Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz #70339072 #17196 üzenetére
Találtam valamit,hátha tudod reprodukálni.
Szűz profil.2db Jazzy és 2db trailer mod (kivettem őket próbaképpen).
A T800-nál a gyári napellenzővel a slottok megjelennek,de nem rakja ki a fényeket amiket ráaggatok.<ERROR> Missing model descriptor: /vehicle/truck/upgrade/smalllight/smalllight_01.pmd
00:02:52.265 : <ERROR> Missing model descriptor: /vehicle/truck/upgrade/smalllight/smalllight_01.pmd
00:02:52.267 : <ERROR> Missing model descriptor: /vehicle/truck/upgrade/smalllight/smalllight_01.pmd
00:02:52.268 : <ERROR> Missing model descriptor: /vehicle/truck/upgrade/smalllight/smalllight_01.pmd
00:04:07.835 : <ERROR> [fs] Failed to open file "/automat/fd/77e2a90b33dc582dabbb43fc72b30fe6ee7d03.mat" in the read_only mode
00:04:07.835 : <ERROR> [material] Can not open '/automat/fd/77e2a90b33dc582dabbb43fc72b30fe6ee7d03.mat'
00:04:07.844 : <ERROR> [fs] Failed to open file "/automat/37/703d8a2ecbbcd8cc6a7e56d1cbdb8e50cd72b8.mat" in the read_only mode
00:04:07.844 : <ERROR> [material] Can not open '/automat/37/703d8a2ecbbcd8cc6a7e56d1cbdb8e50cd72b8.mat'
00:04:07.844 : <ERROR> [fs] Failed to open file "/automat/cf/a81fa54573c0efd666439df4f15fe6bc39ef73.mat" in the read_only mode
00:04:07.844 : <ERROR> [material] Can not open '/automat/cf/a81fa54573c0efd666439df4f15fe6bc39ef73.mat'
00:04:07.844 : <ERROR> [fs] Failed to open file "/automat/9d/16b7acd08cc8299fe660ac590f8ede0c49ae30.mat" in the read_only mode
00:04:07.844 : <ERROR> [material] Can not open '/automat/9d/16b7acd08cc8299fe660ac590f8ede0c49ae30.mat'
00:04:29.027 : <ERROR> Missing model descriptor: /vehicle/truck/upgrade/horn/horn_02_l.pmd
00:04:29.030 : <ERROR> Missing model descriptor: /vehicle/truck/upgrade/horn/horn_02_l.pmd
00:04:30.777 : <ERROR> Missing model descriptor: /vehicle/truck/upgrade/horn/horn_02_l.pmd
00:04:30.780 : <ERROR> Missing model descriptor: /vehicle/truck/upgrade/horn/horn_02_l.pmd
00:04:35.144 : <ERROR> Missing model descriptor: /vehicle/truck/upgrade/beacon/beacon_01.pmd
00:04:35.147 : <ERROR> Missing model descriptor: /vehicle/truck/upgrade/beacon/beacon_01.pmd
00:04:40.144 : <ERROR> Missing model descriptor: /vehicle/truck/upgrade/beacon/beacon_01.pmd
00:04:40.147 : <ERROR> Missing model descriptor: /vehicle/truck/upgrade/beacon/beacon_01.pmdNem tudom összefügg e vele,de ami nagyobb gáz az az hogy a 8 tengelyes kiszerelésben ha a tengelyt felhúznám/leengedném akkor kifagy a játék.Sanszos,hogy az ATS-ben nincs is ilyen opció és ezért fagy ki.
Ezek persze bemelt mod-ok,de jó ha tudunk rólukŐ lenne a delikvens.
-
Faterkam
addikt
Ránéztem picit én is az ATS.-re. Tényleg pár állam van benne alapon és kész
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Vakegérke
félisten
-
Faterkam
addikt
válasz Vakegérke #17204 üzenetére
A 2, az egy pár
Kb. 40 percem van benne és még nincs saját kamionom, tehát ennyire futotta egyenlőre. Az 5 perces rángások megmaradtak, a parkolás választás nekem eddig tetszett. Több pozitívumom egyenlőre nincs![ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Vakegérke
félisten
válasz Faterkam #17205 üzenetére
Szerintem sokkal kevésbé élvezhető, mint az ETS2. Ez független attól, hogy hány "usákos" államot zsúfolnak még bele a játékba, feltételezhetően DLC formájában, jó pénzért.
Ahogy korábban valaki már megjegyezte, ez az egész izé lehetett volna az ETS2 DLC-je. Akkor érdemes lenne megvenni.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz #70339072 #17206 üzenetére
De jó, csak én gyári Kenworth csodát vettem, az pedig eléggé hurka. Kicserélni nincs lóvém, bár nem tudom, hogy mennyibe kerül egy Stewen-féle gép. Majd meglesem.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Milka 78
nagyúr
válasz Vakegérke #17207 üzenetére
Én ma egész nap szórakoztam vele.Beraktam a Brutált és a Jazzy féle kiegészítőket + 3 trailer pack-et.Menten jobban nézett ki a helyzet.Kell neki 3 dlc és egy rakat mod map,akkor jó lesz,de ehhez kell vagy 1 év.
Ellenben véletlenül az ETS ikonra vertem egyet rá és le is ragadtam 2-3 órára előtte,perpill nem egy liga a kettő.
Amit még megfigyeltem,hogy az ETS2 realisztikusabb,míg az ATS "rajzfilm szerűbb" ábrázolás terén.Az ai forgalom olyan mintha méretre megnőlt volna,közelebb került volna a fülke az aszfalthoz.
A beparkolás,rendőr autó okés,viszont a gyári kamionokban semmi fantázia,nulla felszerelés,nulla hang,nulla kabin fizika.Könny szökött a szemembe amikor a T800-ba pattantam,de a hibái ellenére is a modderek kamionjai ütik verik a gyáriakat.Az ETS kamionok azért rendbe voltak,hang,fizika,felszerelés terén,legalábbis sokkal komolyabb szintet képviseltek.
Inkább az a baj,hogy így kiadták,félkészen.Én simán elhalasztottam volna a startot és legalább az alap ETS2 szintjére hoztam volna fel kamionok és térképek terén. -
Sittes73
csendes tag
Hello!
Akik szeretik a nagy távolságokat.
FIX Truck Sim Map 6.2 + Orient Express v8.2 patch.
[link] -
-
törölt tag
Hibák javítva, de amíg nem tudja kezelni a kerék fel és leengedést a + tengelyeken "false"-ra raktam ezt az opciót.
És át lett még emelve a Brutálos Mack titán is, mert ha már hibátlan és szép had tündököljön ez is, úgy is ide való...
majd valamikor feltolom és szólok, addig még hátha lesz más észrevétel is, minden esetre lassan a régi méretében tetszeleg:950 MB !
-
Milka 78
nagyúr
válasz #70339072 #17217 üzenetére
Tegnap elfelejtettem,de a képen talán látszik is.A T800 szirénái/villogói piros textúrásak.Direkt ilyen és nem sárga,hiba,vagy nálam van frixi?Kiszedegettem mindent,de ugyan úgy élénk piros.
Leszedem és használatba is veszem+öröm hallani,hogy teljes a család vonatnók terén -
nagyúr
válasz Milka 78 #17190 üzenetére
Én csak egy középfülkés Volvo fh13-at hajtok, euro 5-ös, 440 lovast. Pont elég 1 főnek. Még sok is, mert nem tudom mit hova teszek... Ha kellenek képek, csinálhatok a héten róla, meg a szerelvényről is. Nem egy nagy szám, de nem rossz a kicsike."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Vakegérke #17221 üzenetére
Megbeszéltük. Majd csinálok képeket.
De ezt csak a jövőhéten hétvégén postolom ki, mert akkor érek haza.
De most megyek, készülök, mert indulandusz lesz lassan. Mindenkinek jó pihenést![ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
törölt tag
válasz Milka 78 #17223 üzenetére
semmi más észrevétel? senkitől?
ha ez így van akkor éjfél körül feltolom....
lehet feltolom az új ets2-es brutált is pár kis apró tuningal és grafikai változással hasonló designra alakítva mint az ats, melegebb színek kontrasztosabb táj, azt meglátjuk hogy tetszik, valamint szintén egybe a hang és a hd mondhatjuk 1-23 as alapnak és ezt is lehet tesztelni, ez már ha össze is áll majd, nem biztos hogy kimegy az ets.lt-re de majd az idő eldönti...[ Szerkesztve ]
-
kozmy
őstag
Jó kis móka [link]
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
-
Milka 78
nagyúr
válasz #70339072 #17224 üzenetére
Itthon az asszony+meló így csak a szombatok az enyémek Holnap megyek dokihoz,kedden korház,így szerdánál előbb nem hiszem hogy géphez jutok
Még a Peternél volt egy anomália,de az nekem az ets-ben is megvolt.Alap helyzetben a krómrács hiányzott a kamionról,ami nem gáz ha vásárolok,hisz egy kattintás és meg van oldva.Viszont a gyorsfuvar alatt nem volt díszrács a kamionon.Mintha láttam volna ezt,de nem merek megesküdni rá.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #70339072 #17228 üzenetére
Ez bizony sajnos nem igaz....
Már az ets2-ben sem volt alapban kint a pete lámpa tehát, nem az SCS alkotott hanem nem vettük észre..
érdekes mert mindig volt lámpa a petebilten "amikor már megvettem", de előtte a kutya se nézte mert a dealernél választottam ki a nekem tetszőt.Nos a javítások oda vissza vannak rakva tehát amit észrevettem hogy sztem jobb az ats-be átvittem az ets2-be is és fordítva, azaz pl az ETS2-höz való Új brutál is egyben van már a Sounddal, itt is már van pete lámpa a vásárláskor is stb....
ÚJ LINKEK:
-
Vakegérke
félisten
válasz #70339072 #17230 üzenetére
Köszi, az ETS2-es már 1,9 MB/s gyorsasággal jön is lefelé.
Azt hiszem, lemondok az ATS-ről, méghozzá könnyű szívvel. Közel sem ad annyi örömöt, mint az ETS2.
-
kozmy
őstag
Ki próbáltam mind a kettőt és eddig minden flottúl működik. Köszi szépen
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kinhston 32gb
-
Faterkam
addikt
válasz #70339072 #17232 üzenetére
Szia
ATS.-ben ezt lőttem, meg kifogtam egy 100T szállítmányt, (a legújabb brutál van csak bent) és az udvarról nem tudtam kiállni, mert hiába kanyarodtam, ment előre a kamion. :/ Nem saját, még csak gyorsfuvart vállalhatok."Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Vakegérke
félisten
-
törölt tag
válasz Faterkam #17235 üzenetére
a piros sor ETS2 hiba
Semmilyen signifikációs textúra sőt még szkript sem szerepel a brutálban.
a brutál nélkül is láttam pár helyen.A kisorsolt 100 tonnás fuvaroknál keress invertált brutálos vontatókat ne a gyáriakat amit adnak hozzá.
a gyáriak ezek szerint nem mindegy milyen tengellyel sorsolódnak ki és térdre esnek a 100 tonna alatt, holott vittem gyárival is 100 tonnát és semmi gond nem volt de nem tom melyik tengellyel.a Brutálos vontatók az a 4 fajta mindegy milyen tengelyt kapnak viszik azt kész.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ami még meglepetés hogy valami új frissítés jött le az ATS-re és 1.1.1.1 lett vagy mi viszont a brutállal el sem indul.
na? csak patkánykodik az scs?
ekkora gyökerek nem lehetnek vazze.
-
törölt tag
Meg van..
Az advisertől omlik össze,,, aki ats-ezik és használja szedje ki amíg újat nem csinálok
-
Faterkam
addikt
-
Dananto
tag
válasz #70339072 #17224 üzenetére
én most 1-2 hétre feladtam a játékot, várom az új asztalt, addig a kormányt nem tudom használni, de utána ha még lehet vissza szállok a játékba brutál terén is.
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
törölt tag
hát nem tom skacok...
nagy kő esett le a szívemről hogy nem a brutál csesződött el hanem csak az adviser, és lehet hogy toldozzák foltozzák a gémet de érthetetlen akkor is a teljes átírás a kiadás után 2 héttel.... véletlen? vagy csak egy ügyes trükk arra akik az adviserrel használják azt híhessék az egész brutál szar és mehet a kukába...10 emberből 9 nem fogja keresgetni mi miatt száll el a gém úgy hogy el sem indul szedik ki a módokat a francba és törlik is.
szóval megint ott tartunk ahol 2 évvel ezelőtt a moderek szopnak az scs meg istenkedik és telibe szar mindenkit tiszteletlenül és nagy arcúan akiknek köszönhetnék pl azt hogy még nem halt ki a vacak motorra épülő Simulator utánzat, mert életet lehelünk bele és óriási hullámokban nem pedig úgy ahogyan ők csepegtetik.
-
Milka 78
nagyúr
válasz #70339072 #17237 üzenetére
Igen ebbe belfutottam én is.A gyári kamion letérdelt már 80t-től is és kisorsolt olyan trakit ami 16mph-val tudta húzni a vontatmányt.Ez zavaró tud lenni,mert volt olyan szitu,hogy az 50t volt a legkönnyebb vontatmány,ami szintén seggre állt,de legalább elbírta húzni.
Igen az ETS-ben már rég nincs lámpa,de elsiklottam felette én is (k800 rulez )
SCS...no comment,te is én is tudtam mi lesz.Gondolj bele,majd jön a gumi frissítés ETS2 szintre és hasonlók.
Mondjuk az advisert nem értem,de jó hogy szoltál,mert nálam alap,hogy használom.
Köszi az újreviziókat hétvégén rámegyek -
-
törölt tag
Nincs szükség megkeresésre.
Nem pénz motivál vagy ilyesmi.
Egyszerűen csak annyiról van szó, hogy van az alkotó SCS és vannak a gémerek játékosok ez a fórum apraja és nagyja, és ez a kettő olyan messze van egymástól mint Makó Jeruzsálemtől.
Az SCS erőlteti ezt a vanilia designt, ami sztem a legtöbb játékosnak nem tetszik. Azután eröltetné ezt a "Simulátor" dolgot is ami nem szimuláció tudjuk az okait miért (valótlan KM és arány, fizika, Hangok, stb)
és vannak a javarészt a 90%-ot kitévő egyszerű játékosok akik nem kamiont vezetnek országutakon de a feelingjét szeretnék érezni vagy a földtől elrugaszkodva esetleg kisérletezgetni sebességben rakományban LE-ben időjárási szélsőségekben, etc.az SCS politikája egyszerű és szinte játszhatatlan is egyben, csak a kamionosok elmondásai alapján alkotni valamit ahol süket fülkében ülsz és felcsatolva x tonna rakományt araszolgatsz előre miközben agyon büntet a rendőr.
Nem tudják megérteni azt, a kamionosok ha leülnek ETS2-vel játszani, vagy ATS-el lehet ez nekik lehet hogy vissza is köszön és élvezik is, de ez így játszhatatlan, élvezhetetlen, nem játékra való hanem egy kamionos kiképző intézet számitógépes szimuláció utánzatához, a vezetés gyakorlásának a próbálgatására.
Egy játékról beszélünk ahol ha a gamer leül és időt szán arra hogy játszon, izgalmat vár, kikapcsolódást, nem kevés játék és grafikai élményt.
mi moderek az utóbbi felé szeretnénk elbillenteni a mérleg nyelvét, az SCS meg, abból is folyton el akar venni, amiért annak idején az egészet valószínüleg elkezdte, Én pl személy szerint egyre jobban érzem az SCS oldaláról az utóbbi időben kijött softwarei alapján a Kapzsiságot!...
-
Ablakos
őstag
A brutal mellé lehet valamilyen térképet tenni? Ezt az egy kieget használom, de kipróbálnék egy magyar térképet 1.22 -t, de nem tölti be. Még teljesen új profillal sem megy. Próbáltam prioritást variálni, de mégsem.
-
törölt tag
Az ATS-be muszaj menni a bétára vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest