- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Angel
csendes tag
Ezek olyan édesek!!! Arra emlékeztettek hogy nemrégiben fogtam Magyarországot és betaláltam Szekszárdon egy áruházba ahol hosszas válogatás után kiválasztottam egy óriási mackót hát én 180 cm körüli vagyok a maci a derekamig ért szóval tényleg óriási volt! Szóval megfogtam levettem a polcról és a pénztárhoz siettem izgatott voltam de a sor nagy volt:S de megvettem a végére és magyar országgal a nyakamba megtettem azt az utat amit évek óta terveztem! Nagydorog - Szekszárd- Budapest - Jászberény
Vittem egy nagy dobozba csomagolva benne kis papírszívecskék és végig szép papírra becsomagolva a dobozka! ÉS Odaadtam a tulajdonosának! Mindezért a dologért tettem hogy egész Magyarországot átutaztam egy szombati napon és hétfő hajnalba jöttem vissza! Szóval igazán 1 napot tölthettünk együtt! De már megérte! Mert azóta nem tud tőle szabadulni! Még a kollégiumába is bevitte! Ja és az egész utat busszal tettem meg! A legnagyobb melegben! Kicsit örült voltam de megérte!
mindezt egyvalakiért tettem akit nagyon (L)
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Videó stream letöltése
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Szuper csendes és erős i9 9900 (8 magos) CPU-s asztali PC - Ableton-ra optimalizált
- Hp Elitebook 840 G2 i5-5200u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / hibái fotózva
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest