- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
(de úgyis jön megint a "kit zavar", "miért baj", stb vélemény. nem értik. szerintem nem is fogják...)
Javíts ki, ha tévednék, de még mindig nem sikerült megindokolnia azoknak, akik szerint az egész jelenség elítélendő azt, hogy miért baj az, ha valaki senkit nem zavarva kimegy fotózkodni/sétálni/piknikezni a megáradt Dunához. Abban eddig is egyetértettünk, hogy vannak olyan emberek, akik ezt nem képesek megtenni, ők hibásak.Én nem vitatom, hogy létezik erre érvetek, csak eddig még egyszer sem láttam leírva, vagy elsiklottam felette.
-
Psychonaut
veterán
Ha egyre gondolunk, akkor az egy, a '70-es évek óta óta megrendezett fesztivál, amit hivatalosan is töröltek 2005-ben a Katrina hurrikán pusztítása miatt, és csupán néhány tucat ember ünnepelte magának. Ja, és ez a város evakuálása közben volt, nem akkor, mikor bármit is tehettek volna a pusztítás ellen.
Dany: itt most elsősorban a rakparton nézelődő, sétáló emberekről volt szó: semmiféle munkát nem akadályoztak. Persze nyilván sokkal kényelmesebb katasztrófaturistázni fotelből, mint bármit is csinálni ténylegesen, végülis így is jobbnak lehet érezni magunkat azoknál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest