Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Oké, általánosítottam. Nem kellett volna.
Mindenesetre én úgy gondolom, hogy szerintem (!) kétféle helyes - ha lehet így nevezni - hozzáállás van a témában. Vagy kimegyek és segítek a munkákban vagy otthon maradok kussban. De semmiképp nem megyek ki nézelődni meg fotózni magamat, ahogy mások szabadidejükben és ingyen güriznek. (persze ha valakinek arra van dolga meg minden, okés, de akkor sem állok meg fényképezkedni mint valami állatkerteben) Az akadályozásról meg a külön kötekedésről már nem is beszélve. De ezt te is tisztán látod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Automata kávégépek
- Futás, futópályák
- Flint 2 OFF topik
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Path of Exile 2
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió, 3 év teljes körű garanciával.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest