- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SybenX
őstag
Valóban google hiba lesz, bementem SES-ba, ott is ezt mondták.
Üvegfóliával kapcsolatban: Xprotectort vettem, gondoltam beválik, ahogy eddig, de ezen a telefonon nem jó. Levegős a széleken sajnos, meg tele van az egész kijelző nagyon kicsi légbuborékokkal, amit nem értek, mivel a gyári fólia levétele után azonnal rátettem...
-
SybenX
őstag
Sziasztok!
Megérkezett nekem is a telefon mai nap, viszont egy nagy problémám van vele, ugyanis nem tudok belépni a google fiókomba. A hitelesítés sikeres, majd mikor elfogadom a szerződési feltételeket, kiírja: Sajnos hiba történt. / Nem sikerült hozzáadni a fiókot.
Más fiókkal sem sikerült. Próbáltam google play/google szolgáltatások cache, data törlés, hard reset, semmi nem működik. Új fiókot sem tudok létrehozni. Samsung accounttal be tudtam lépni.
Természetesen hivatalos helyről lett véve (samsung.com). Valaki tud rá megoldást vagy javaslatot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest