2022. szeptember 30., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Őrangyal akcióban.

  Nem tudom itt a fórumozó emberkék közül, kinek volt már autóbalesete, nekem még nem. De majdnem, ha nincs ott a címben is szereplő védőangyal.
  Poroszkáltam a főúton vagy 40-el egy meleg nyári szombat délután, majd balra indexelve gondoltam letérek róla. Egy traktor jött a mellékutcából vontatva maga mögött 2 utánfutót, mindkettő dugig megrakva fémhulladékkal, még magasítót is használt, h több férjen rá. Én balra be, ő jobbra ki. A traktor el is ment úgy ahogy illik, csak az utánfutók nem, azok ugyanis felém jöttek, valahogy leakadhattak.
  Azt nem is mondtam, h a váltóm 3-as ban volt. A lehúzott ablakon láttam h végem. Ha megállok, fékezem, konzervdobozban végzem. 🤨
  Ha a gázba taposok igy hármas fokozatban nem gyorsult volna fel kellő képen. Akkor h lehet, hogy mégis meg úsztam? :U
  Kíváncsi vagyok egy Tesla önvezető módban mit remekelt volna.
  Szóval visszaváltottam 2-be és padlógázzal érdekes szögben megcéloztam az útszegélyt. (mit tesz ha valaki jó biliárdba. :D )
  Nem ugrattam fel rá mert marha magas volt, hanem kb. centikre tőle balra vissza és el.
  Visszapillantóban láttam ahogy pattan az utánfutó ahol előbb még én voltam.
  Sajnálom, h nem volt kamera szívesen megosztottam volna. Igy leírva vagy szóban értelemszerűen nem lehet visszaadni azt a 2 másodpercet.

  Folytatás...

  pusszycat 5 hónapja 15

 • A legrealisztikusabb digitális emberi lény

  Ez a tech demo csak 2 perc, javaslom 4K TV-n a megtekintését ha lehet akkor Oled kijelzőn a maximális élvezkedés érdekében. Ha innentől ilyenek lesznek a játékok többet fogok játszani. :D

  Ja majd el felejtettem a linket [ITT]

  pusszycat 5 hónapja 22

 • Én is szeretlek.

  Ez egy rövid de vicces történet egy félrement SMS-ről amit én kaptam kézhez pár éve.
  Szóval kaptam egy SMS-t, h találkozzunk fél ötkor itt és itt, volt még pár mondat amiből kiderült, h nő írhatta az üzenetet. Hirtelen nem jutott más eszembe, csak annyit írtam vissza, h "Én is szeretlek" ezzel a magam részéről lezártnak tekintettem a dolgot.
  Úgy 1-2 nap múlva ismeretlen szám kezd hívogatni de úgy fél óránként, nem szoktam felvenni ismeretlen számot. De 3 nap után gondoltam csak felveszem mert már kezdtem unni a dolgot.
  Nem arra számítottam ami következett :D
  Egy feldúlt, magát felszarvazottnak képzelt, lelkiekben megtépázott, őrjöngő férj vagy szerető, követelte köszönés nélkül, h ugyan mondjam már el ki vagyok és hol tartózkodom jelenleg mert beszélni szeretne velem. :DDD
  Még szerencse, h van még egy SIM-em ezért tudtam hanyagolni az ürgét.
  Azért remélem nem csattant el pár pofon miattam...

  Tanulságos nem??

  pusszycat 7 hónapja 26

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.