Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Idekerült hozzám egy lapos, aminél nem képes elindulni az Win8 és TrueCrypt-tel titkosították a partíciókat. Az OS részére elkülönített 97 GB-os terület mentésénél a macrium progi olvasási hiba miatt nem futott végig, míg easeus progi végigment, de HDS-ben több #187 Reported Uncorrectable Errors sor került a naplóba.
Saját gépbe raktam a lapos winyóját és TrueCrypt-tel felcsatolva a problémás partíciót mentettem a fontosnak tartott adatokat, majd TrueCrypt lecsatolást követően ráengedtem HDS olvasás-írás-olvasás tesztet (alapos módban), ami az alábbi eredménnyel végzett:
Az áttekintés fül ezt mutatja közben:
Ahogy látom van 2 rossz szektor a winyón, de ha jól veszem ki, akkor javítás/áthelyezés nem történt.
Ezen szektorok kizárásához a felület újrainicializálást kellene végigfuttatni HDS-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest