Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz BlacKSouL #92 üzenetére
"Mindig többnek képzelem őket, mint amilyenek a valóságban. Mindig többet látok bennük, mint ami bennük van." - Hát nem ezt gondoljuk mi, mikor szerelmesek vagyunk, meg úgy általában is, minden szimpatikus nőről? A vicc az, hogy ez fordítva is ugyanígy van, sekélyes, felszínes lény az ember.
-
rarri
senior tag
válasz BlacKSouL #90 üzenetére
Te nem a kettő között vagy, hanem végigéled a szakítás fázisait.Ez teljesen normális. Az a nem jó, ha ezeket kihagyva keresel gyorsan új barátnőt magadnak, ami rövid távon jobbnak tűnhet, de hosszű távon megbosszulja magát. Az is normális, hogy most úgy gondolod, hogy mindíg érezni fogsz valamit a lány irányában. De ezt a kérdést tedd fel magadnak 5 év múlva, és akkor már csak egy emlék lesz a sok közül.Lehet hogy különleges emlék, de csak emlék.
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz BlacKSouL #54 üzenetére
Mert könyvből tanulod... Ilyenformán le kellene állni az első csajjal, aztán csak röppenni virágról virágra. Az ilyen tudományos elméletek vége mindig az, hogy pl. Brad Pittnek száz csaja lehetne, az okos , de nem olyan jóképű fiúknak meg egy se.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
csapos2
addikt
-
Mcray
senior tag
-
TCDD
csendes tag
"Tartalmasan volt szép"
Múlt nyárom a tízkerületi postán dolgoztam. Éppen választási szórólapot osztogattam, és hogy fogyjon, adtam belőle az egyik - némileg késdobáló jellegű - kocsmába is. Egyszer csak kijött egy lány, olyan szép volt mint egy angyal. 2-3 másodpercig meg sem tudtam szólalni, csak valami hümmögésféle jött ki a számon.
[ Szerkesztve ]
Halt. Hammerzeit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest