- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Black Angel
üzenetére
Nekem is van egy ilyen óriási macim.
Kaptam. Még régen. Egy lánytól.Majd ha legközelebb megyek haza, megörökítem.
-
Black Angel
csendes tag
Ezek olyan édesek!!! Arra emlékeztettek hogy nemrégiben fogtam Magyarországot és betaláltam Szekszárdon egy áruházba ahol hosszas válogatás után kiválasztottam egy óriási mackót hát én 180 cm körüli vagyok a maci a derekamig ért szóval tényleg óriási volt! Szóval megfogtam levettem a polcról és a pénztárhoz siettem izgatott voltam de a sor nagy volt:S de megvettem a végére és magyar országgal a nyakamba megtettem azt az utat amit évek óta terveztem! Nagydorog - Szekszárd- Budapest - Jászberény
Vittem egy nagy dobozba csomagolva benne kis papírszívecskék és végig szép papírra becsomagolva a dobozka! ÉS Odaadtam a tulajdonosának! Mindezért a dologért tettem hogy egész Magyarországot átutaztam egy szombati napon és hétfő hajnalba jöttem vissza! Szóval igazán 1 napot tölthettünk együtt! De már megérte! Mert azóta nem tud tőle szabadulni! Még a kollégiumába is bevitte! Ja és az egész utat busszal tettem meg! A legnagyobb melegben! Kicsit örült voltam de megérte!
mindezt egyvalakiért tettem akit nagyon (L) -
Borify Péter
aktív tag
nagyon jópofák

-
malwy
senior tag
Ismerősek, szülinapra kaptam egy ilyen képeslapot. A megsértődőset meg nem tudom mikor kaptam
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Apple Watch
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Genius SP-HF2800BT bluetooth hangszóró
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vittem egy nagy dobozba csomagolva benne kis papírszívecskék és végig szép papírra becsomagolva a dobozka! ÉS Odaadtam a tulajdonosának! Mindezért a dologért tettem hogy egész Magyarországot átutaztam egy szombati napon és hétfő hajnalba jöttem vissza! Szóval igazán 1 napot tölthettünk együtt! De már megérte! Mert azóta nem tud tőle szabadulni! Még a kollégiumába is bevitte! Ja és az egész utat busszal tettem meg! A legnagyobb melegben! Kicsit örült voltam de megérte!