- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
liksoft #4293 üzenetére
Én is csodálkozom, hogy a rendszer energiagazdálkodási beállításokban nincs lehetőség a parkolás optimális beállítására. Szerintem ez alap lenne, mivel mindenkinek mások a szokásai és notebook ide-vagy oda, nekem fontosabb az alkatrészek élettartama, teljesítménye, mint hogy pár perccel tovább bírja az akksi.
Másik fórumon ezeket a válaszokat kaptam.
"Notivinyók mind hamar parkolgatnak, ezzel már alaphangon védve magát az ütésektől....."
"Mondjuk egy laptopban nem a legelőnyösebb ..... gátolni a fejparkolást."
"Ha nem tudod milyen érték normális, akkor felesleges nézegetni, mert csak stresszeled magad. A smart is szól és a diagnosztika is jelzi, ha valamely érték kritikussá válik. 3 év alatt egy átlag notebook hardver leamortizálódik, addig meg van általában garancia."Ezért kérdeztem rá több helyen, mert valóban nem tudom melyik érték a normális. 3 év után is szeretném, ha működne.
Jelenleg ezen a gépen (notebook, de asztaliként használva, ütés, lökés esetén van egy gyári program, ami biztonságos helyzetbe állítja a fejet.) max teljesítményre állítottam az APM-et. 35-37°C a hdd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Eladó SanDisk Dual Drive Lux 256GB!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest