- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
Lejárta szerk idő.
Amúgy ezt az ugyan olyan ssid-t nem nagyom értem minek kell erőltetni, sokkal jobb, ha tudom mire csatlakoztam, legalábbis az én esetemben. Egyáltalán nem is szükséges az alrouterre csatlakozni bárkinek, csak a kamerák miatt kellett, ahova nem akartam kábelezni.
De ez rohadt nagy szívás, hogy ki akarom deríteni vane net, aztán azt sem tudom melyik hálózaton vagyok
-
jézusom
addikt
A tplinken nincs internet, ez a gondom.
Megcsináltam, hogy a tplinken is megadtam a huawei ssidjét, innentől kezdve csakis egy hálózatot láttam, és a tplinket, meg ami rajta van kábellel(kamerák) sehogyan nem láttam.
Elvileg működött a tplink, mert a kamerák adtak képet, de még kábellel sem értem el, párszor reseteltem, és úgy sem!
Látszólag full eltűnt a tplink.
Megpróbálom, hogy a huaweire teszek plusz routert, és/vagy viszek rendes bridge eszközt, véletlenül van nálam.
-
jézusom
addikt
Egy szolgáltatós Huawei router-modem szórja a netet, erre csatlakozom TPlink routerrel (talán 740N?)
Ott van felül egy Wireless Network Name, középen meg egy ssid (to be bridged)
Ez a subnet mask kalkulátor biztos jó, de nem nagyon értem mit nyomkodok, kajakra csak hülyébbnek érzem magam tőle
Az meg, hogy subnet maskkal növelem a hostok számát, hát maradjunk annyiban, hogy elhiszem
-
jézusom
addikt
A Wireless Network Name az lehet a fő routertől eltérő? Elég ha az ssid ugyan az?Valahogy meg lehet állapítani, hogy melyik hálózaton vagyok? Tehát ha felcsatlakozom az alhálózatra biztos akarok lenni benne, hogy azon vagyok, és mondjuk működik a net
DHCP settingsben a Default Domain az mi?
A DNS az a fő router ipcíme? -
jézusom
addikt
válasz
Darthforce92 #190 üzenetére
Egy tartományban van a 2 router?
-
jézusom
addikt
Ezt a simán beállítom dolgot úgy gondoltam, hogy R2-ben nincs beállítva semmi dsl, meg ilyenek, wan portot nem használom, és vagy nem dhcpzik R2 csak R1, vagy ha mégis, akkor más tartományt oszt. Erre gondoltam, hogy így működnie kellene minden wds nélkül
Bár a 2 R közötti wifi kapcsolat lehet, hogy így nem megy...
A pool-ról itt kaptam infót, most nem találom a linket, de gyakorlatilag ip-tartományt jelent. Tehát a 2 router más ip táblázatból oszt, és nincs ütközés.
Namost ezt: "alap 24-es netmask" dolgot nem vágom. A netmaskot ugyan arra állítanám, és a tartományt is.
Ja igen azt kifelejtettem, hogy R2-ben ugyan azon jelszavakat, kell használni.
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Most akkor, ha ilyen 2 routeres hálózatot szeretnék, akkor a routernek kell tudnia ilyen wds, vagy akármilyen fícsört? Nem elég, ha simán beállítom, ami kell?
Alrouter wifin csatlakozna R1-hez, viszont R2-n fix ipre állított eszközök mennek kábelen. Ez lehetséges?
Pool tartományt kell állítani, ha R2 nem oszt ipt, hanem csak R1-n van dhcp?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Gyenge a jel, nagy a távolság, szakadozik a kapcsolat? Oldjuk meg a Wifi hatótávnövelését harmadáron!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest