Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Elekes22 #36131 üzenetére
igen, simán, aopk-ból. esetleg a blogomban található slimperiából kiveszed, ha mást nem találsz
visszatérve a szervíz ügyre: bevittem, katasztrófá! mondom neki, újratelepítés, törölgetés tisztítás és fujás sem segített rajta. erre aszongya': beküldjük a sony szervízbe, egy két hétig mellőzni kéne. ja, és nincs cseretelefon. (erre az én gondolatom: akkor a saját valagamba dujgjam a microsimet??!
) gondolom csak újratelepítik, megnézik, és ha jó az első 10 másodpercben vissza is küldik. majd ugyanezt eljátszva a nyár végiég, mire talán, TALÁN kapok újat... hagyjanak má', jobb helyeken ennyi elég is, és már cseréli is ki egy vadiújra.... inkább újraindítom naponta 3-szor...
takika: ne várj sokat minőségben a mhl-től. lehet, hogy jjó lesz, de én nem tenném rá a nyakam. nagyobb esélyt látok rossz képfrissítésre, hi9bás pixellekre, minthogy jó lenne
-
air
nagyúr
-
latyika1994
tag
válasz
Elekes22 #34552 üzenetére
Én így telepítettem a 4.4.3 as CM11-et
1, CWM-be belépsz
2, Factory reset / format data
3, Format Cache
4, Format Dalvik Cache ( advanced menü )
5, Format /system
6, .zip telepítése
7, telefon kikapcsol !
8, flashtoolba betöltöd a topikban linkelt 205-ös kernelt
9, telefon rádug, hangerő le gomb
10, Ha végzett USB-ki és mehet az indítás
11, Első boot után újra be CWM-be gapps telepítése
12, Telefon újra indít.Én így csináltam, szerintem nem lehet elrontani.
-
-
air
nagyúr
válasz
Elekes22 #34355 üzenetére
Zárt BL-es Sony-t elvileg nem lehet téglázni.
(#34357) Elekes22
Akkor zárd vissza!
Vagy csak óvatosan vele! Megmondom őszintén, csak annyit tudok a nyitott BL-es készülékekről, hogy könnyebb őket téglázni.Más:
Hátha érdekel valakit, hogy a hétvégére talán érkezhet a 4.4-es Paranoid Android Nexus Prime gondozásában. Az ő munkássága a 4.4.3-as CM11. -
norbert1998
nagyúr
válasz
Elekes22 #33605 üzenetére
igen, akkor 257-et rootolod, cwm, aztán cm10.2, ez fontos, hogy ezt feltedd, majd utána jöhet csak a cm11
bogil: kijött függetlenre a 205?
mcsaba: nem, 257-es az első 4.1, amit lehet még rootolni és egyben ilyen téren az egyetlen is. a 266 egy bugtenger volt nekem is, a 201 már okés, a 205 pedig az, hibátlan(egyelőre
) 4.3
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Elekes22 #33592 üzenetére
óóókééé, 257-est tudod csak rootolni. aztán arra tehetsz előre rootolt 4.3-at, többek közt a 205-öst, ami jelenleg a legjobb, és ezt ajánlom mcsabának is
andris: és te mit szeretnél téteményezni, hogy ezt írja ki?
bogil: szolgáltatófüggő, vagyis inkább zárt bl-es mobilokat, ha zárt marad a bl, akkor nagyon-nagyon nehéz téglázni, ha egyáltalán lehet. persze csak szoftveresen nehéz, mertr a földhözvágástól nem véd meg semmilyen zárt cucc
-
dave0825
őstag
válasz
Elekes22 #33575 üzenetére
Hát ez így kicsit össze-vissza van....Flashtool-lal nem tudsz rootolni, azzal gyári romot, vagy kernelt tudsz föltenni...Ez alapján könnyű megcsinálni (még egyszerűbb, ha .257-es romot teszed föl, akkor nem kell kernelt sem cserélni, lehet egyből rootolni), ezután már rakhatsz föl másik romot.
Milyen kernellel nem ment a wifi?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 14 256GB MIDNIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest