Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Azért azt te is érzed, hogy ez így nem korrekt.

Nem jó úgy érvelni, hogy az eredeti mondanivalót elbagatellizálod és végletekig leegyszerűsíted. Ez kb a "nem tudok mit mondani és inkább vicceljük el a dolgot" stílus.Igen ha figyeltél volna, akkor értenéd és nem próbálnád meg kifigurázni. A hozzám legközelebb eső árvíz ~ 120km-re van. Tehát nyilván az én szemszögemből leszarom kategória mikor ott van Pesten 2 millió ember, a közvetlen vonzáskörzetében meg még több.
És igen ha ott laknék se mennék ki bámészkodni. Vagy segíteni vagy semmi. De bámészkodni meg fotózni biztosan nem.
Éééés megint terelsz. Próbálod rámterelni a témát átmenni személyes vonulatba miközben k...ra nem rólam van szó, hanem azokról a Pestiekről akik segíteni ugyan nem tudnak / nem akarnak, de legalább kimennek katasztrófatúristáskodni miközben a másik fele meg dolgozik. Kb mintha a Vezúv törne ki éppen. Holott ez csak egy megáradt folyó.
Ja, és nem szerintem, hanem szerintük is. Olvasd vissza a topikot. Ha nem is reprezentatív de elég egyértelmű az irányvonal.
-
-
baluka26
veterán
Teljesen igazad van.

Ilyen ritkán van, ezt érdemes megnézni. Én mondjuk még csütörtökön sétáltam el Petőfi-hídról megnzni, de ha vizsgáztam volna ma, tuti meglestem volna valami látványosabb helyről.szab.tam: Azért a jelenlegi méretű árvízre nem lehet várost méretezni. Elviekben jöhetne akkora is, ami Budapestet áztatja, mostaninál nem kellett volna, csak 30 centival magasabb szint. Nulla valószínűségre meg egyszerűen nem lehet semmit alapozni.
-
szab.tam
nagyúr
ha visszaolvasol a topic-ban, láthatod talán nem vagyok egyedül.
és persze: az lenne a nem normális, ha valakit nem érdekelne a téma. engem is. de akkor sem megyek ki szájat tátani.
egyébként pont most nézem a híradót.
a szekameberek szerint komoly problémát okoz, hogy sok bámészkodó a megépített homokzsákora feláll.
hátha elmozdul.
és persze: lehetne mondani, hogy az nem jó. de aki csak simán, hátratett kézzel kimegy...a mondandómat rövidebben itt megfogalmazták:
(#54) Dany007és ebből a párbeszédből:
(#58) Psychonaut
(#59) szab.tam****
****valamit megfigyeltem a logouton.
van egy alapvető vélemény megosztottság.
ha jön egy valami ilyesmi bejegyzés, jó előre meg lehet jósolni, ki milyen véleményen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S27E510CS LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER OPTIMUM PC 16-32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD GEFORCE RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 1ÉV GAR!
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- ÚJ 4K CORE I5 14400F B760 Gamer ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 2.0TB SSD NVIDIA RTX 3090 24GB DDR6 2ÉV GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)