- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló,
A következő problémával szembesültem tegnap. Volt egy szoftveres lefagyás, ezután CHKDSK-t futtattam, és az SFC /scannow-t is. Nem jelzett egyik sem problémát. Bebootolás után a Hard Disk Sentinel úgy indul, mintha vadonatúj installáció lenne. A 14 éves WD6400AAKS-nél a hőmérséklet értékeket is mától mutatja. Rendszeresen a beállítások, frissítés lapon a konfiguráció elmentése, újratelepítésnél pedig a visszatöltése opciókkal szoktam végezni OneDrive-ba a biztonsági mentést. Az első tippem az volt, hogy megsérült az állomány, így elmentettem kíváncsiságból HDSentinelproba néven, a fájl mérete ugyanakkora mint a két korábbi, amelyek tartalmazzák az eltűnt adatokat, azzal a különbséggel, hogy a 2022.07.12-én lementett állomány mérete 119 KB, a mostani meg 116 KB. A kérdésem az lenne, hogy most, hogyan lehet megállapítani, hogy sérült e a fájl, és vissza lehet e esetleg állítani, vagy csak a fél hónappal ezelőttit lehet, és akkor elveszett az a pár nap?
Ha visszatöltöm a régebbit, akkor látszólag rendben van, bár ott is érdekes az írt adatmennyiség:
De arra magyarázat lehet az is, hogy mióta laptopra váltottam, azóta minden merevlemez és SSD egy kivételével külső házakban van.
Viszont a hőmérséklet naplózás is érdekes. Tavaly októbertől van külső házban, erre azt írja, hogy pont 1 hónappal ezelőtt volt a HDD a leghűvösebb:
A laptop 1 TB-os belső SSD-jénél is érdekes adatok vannak. Például az SSD által rögzített írt és a HDS szerint rögzített között is jelentős eltérés van:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Eladó SanDisk Dual Drive Lux 256GB!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Keresek több darab DDR4 memóriát - 8 - 16 GB
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest