Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Black Angel #3 üzenetére
Nekem is van egy ilyen óriási macim.
Kaptam. Még régen. Egy lánytól.Majd ha legközelebb megyek haza, megörökítem.
-
Black Angel
csendes tag
Ezek olyan édesek!!! Arra emlékeztettek hogy nemrégiben fogtam Magyarországot és betaláltam Szekszárdon egy áruházba ahol hosszas válogatás után kiválasztottam egy óriási mackót hát én 180 cm körüli vagyok a maci a derekamig ért szóval tényleg óriási volt! Szóval megfogtam levettem a polcról és a pénztárhoz siettem izgatott voltam de a sor nagy volt:S de megvettem a végére és magyar országgal a nyakamba megtettem azt az utat amit évek óta terveztem! Nagydorog - Szekszárd- Budapest - Jászberény
Vittem egy nagy dobozba csomagolva benne kis papírszívecskék és végig szép papírra becsomagolva a dobozka! ÉS Odaadtam a tulajdonosának! Mindezért a dologért tettem hogy egész Magyarországot átutaztam egy szombati napon és hétfő hajnalba jöttem vissza! Szóval igazán 1 napot tölthettünk együtt! De már megérte! Mert azóta nem tud tőle szabadulni! Még a kollégiumába is bevitte! Ja és az egész utat busszal tettem meg! A legnagyobb melegben! Kicsit örült voltam de megérte!
mindezt egyvalakiért tettem akit nagyon (L)
-
Borify Péter
aktív tag
nagyon jópofák
-
malwy
senior tag
Ismerősek, szülinapra kaptam egy ilyen képeslapot. A megsértődőset meg nem tudom mikor kaptam
.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest