Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vennénk autót, használtat
- Hőszivattyu medencefűtés
- MárkaLánc
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgqjx
aktív tag
Gratulálok, üdv a klubban.
-
alcsa
senior tag
Grat, mindjárt jön Winner_hun és mutatja az utat a megfelelő topicba
[ Szerkesztve ]
-
norbx
aktív tag
17 éve itt, gratulálok.
-
Gratulálok.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Goose-T
veterán
Jé, én is most voltam novemberben 20 éves a PH!-n, el is felejtettem megemlékezni róla. Szerintem kijárna nekünk valami extra rang 20 év után, nem? Alapító atya vagy ilyesmi.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/y56bsrs4 *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
-
btotyi
tag
válasz Luck Dragon #6 üzenetére
Jó ötlet :-) Egy hónap múlva 21 éve regisztráltam. Te jó ég, hogy megy az idő, bár ha minden igaz 7 év múlva tényleg nyugdíjas leszek :-).
-
-
-
addikt
válasz Luck Dragon #9 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
20 év miért nyugdíjas? Én nem szeretnék nyugdíjas rangot. Inkább vmi marveles asszociáció : örökké valók
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
M0ng00se
őstag
nyáron lesz nekem is 10 éve... bár az utóbbi idő PH szempontjából elhanyagolható volt...
V6
-
Zoz
őstag
Most nézem, hogy már én is bőven 20-on túl, mindjárt 21
-
Chaser
titán
válasz arcoskönyv #14 üzenetére
a 80 évet ami addigra annyi lesz?
: )_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
titán
válasz arcoskönyv #16 üzenetére
( :
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
orion1025
őstag
Szép, én már 15 éve "tengődök" itt, meg olvasgatok régi cikkeket előszeretettel a kevéske időmben.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Sundesz
őstag
Köszi, gratula az öregeknek. Azért 20 év egy ember életében nem kevés, tényleg kár, hogy nincs semmi jelzés erre. Az oldal mikor indult, 22 éve?
Hörcsög Powa'
-
DEJVID
őstag
Grat, nekem februárban lett 15
-
Skynet258
veterán
Háh mondom 20 év, az kemény, aztán megnéztem és én is 16 éve vagyok itt... durva.
-
-
pusszycat
nagyúr
Kíváncsi vagyok ki volt az első regisztrált tag és mikor. Úgy gondolom valamelyik belsős ember tesztelés céljából, de biztosan volt az első civil is valamikor. Lehetne "Varázslók" a rangjuk (ez az indiánokról jutott az eszembe) vagy "Szellemek" ez de jó...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz Luck Dragon #26 üzenetére
Igen, például. 20 éve még netem sem volt.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
BITBOYS
addikt
Szokták mondani.. azóta mennyi víz folyt le a Dunán (sóhaj)
... és tényleg..mennyi? egy vérbeli PH!-es idecsaphatná.Gratulálok!
-
dabadab
titán
válasz Luck Dragon #26 üzenetére
Lezsó az ilyen tejfölösszájú újonc, csak 2007 óta van itt
#28 BITBOYS: Budapestnél számolva olyan hatvan köbkilométer víz
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
-
Chaser
titán
válasz Luck Dragon #30 üzenetére
vettem tőle egyszer notebookot, még akkor nem volt varázsló
hát remélem csak üdítőtől ragadt a gép_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Felénk Zalában Vidéken csak analóg betárcsázós volt jó sokáig. Meg ISDN annak aki ki birta fizetni.
Olyan 2005-2006 után kezdett a kábelszolgáltató invesztálni a hálózatba. Én 2007-ben köttettem kábeles netet.
Addig betárcsázós volt.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
hardlovi
csendes tag
Nekem májusban lesz majd 19 éves évfordulóm itt a PH!-n.. :-)
-
Vigneau
félisten
Valahogy megéreztem, hogy van ilyen topik is. Igaz, majdnem 4 hónappal túlléptem a jubileumon.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen