- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Azért azt te is érzed, hogy ez így nem korrekt.
Nem jó úgy érvelni, hogy az eredeti mondanivalót elbagatellizálod és végletekig leegyszerűsíted. Ez kb a "nem tudok mit mondani és inkább vicceljük el a dolgot" stílus.Igen ha figyeltél volna, akkor értenéd és nem próbálnád meg kifigurázni. A hozzám legközelebb eső árvíz ~ 120km-re van. Tehát nyilván az én szemszögemből leszarom kategória mikor ott van Pesten 2 millió ember, a közvetlen vonzáskörzetében meg még több.
És igen ha ott laknék se mennék ki bámészkodni. Vagy segíteni vagy semmi. De bámészkodni meg fotózni biztosan nem.
Éééés megint terelsz. Próbálod rámterelni a témát átmenni személyes vonulatba miközben k...ra nem rólam van szó, hanem azokról a Pestiekről akik segíteni ugyan nem tudnak / nem akarnak, de legalább kimennek katasztrófatúristáskodni miközben a másik fele meg dolgozik. Kb mintha a Vezúv törne ki éppen. Holott ez csak egy megáradt folyó.
Ja, és nem szerintem, hanem szerintük is. Olvasd vissza a topikot. Ha nem is reprezentatív de elég egyértelmű az irányvonal.
-
-
baluka26
veterán
Teljesen igazad van.
Ilyen ritkán van, ezt érdemes megnézni. Én mondjuk még csütörtökön sétáltam el Petőfi-hídról megnzni, de ha vizsgáztam volna ma, tuti meglestem volna valami látványosabb helyről.szab.tam: Azért a jelenlegi méretű árvízre nem lehet várost méretezni. Elviekben jöhetne akkora is, ami Budapestet áztatja, mostaninál nem kellett volna, csak 30 centival magasabb szint. Nulla valószínűségre meg egyszerűen nem lehet semmit alapozni.
-
szab.tam
nagyúr
ha visszaolvasol a topic-ban, láthatod talán nem vagyok egyedül.
és persze: az lenne a nem normális, ha valakit nem érdekelne a téma. engem is. de akkor sem megyek ki szájat tátani.
egyébként pont most nézem a híradót.
a szekameberek szerint komoly problémát okoz, hogy sok bámészkodó a megépített homokzsákora feláll.
hátha elmozdul.
és persze: lehetne mondani, hogy az nem jó. de aki csak simán, hátratett kézzel kimegy...a mondandómat rövidebben itt megfogalmazták:
(#54) Dany007és ebből a párbeszédből:
(#58) Psychonaut
(#59) szab.tam****
****valamit megfigyeltem a logouton.
van egy alapvető vélemény megosztottság.
ha jön egy valami ilyesmi bejegyzés, jó előre meg lehet jósolni, ki milyen véleményen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Konteó topic
- Elektromos autók - motorok
- Samsung LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest