Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz Elekes22 #33575 üzenetére
Hát ez így kicsit össze-vissza van....Flashtool-lal nem tudsz rootolni, azzal gyári romot, vagy kernelt tudsz föltenni...Ez alapján könnyű megcsinálni (még egyszerűbb, ha .257-es romot teszed föl, akkor nem kell kernelt sem cserélni, lehet egyből rootolni), ezután már rakhatsz föl másik romot.
Milyen kernellel nem ment a wifi?![ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
norbert1998
nagyúr
válasz Elekes22 #33592 üzenetére
óóókééé, 257-est tudod csak rootolni. aztán arra tehetsz előre rootolt 4.3-at, többek közt a 205-öst, ami jelenleg a legjobb, és ezt ajánlom mcsabának is
andris: és te mit szeretnél téteményezni, hogy ezt írja ki?
bogil: szolgáltatófüggő, vagyis inkább zárt bl-es mobilokat, ha zárt marad a bl, akkor nagyon-nagyon nehéz téglázni, ha egyáltalán lehet. persze csak szoftveresen nehéz, mertr a földhözvágástól nem véd meg semmilyen zárt cucc
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Elekes22 #33605 üzenetére
igen, akkor 257-et rootolod, cwm, aztán cm10.2, ez fontos, hogy ezt feltedd, majd utána jöhet csak a cm11
bogil: kijött függetlenre a 205?
mcsaba: nem, 257-es az első 4.1, amit lehet még rootolni és egyben ilyen téren az egyetlen is. a 266 egy bugtenger volt nekem is, a 201 már okés, a 205 pedig az, hibátlan(egyelőre ) 4.3
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Elekes22 #34355 üzenetére
Zárt BL-es Sony-t elvileg nem lehet téglázni.
(#34357) Elekes22
Akkor zárd vissza!
Vagy csak óvatosan vele! Megmondom őszintén, csak annyit tudok a nyitott BL-es készülékekről, hogy könnyebb őket téglázni.Más:
Hátha érdekel valakit, hogy a hétvégére talán érkezhet a 4.4-es Paranoid Android Nexus Prime gondozásában. Az ő munkássága a 4.4.3-as CM11.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
dave0825
őstag
válasz Elekes22 #34545 üzenetére
Hát amíg nincs fönt a kernel, ne akard bekapcsolni a telefont Fölteszed a romot, meg gapps-et, meg ami kell (én még nem tettem föl, úgyhogy pontosan nem tudom a gapps-en kívül mi kell még), és power off, majd kernel föl, és UTÁNA kapcsold be!
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
latyika1994
tag
válasz Elekes22 #34552 üzenetére
Én így telepítettem a 4.4.3 as CM11-et
1, CWM-be belépsz
2, Factory reset / format data
3, Format Cache
4, Format Dalvik Cache ( advanced menü )
5, Format /system
6, .zip telepítése
7, telefon kikapcsol !
8, flashtoolba betöltöd a topikban linkelt 205-ös kernelt
9, telefon rádug, hangerő le gomb
10, Ha végzett USB-ki és mehet az indítás
11, Első boot után újra be CWM-be gapps telepítése
12, Telefon újra indít.Én így csináltam, szerintem nem lehet elrontani.
-
air
nagyúr
válasz Elekes22 #35210 üzenetére
Mert nem követed pontosan a telepítés lépéseit. Gondolom custom romot akarsz telepíteni és nem csináltál wipe-ot vagy rossz recovery-t használsz stb.
Picit több információ hasznos tudna lenni, mert akkor nem nekünk kellene kitalálni, hogy te mit csinálsz rosszul.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
norbert1998
nagyúr
válasz Elekes22 #36131 üzenetére
igen, simán, aopk-ból. esetleg a blogomban található slimperiából kiveszed, ha mást nem találsz
visszatérve a szervíz ügyre: bevittem, katasztrófá! mondom neki, újratelepítés, törölgetés tisztítás és fujás sem segített rajta. erre aszongya': beküldjük a sony szervízbe, egy két hétig mellőzni kéne. ja, és nincs cseretelefon. (erre az én gondolatom: akkor a saját valagamba dujgjam a microsimet??! ) gondolom csak újratelepítik, megnézik, és ha jó az első 10 másodpercben vissza is küldik. majd ugyanezt eljátszva a nyár végiég, mire talán, TALÁN kapok újat... hagyjanak má', jobb helyeken ennyi elég is, és már cseréli is ki egy vadiújra.... inkább újraindítom naponta 3-szor...
takika: ne várj sokat minőségben a mhl-től. lehet, hogy jjó lesz, de én nem tenném rá a nyakam. nagyobb esélyt látok rossz képfrissítésre, hi9bás pixellekre, minthogy jó lenne
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Elekes22 #41033 üzenetére
Nem is lesz. Mivel az existenz egy gyáriból gányolt valami, és ugyebár nem lesz gyári 4.4, ezért 4.4 alapú existenz sem lesz. Gondolom én. Bár ha önjelölt pistike nekiugrik gányolni, ki tudja mi sül ki belőle.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Elekes22 #41607 üzenetére
Az ilyen hiba PCC-vel nem javítható. Kizárólag Flashtoollal.
jonnyjoker01!
Írd le pontosan, hogy mit csinálsz! Az USB csatlakoztatásakor ugye ki van kapcsolva a készülék, nem a félig bootolt állapotban van? Csatlakoztatás közben ugye benyomva tartod a hangerő gombot?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest