VirsLee
őstag
A 0%-os hitel teljesen más, ott mindig van egy kereskedő vagy állami támogatás a túloldalon, ami lehetővé teszi a 0%-os hitelt. Az egy tiszta konstrukció.
Az, hogy közgazdászként nem értem hogyan lehetséges eladni egy 9%-os hitelt, amikor USD-ben kapsz hitelt 5%-on az szomorú.
Az, hogy azt sem értem, hogy miből fedezik a 10-20 vagy akár 75%-os kamatot szintén szomorú.
Biztos vagyok benne, hogy van értelme 75%-os kamatot ajánlani és abban is biztos vagyok, hogy aki ilyet ajánl, az nem játszik tisztességesen.Több, mint 10 évvel ezelőtt lefolytattam ugyanilyen beszélgetéseket Il Ferro témában. Ugyanígy néztek ki, mint most néhány crypto-s beszélgetés.
Mondtam, hogy nincs hirdetője a cégnek, amiből bevétele lenne.
A hívők mondták hogy az nem baj, majd beindul.
Mondtam, hogy többet fizet (magas hozam ígérete) egy keveset futó Dacia után, mint amit egy egész nap a fővárosban közlekedő BKV busz után kell fizetni (piaci viszonyok között elérhető bevétel).
Aztán mondták, hogy nem értem.
Erre megmutattam a BKV hirdetési ajánlatát, hogy mennyivel olcsóbb. Szerinted érdekelt valakit?Nem. A hívők nem olyanok. Az ingyen pénz ígérete jobban szétcsapja az agyát az embereknek, mint a drog vagy az alkohol.
Az, hogy ha nem érted, hogy egy pénzügyi konstrukció hogyan működik, az egy elég komoly érv arra, hogy nagy ívben elkerüld azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest