Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2030) Flash Gordon válasza Locutus (#2002) üzenetére


Flash Gordon
senior tag

Bár itt még BIOS bugok is vannak AMD téren, aminek javítása esetén a boost akár növekedhet is, így játékok alatt is jobban teljesíthetnek még az új Ryzenek. Szokás szerint még kell egy kis idő nekik, míg befejzik a töketlenkedést alaplapok és drivereik terén, reméljük nem úgy mint a Radeonoknál, hogy egy év kell mire kiforrják magukat az apró cseprő bosszantó szarságaikból, meg lemaradásukbó

Ez valóban bosszantó és valószínüleg sokakat (velem együtt) visszatart az átállástól, ami hab a tortán, hogy állítólag jövő év elején jön a zen3 plattformra a Ryzen 4000 széria, az elején csak notebookba meg mobil eszközökbe, zen2 es alapokon 4 mag/8 szál lesz. Augusztusban meg jön PC re is a normál zen3 4000 széria ugyanabba az AM4 foglalatba (ez lesz az utolsó AM4). Ezért sem érdemes rohanni most az új gen vásárlással annak, aki 1-2 genes procikon ül, akkor már inkább a jövő évben jövő újat vagy az addigra jócskán olcsóbb 3000 eseket lenne értelme venni, amiknek talán kiforr a driver, stb. támogatása addigra.

[ Szerkesztve ]

"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.