Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Tehát tejesen mind1 milyen játék. Akkor én meg azt mondom Crysis. Szebb, jobb, nV-n jobban fut. Ergo ugy sz@r a radeonod, ahogy van. Hiszen teljesen mind1 milyen játék.
Ezek szerint, ha írok egy olyan játékot, amibe mondjuk 1 kockával kell a másik kockát arréb lökni, és nVidian 1975FPS, Radeonon meg csak 987FPS, akkor majd jól röhöghetek a markomban, hiszen tök mind1 milyen játék, a lényeg, hogy az én kártyámon jobban megy, mint a tieden?
Mert (végre!!! 2007 óta) sikerült ismét találni 1 db olyan játékot, ami jobban megy Radeonon. Elhiszem, hogy tiszta sz@r lehet, hogy a játékok kb. 99% nV-n jobban fut. Nekem is fájna, ha allandóan azt hallgatnám, hogy majd, meg egyszer, meg jövőre, meg innentől, és akkor...benne áll a pénzed valamiben, ami MAJD egyszer jobb lesz, NÉHÁNY játékban, mint a konkures cég kártyái, de ezért nem a másikat kellene csesztetni. Elhiszem, hogy fáj az élet, megkeseredtél, tényleg rosz lehet (nem mondom, hogy sajnállak), de azt legalább jó látni, hogy ilyen kis erős közösségetek van, hogy kijön egy játék, ami végre jobban megy egy radeonon, és összegyűlik Aprajafalva teljes népsége, hogy ezt "megünnepelje". Persze, ez neked nagy szó, hiszen idestova 2 év hitegetés áll mögötte...nekem nem nagy szó, mert én megszoktam, hogy a zöld út "jobban csúszik", és nam, mint nap jönnek ki olyan játékok, amik jobban mennek az nV karikon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest